Arvostellut makkarat:

Haetaan: %aromi

Löydetty osumia: 30 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4606Liedon Lihakaupan Täyslihanakki 30.01.202075Ihan hyvä napsakka kuori, lihaa on, aromia löytyy mausta, kuivahtaa hiukan kypsennyksessä, rasvaa kaipaa lisää, pippuria paljon jälkimaussa.€ 12.00
4484Brennecke Aito Saksalainen Bratwursti 07.03.201993Tuoksuu perinteinen bratwursti elähdyttävä aromi, perusbrade joka juuri esittelyä kaipaa, kaikki kohdallaan, lihaisuus, makua löytyy, ulkonäkö hyvä.€ 11.85
4361Pirkka Parhaat Vuohenjuusto Grillimakkara 31.05.201891Alennusta hinnassa 50%, juustoa makkarassa 4,8%, varsin hyvä, juusto antaa makkaralle oivan aromin, tuntuu heti eikä onneksi katoa mihinkään maistelun edetessä, mehukas, puruvastus kohdallaan, pippuria mukana, varsin voimakkaat mausteet, balanssi hyvä makujen ja muun olemuksen kohdalla.€ 7.64
4153Fingerporin Sylttytehtaan Nakkipari 02.03.201767Makean rasvainen valkosipulinen ja muutenkin mausteinen, mukana on aromit ja uutteet, melkolailla omanlaatuinen mausteutus.Paketissa mukana yhdenlainen kahdenkin nakin tarjoiluehdotus.€ 10.00
3642Benjamin Kausimakkara 06.03.201475Ryynimakkaramainen, onko ryynimakkara? Ryynit paljastuvat läskipalleroiksi, maku kohtuullinen vaikka ulkonääkö epäilyttää,jäykkä kuori muistuttaa kovin ruotsalaista perinnemakkaraa Isterbrandia(läskikiekuraa, hyvät aromit mutta jäykkä kuori, makua lievästi mutta riittävästi.€ 13.30
3629HK Pitkä Nakki BBQ 13.02.201479BBQ-makkara? Aromivahventeet jätetty pois. Kuoreton nakki vuorossa, tukeva rakenne, tasainen massa, mausteita näkyvissä ja maistuukin hiukan, tomaatti ehkä paprikan makua havaittavissa, jotain punaista massassa kuitenkin, jälkimaku puuttuu tai hyvin lyhyt maistajasta riippuen.€ 8.30
3628HK Pitkä Nakki Pekoni 13.02.201475Aromivahventeet jätetty pois. Pekonaa 5%, kuoreton nakki, pinnalle valettu joku kerros pitämään kasassa, rakenne tiukahko, rasvan makua, sianlihan makua, mausteet kadoksissa, ihan hyvä syötävyys, tasainen massa, joku muu aromi kuin savu hallitsee makkaraa.€ 7.47
3597Kivikylän Possunpaisti Lenkki Ruuanlaittoon 07.11.201376Tasaisen perusmassan seassa ronskinkokoisia lihabiittejä, lisätty massaan loppuvaiheessa, makkarassa pirteät mausteet, sitruunainen aromi tuntuu suussa, perusmassa kuitenkin tasainen ja vivahteeton muuten, jossa lihabiitit kelluu kuin suklaapalaset, makkara sopinee ruuanlaittoon pilkottuna keiton sekaan.€ 10.00
3471Takaladon Hepanpätkä 07.03.201387Tummaa lihaa, tuoksussa hiukan ryynimmakkaramainen aromi, mutta ryymit puuttuvat, metsästysretki lienee suuntautunut raviradan suuntaan tämän makkaran osalta, mausteutus kohdallaan, voisikö joukossa olla verta?€ 10.50
3464Luha Suitsutare Juustoröngas 27.02.201367Juustoa löytyy, maussa jokin oudohko vivahde, normaalista poikkeva maku, sitruunainen vivahde, jonkun suussa metallisen tuntuinen maku, lämmitys parantanut makua. savun tai oikeammin aromivahventeen tuntua, mitä sitten \"traditsiooniliselt\" valmistustavan osalta taas tarkoittaakaan? Makkara sinänsä syötävÀ 4.00
2839Tapolan Parrillat Tulikeppi 09.09.200872Mausteita liikaa, chiliä aluksi voimistuen pitkään jälkimakuun, jotkut mausteet pulistelevat massasta, maussa keinotekoinen vivahde, arominvahventajien? Chili ja mausteet pinnassa.€ 14.60
2749WÅ‘ro Tallinna Sealihasardell 18.03.200858Makkaramassa hienoksi jauhettu, syämäkelpoinen keinokuori, pehmeä vetinen jauhoinen, savun aromia, kuori jää kuitenkin helposti suuhun pyörimään purukumina, vaatimaton esitys!€ 2.90
2739WÅ‘ron Lepasuitsu 19.02.200846Tuntuu alhainen lihaprosentti, keinokuoren ja savuaromin keinotekoja säästämättä, savuisena sopii tumman oluen kera, kisamakkara, savu peittää tehokkaasti makkaran keskinkertaisuutta.€ 4.50
2717Poutun Helpponakki 08.01.200857Säilytysaineen makua, kylmänä parempi, puuttuu päältä luonnollista kuorta. Keinotekoinen aromi pinnassa, suodatettua savua? Makua puuttuu, nakiksi vaatimaton.€ 4.40
2667Wiesenfrische Gefügelwiener 28.08.200773Napsahtava nakki, lihaisa, käytetty kalkkunan(63%) ja broilerin(15%) lihaa, miedot nakkimaiset mausteet, sinappi sopii peittämään häiritsevän aromivahventeen maun.€ 6.00
2474Chef Wotkin's KebabGrilleri 22.08.200663Kutteri ollut tarkkana, ensimakuna aromivahventeen tuntu? keinosavua, jotenkin löysä, jotenkin epämiellyttävä maku.€ 8.90
2427Chef Wotkin's Kebabgrilleri 30.05.200658Hyvin mausteinen, savua ja aromia. Makkarasta ei tulle grillikauden suosikkia luultavasti, tapas lämpimänä.€ 8.90
2301Harekon Schinker-Krakauer 09.07.200583Mustapippuria ansaksi asti eli palasina odottamassa varomatonta purijaa! Savun aromia ja runsaasti lihaa. Rakenne on tiukka. Jälkimaku ihmeen miellyttävä pippuriin nähden, jollakin tapaa tasaisesti hiipuva \"polte\€ 7.92
2248Dahlmannin Grillkorv Hot Chorizo 07.06.200555Erikoinen maku, punerva väri, hiukan vaikea luokitella, keinotekoinen maku, aromit? savua toisesta tynnöristä, toisesta natriumglutamaattia. Kuori muuttuu kaalinlehdeksi suussa, polttava jälkimaku, kaipaa sinappiakin.€ 8.75
2156Pirkka Ryynimakkara 16.11.200475Hieman viileänä nautittu. Puuroa. mutta napsahtelee kuori kyllä komeasti. Jotain aromia siinä onÂ…€ 4.30

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //