4955 | Vilniaus Premium Hot&Spicy Smoked Franks De Poulet | 27.10.2022 | 69 | Mekaanisesti eroteltua lihaa, 0,1% sokeria, melko kiinteä nakiksi, vaikka kutteri vinhaan pyörinyt massan tasaiseksi, nakiksi rohkea mausteutus, pippuria paljon ja chiliäkin jonkin verran, vähän kuivahko, poskissa hiukan polttelee, kuori oli kiva, voimakas pippuri tuntuu ja varsinkin jälkimaussa selkeästi esillä. | € 6.15 |
4718 | Savo-Karjalan Tosi Lihaisa Ylämaan Karja Grilleri | 05.11.2020 | 76 | Lihaa on saatu mahtumaan paljon, jämäkäntuntuinen rakenne, hyvä kuori, mausteet vähissä, tässä luotetaan paljon pelkkään lihaisuuteen, voisi olla rohkeammin maustettu, ehkä rasvaa lisää, muutakin kuin possua mukana. | € 12.50 |
3676 | Chef Wotkin's Blue Cheese Bratwurst | 22.05.2014 | 82 | 10% sinihomejuustoa, bratwurstin sisältämä juusto pehmentää, juustoa tuntuu olevan liikaakin, massassa juustosattumia, miellyttävän rohkea veto, suuren juustomäärän takia parempi syödä vähän jäähtyneenpänä, grillissä voi toimia liekinheittimenä juustomäärän takia. | € 13.90 |
3658 | Scan La Canta Rana Ĺrets Kryddiga Korv | 23.04.2014 | 82 | Tämä \"lauleskeleva sammakko\" makkara on nimetty limalaisen ravintolan mukaan, rasva kirpoaa leikkauspintaan, tuoksuu hajuvedelle ja suussa maistuu lime hedelmä, lihan tuntua, chili iskee melkein heti kiinni kitalakeen polttelevasti, makkarasta maut epätasapainossa, chili iskee melkein epämiellyttävästi, rohkea rokan syö uhkarohkea tätä makkaraa, chili viipyy pitkään jopa liian pitkään poskissa, erikoinen, aika sekoitu | € 9.50 |
3314 | Poutun Onni Luomuryynäri | 23.02.2012 | 71 | Tarjouksessa, totutusta poikkeava ryynäri ja samalla rohkeampi ryynäri, massa pieni ja kova suurimoinen, ohrapuuron lisäksi mausteita, rasvaa ja lihaa, sopivaa myös lihapasteijan sisukseksi | € 6.75 |
3250 | Wurst Fennican Mexicanawurst | 01.09.2011 | 80 | Vähärasvainen, eksoottisia mausteita. Lihaa paljon muttei kuitenkaan pelkkää lihaa, voimakas maku muodostuu suuhun, uhkarohkea mausteutus voi jopa karkottaa siipiään kokeilevan makkaranmaistelijan! | € 18.95 |
3020 | Lapin Gourmetkokkien Poro Aurajuusto Grillimakkara | 04.02.2010 | 73 | Juusto 10%, sinihomejuustoa aika paljon ehkä äärirajoilla timmin makuista, kuori huono, vaikka osa juustosta sulanut on se epätasaisesti jakautunut, juustoa rohkeasti, jälkimaussa eritoten. | € 16.00 |
2369 | Sikabaarin Kairanmaan Katajainen Hirvinakki | 31.01.2006 | 65 | Hirvanlihaa ja sianlihaa. Katajanmarjaa mausteena, maistuu gintonicille, rohkea yritys. Erikoinen nakki. | € 7.00 |
2219 | Chef Wotkin's Lammasgrilleri | 12.04.2005 | 80 | Yrttiä! Oregano! Runsaasti! Toisella puraisulla vasta lammas herahtaa esiin. Rohkea makkara. Ei muistuta tyypillistä lammasmakkaraa kuin rakenteeltaan. Valkosipulisinappi sopii hyvin. Lihaa runsaasti ja kuori on hyvä. | € 8.90 |
1863 | Pajuniemen Grillimakkara Provence | 05.08.2003 | 70 | Hieman tunkkainen maku. Villasukka? Maku mehevä. sinappi peittää villasukan maun sopivasti. Mausteita saisi olla rohkeamminkin.Kuori ja massa OK. | € 8.50 |