Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sipulinen

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4909Slaktarkorv Filékorv Grov Vitlök 26.05.20228099% lihaa, taitavasti teurastettu, paljon lihaa ja rasvaa, sipulinen yleisilme, hyvin kevyt pippurointi, luotettu ilmeisesti lihan viehätykseen ja värinään, lagom korv, suuhun jää suolan ja rasvan maku€ 14.81
4663Grillimaisteri Hehkuva Hedelmäinen Chili Grillimakka25.06.202081Kuori vähän sitkeä, mehukas rakenne, chili potkaisee mukavasti, makeus viilentää sitä, hyvä suutuntuma, suuntäyteinen maku, sipulinen maku myös, lihaa eilusti. € 6.84
4629Snellmannin Eetvartti Pekoni 15.03.202062Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. € 6.96
4153Fingerporin Sylttytehtaan Nakkipari 02.03.201767Makean rasvainen valkosipulinen ja muutenkin mausteinen, mukana on aromit ja uutteet, melkolailla omanlaatuinen mausteutus.Paketissa mukana yhdenlainen kahdenkin nakin tarjoiluehdotus.€ 10.00
3128Verse Rookworst Fijn 25.11.201070Tumma savuinen maku, rasvainen, makkara suorastaan sulaa häviten suuhun, sipulinen maku, krakovalaisen torimakkaran tuntua.€ 9.50
3088West Charkin Peuramakkara Hjort Korv 26.08.201087Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun.€ 16.64
2873Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 02.12.200869Kuori napakka, rasvaa paljon mutta mausteet aluksi kateissa, lievä valkosipulinen maku,lammas erottuu selvästi heiketen makkaran jäähtyessä, kaikenlaista lihaa mukana, mausteet jäivät suuhun vaikuttamaan pitkänä jälkimakuna.€ 10.49
2771Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri 29.04.200883Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti.€ 12.50
2599Huhtahyvät Leijona-lenkki 08.05.200775Ei tarvi sinappia, vastaavaa ei ole tavattu Suomessa, mehukas, sipulinen purjomainen vaikutelma, makua, potkua reippaasti alussa jatkuen kohtuullisen pitkään, kuori syötävissä siinä ja muunneltava? Suolaa vähemmäksi?€ 7.50
2295Paparazzi 09.07.200555Suolainen, rasvainen ja kaiketi sipulinen. Lihaisa ja rapea kuori pitää robustin taikinan kasassa. Jälkimaussa suolaa ja pippuria.€ 11.49
2184Pajuniemen Helsinkiwursti 08.02.200575Hyvää tavaraa mutta kuitenkin keinokuoressa. Lihaisa ja valkosipulinen tuote. Rakenne ja taikina napakkaa ja lähes täydellisen oloinen.€ 11.89
1914Gero Geick Yrttibratwurst 21.10.200395Mausteinen. valkosipulinen. mehukas. Enemmän rasvaa / sikaa kuin normaalibratwurstissa. Oreganoa. Tasapainoiset mausteet. Vähän sitkeä kuori.€ 12.61

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //