4606 | Liedon Lihakaupan Täyslihanakki | 30.01.2020 | 75 | Ihan hyvä napsakka kuori, lihaa on, aromia löytyy mausta, kuivahtaa hiukan kypsennyksessä, rasvaa kaipaa lisää, pippuria paljon jälkimaussa. | € 12.00 |
4484 | Brennecke Aito Saksalainen Bratwursti | 07.03.2019 | 93 | Tuoksuu perinteinen bratwursti elähdyttävä aromi, perusbrade joka juuri esittelyä kaipaa, kaikki kohdallaan, lihaisuus, makua löytyy, ulkonäkö hyvä. | € 11.85 |
4361 | Pirkka Parhaat Vuohenjuusto Grillimakkara | 31.05.2018 | 91 | Alennusta hinnassa 50%, juustoa makkarassa 4,8%, varsin hyvä, juusto antaa makkaralle oivan aromin, tuntuu heti eikä onneksi katoa mihinkään maistelun edetessä, mehukas, puruvastus kohdallaan, pippuria mukana, varsin voimakkaat mausteet, balanssi hyvä makujen ja muun olemuksen kohdalla. | € 7.64 |
4153 | Fingerporin Sylttytehtaan Nakkipari | 02.03.2017 | 67 | Makean rasvainen valkosipulinen ja muutenkin mausteinen, mukana on aromit ja uutteet, melkolailla omanlaatuinen mausteutus.Paketissa mukana yhdenlainen kahdenkin nakin tarjoiluehdotus. | € 10.00 |
3642 | Benjamin Kausimakkara | 06.03.2014 | 75 | Ryynimakkaramainen, onko ryynimakkara? Ryynit paljastuvat läskipalleroiksi, maku kohtuullinen vaikka ulkonääkö epäilyttää,jäykkä kuori muistuttaa kovin ruotsalaista perinnemakkaraa Isterbrandia(läskikiekuraa, hyvät aromit mutta jäykkä kuori, makua lievästi mutta riittävästi. | € 13.30 |
3629 | HK Pitkä Nakki BBQ | 13.02.2014 | 79 | BBQ-makkara? Aromivahventeet jätetty pois. Kuoreton nakki vuorossa, tukeva rakenne, tasainen massa, mausteita näkyvissä ja maistuukin hiukan, tomaatti ehkä paprikan makua havaittavissa, jotain punaista massassa kuitenkin, jälkimaku puuttuu tai hyvin lyhyt maistajasta riippuen. | € 8.30 |
3628 | HK Pitkä Nakki Pekoni | 13.02.2014 | 75 | Aromivahventeet jätetty pois. Pekonaa 5%, kuoreton nakki, pinnalle valettu joku kerros pitämään kasassa, rakenne tiukahko, rasvan makua, sianlihan makua, mausteet kadoksissa, ihan hyvä syötävyys, tasainen massa, joku muu aromi kuin savu hallitsee makkaraa. | € 7.47 |
3597 | Kivikylän Possunpaisti Lenkki Ruuanlaittoon | 07.11.2013 | 76 | Tasaisen perusmassan seassa ronskinkokoisia lihabiittejä, lisätty massaan loppuvaiheessa, makkarassa pirteät mausteet, sitruunainen aromi tuntuu suussa, perusmassa kuitenkin tasainen ja vivahteeton muuten, jossa lihabiitit kelluu kuin suklaapalaset, makkara sopinee ruuanlaittoon pilkottuna keiton sekaan. | € 10.00 |
3471 | Takaladon Hepanpätkä | 07.03.2013 | 87 | Tummaa lihaa, tuoksussa hiukan ryynimmakkaramainen aromi, mutta ryymit puuttuvat, metsästysretki lienee suuntautunut raviradan suuntaan tämän makkaran osalta, mausteutus kohdallaan, voisikö joukossa olla verta? | € 10.50 |
3464 | Luha Suitsutare Juustoröngas | 27.02.2013 | 67 | Juustoa löytyy, maussa jokin oudohko vivahde, normaalista poikkeva maku, sitruunainen vivahde, jonkun suussa metallisen tuntuinen maku, lämmitys parantanut makua. savun tai oikeammin aromivahventeen tuntua, mitä sitten \"traditsiooniliselt\" valmistustavan osalta taas tarkoittaakaan? Makkara sinänsä syötävà | € 4.00 |
2839 | Tapolan Parrillat Tulikeppi | 09.09.2008 | 72 | Mausteita liikaa, chiliä aluksi voimistuen pitkään jälkimakuun, jotkut mausteet pulistelevat massasta, maussa keinotekoinen vivahde, arominvahventajien? Chili ja mausteet pinnassa. | € 14.60 |
2749 | WÅ‘ro Tallinna Sealihasardell | 18.03.2008 | 58 | Makkaramassa hienoksi jauhettu, syämäkelpoinen keinokuori, pehmeä vetinen jauhoinen, savun aromia, kuori jää kuitenkin helposti suuhun pyörimään purukumina, vaatimaton esitys! | € 2.90 |
2739 | WÅ‘ron Lepasuitsu | 19.02.2008 | 46 | Tuntuu alhainen lihaprosentti, keinokuoren ja savuaromin keinotekoja säästämättä, savuisena sopii tumman oluen kera, kisamakkara, savu peittää tehokkaasti makkaran keskinkertaisuutta. | € 4.50 |
2717 | Poutun Helpponakki | 08.01.2008 | 57 | Säilytysaineen makua, kylmänä parempi, puuttuu päältä luonnollista kuorta. Keinotekoinen aromi pinnassa, suodatettua savua? Makua puuttuu, nakiksi vaatimaton. | € 4.40 |
2667 | Wiesenfrische Gefügelwiener | 28.08.2007 | 73 | Napsahtava nakki, lihaisa, käytetty kalkkunan(63%) ja broilerin(15%) lihaa, miedot nakkimaiset mausteet, sinappi sopii peittämään häiritsevän aromivahventeen maun. | € 6.00 |
2474 | Chef Wotkin's KebabGrilleri | 22.08.2006 | 63 | Kutteri ollut tarkkana, ensimakuna aromivahventeen tuntu? keinosavua, jotenkin löysä, jotenkin epämiellyttävä maku. | € 8.90 |
2427 | Chef Wotkin's Kebabgrilleri | 30.05.2006 | 58 | Hyvin mausteinen, savua ja aromia. Makkarasta ei tulle grillikauden suosikkia luultavasti, tapas lämpimänä. | € 8.90 |
2301 | Harekon Schinker-Krakauer | 09.07.2005 | 83 | Mustapippuria ansaksi asti eli palasina odottamassa varomatonta purijaa! Savun aromia ja runsaasti lihaa. Rakenne on tiukka. Jälkimaku ihmeen miellyttävä pippuriin nähden, jollakin tapaa tasaisesti hiipuva \"polte\ | € 7.92 |
2248 | Dahlmannin Grillkorv Hot Chorizo | 07.06.2005 | 55 | Erikoinen maku, punerva väri, hiukan vaikea luokitella, keinotekoinen maku, aromit? savua toisesta tynnöristä, toisesta natriumglutamaattia. Kuori muuttuu kaalinlehdeksi suussa, polttava jälkimaku, kaipaa sinappiakin. | € 8.75 |
2156 | Pirkka Ryynimakkara | 16.11.2004 | 75 | Hieman viileänä nautittu. Puuroa. mutta napsahtelee kuori kyllä komeasti. Jotain aromia siinä onÂ… | € 4.30 |