Arvostellut makkarat:

Haetaan: %aikas

Löydetty osumia: 14 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5164Helsingin Makkaratehtaan Currywurst 17.10.202491Mehukas, mukana rasvaa ja suolaa, aikas reippaat mausteet, miellyttävä suutuntuma, pippuria muistettu lisätä, ohut mukava ruori, laadukas esitys, pitkä tasapainoinen jälkimaku.€ 17.88
5151Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 08.08.202472Jokin erityinen mauste erottuu, jälkimaussa chili tulee esiin, mehevä, lihaisa, harvinäisen karkeanpuoleinen jauhatus näin nakkimaiseen tuotteeseen, mausteutus monimuotoinen, runsas chili ja juusto kiistelevät johtopaikasta mutta lopulta chili vie.€ 15.79
5079Lihakulttuuri Kabanoss 07.12.202388Liha vaikuttaa runsaasti, hyvin karkean lihainen massa, pippurit rouskuu suussa, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 28.29
5078Herkku Premium Edition Joulumakkara 07.12.202391-30% tiputusta hinnassa,Lihapitoisuus vaikuttaa runsaalta, hyvin karkean lihainen massa, yrttejäkin löytyy puppurin seasta, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta.€ 18.90
3053Haaga-Helia Sikabratwursti 27.05.201053Opinnäytetyö jonka ohessa maistelimme paikassa tehtyä sinappia. Mausteita on, lämmitys pudottaa makkaran arvoa n. 90 prosenttia. Makkarassa soijamainen tunnelma, johtunee välisäilytyksestä pakasteena. Ulkonäkö vaikuttaa lupaavan rouheiselta mutta maistuu jauhoiselta. Hinta on arvio.€ 15.00
2964West Charkin Kevät Grilleri 23.07.200995raikas maku, rakenne mukavan tuhti, maukas, tekee mieli lisä䀠14.90
2751Karelian Jätkänväärä 18.03.200859Sipulin ja lihan makua, raikas, karkeampi kutteri, voi olla kylmänä parempaa, paksuhko kuori juuttuu hampaisiin, makkara grilliin? € 8.00
2612Chef Wotkin's Citrusgrilleri 29.05.200755Lihaisa, tuoksu neutraali, mutta makkaran erikoinen maku sovi kaikille, ilmastointi raikastuu nenästä heti! Kesän käristemakkarakuninkuus poissuljettu, vuoden erikoisin makkara.€ 8.90
2383Kaminwurzerl, Extra Scharf 28.02.200660Ei niin makeaa, chilimäinen suunraikastus, aluksi savuinen, pippurit ja chilit jykevästi lihan maun kera, jälkimaku pistävä chili.€ 21.90
2240Chef Wotkin's Mini-Bratwurst 31.05.200573Hivenen pliisu lämpimänä; raikas rakenne, kokkarikamaa; myöhemmin, jäähtyessään pippuroituu; \"tämän kanssa sopii kohtuuvoimakas ja kuiva sinappi\"; vielä vähän yrttejä lisää, niin kunubrade olisi siin€ 10.00
1907Pippuripalvimakkara 07.10.200380Pippuria on. massa tasainen! Palviako? Pitkä. raikas jälkimaku. Lihaisa. rasvaa sopivasti.€ 6.36
1545Forssan Grilliherkku Krakovanmakkara 19.03.200275Tuoksu kukkea. raikas. Maku raikas ja ilmava. Kevyt. mutta mehevä. hienostunut.€ 12.00
1378Makulihan Maaherran Makkara 26.06.200173Kylmänä tiukempi. Raikas. savua häivähdys. Hiukan vetinen. kuori hyvä. Mausteet ? Tuntuvat vasta jälkimaussa.€ 6.72
388Julkujärven Lenkki 23.10.199675OK ulkkis; ihan hyvän makuinen jauhomakkaraksi; raikas maku.€ 4.86

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //