4576 | Reinin Lihan Karitsasalciccia | 31.10.2019 | 75 | Kiukaalla esikypsytys loppukypsennys grillissä, bratwurstimainen tunnelma, rakenne jotenkin ryynimäinen, karkea, hiertäen suutä kummalla tavalla, rasvaa joka puolella, lautasella suussa grillissä kiukaalla pyyhkeellä, kuori toimii, mutta makkara jää jotenkin puolitiehen, viimeinen silaus puuttu, makkarassa hyvin voimakas pippuri, joillekin yliannos pippuria, toisille jälkimakuun ulottuva pippuri tekee nannaa. | € 23.70 |
4139 | Vikkara Liha-kasvismakkara | 02.02.2017 | 62 | Odottelemme koska liha-kasvis muuttuu viimein kasvis-lihaksi, lihaa löytyy kuintenkin jonkin verran, 25% Härkistä eli muuta eloperäistä, muut ilmenee punaisina pilkkuina lihan seassa, poikkea ulkonäöllisesti hirveästi aiemmasta, makea yleismaku ilmenee, tottuu jonkin ajan kuluessa lihanmakua sekoittaneeseen, kuori rapeutuu jonkin verran. | € 12.05 |
3719 | Ilmajoen A-lk Kermajuustomakkara | 28.08.2014 | 76 | Käytetty Ilkka-juustoa, juustoa näkyy ja tuntuu, kun varomaton leikkaa tai puree makkaraa voi juustoa räiskähtää juustopommeina, suurina klöntsinä oleva juusto jättää makkaraa ammottavia reikiä, pippuria viimein erottaa jälkimaussa pääsyään juuston maun ikeestä. | € 13.90 |
3132 | Linnamäe Sealiha Sardell | 02.12.2010 | 78 | Tasajauhatus massassa, kuori hyvä, makua alkaa tuntua jäähtyessä, maistuu ihan maukkaalta, mausteita ei paljon mutta viimein jälkimaussa tuntuu myös pippuria | € 4.00 |
2912 | Suomisen Grillimooses | 17.03.2009 | 74 | Rouhea karkea rakenne, makkarassa makea makuvivahde? Johtunee vähäisestä mausteisuudesta, joka sallii suolanmaun tulon esiin. Jälkimaussa tulee viimein esiin pippuriakin, \"tulinen\" sinappikin sopi | € 7.37 |
2789 | Wőron Tőmmu Juustuga | 03.06.2008 | 72 | Viimeinen myyntipäivä jo tuntuu maussa, Juusto ja tynnyrisavu dominoivat makkaraa, juusto niin paljon että tursuaa makkarasta kypsentämisen aikana osin ulos, savunmaku dominoi jälkimakua! | € 4.50 |