Arvostellut makkarat:

Haetaan: %rohkea

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4955Vilniaus Premium Hot&Spicy Smoked Franks De Poulet 27.10.202269Mekaanisesti eroteltua lihaa, 0,1% sokeria, melko kiinteä nakiksi, vaikka kutteri vinhaan pyörinyt massan tasaiseksi, nakiksi rohkea mausteutus, pippuria paljon ja chiliäkin jonkin verran, vähän kuivahko, poskissa hiukan polttelee, kuori oli kiva, voimakas pippuri tuntuu ja varsinkin jälkimaussa selkeästi esillä.€ 6.15
4718Savo-Karjalan Tosi Lihaisa Ylämaan Karja Grilleri 05.11.202076Lihaa on saatu mahtumaan paljon, jämäkäntuntuinen rakenne, hyvä kuori, mausteet vähissä, tässä luotetaan paljon pelkkään lihaisuuteen, voisi olla rohkeammin maustettu, ehkä rasvaa lisää, muutakin kuin possua mukana.€ 12.50
3676Chef Wotkin's Blue Cheese Bratwurst 22.05.20148210% sinihomejuustoa, bratwurstin sisältämä juusto pehmentää, juustoa tuntuu olevan liikaakin, massassa juustosattumia, miellyttävän rohkea veto, suuren juustomäärän takia parempi syödä vähän jäähtyneenpänä, grillissä voi toimia liekinheittimenä juustomäärän takia.€ 13.90
3658Scan La Canta Rana Ĺrets Kryddiga Korv 23.04.201482Tämä \"lauleskeleva sammakko\" makkara on nimetty limalaisen ravintolan mukaan, rasva kirpoaa leikkauspintaan, tuoksuu hajuvedelle ja suussa maistuu lime hedelmä, lihan tuntua, chili iskee melkein heti kiinni kitalakeen polttelevasti, makkarasta maut epätasapainossa, chili iskee melkein epämiellyttävästi, rohkea rokan syö uhkarohkea tätä makkaraa, chili viipyy pitkään jopa liian pitkään poskissa, erikoinen, aika sekoitu€ 9.50
3314Poutun Onni Luomuryynäri 23.02.201271Tarjouksessa, totutusta poikkeava ryynäri ja samalla rohkeampi ryynäri, massa pieni ja kova suurimoinen, ohrapuuron lisäksi mausteita, rasvaa ja lihaa, sopivaa myös lihapasteijan sisukseksi€ 6.75
3250Wurst Fennican Mexicanawurst 01.09.201180Vähärasvainen, eksoottisia mausteita. Lihaa paljon muttei kuitenkaan pelkkää lihaa, voimakas maku muodostuu suuhun, uhkarohkea mausteutus voi jopa karkottaa siipiään kokeilevan makkaranmaistelijan! € 18.95
3020Lapin Gourmetkokkien Poro Aurajuusto Grillimakkara 04.02.201073Juusto 10%, sinihomejuustoa aika paljon ehkä äärirajoilla timmin makuista, kuori huono, vaikka osa juustosta sulanut on se epätasaisesti jakautunut, juustoa rohkeasti, jälkimaussa eritoten.€ 16.00
2369Sikabaarin Kairanmaan Katajainen Hirvinakki 31.01.200665Hirvanlihaa ja sianlihaa. Katajanmarjaa mausteena, maistuu gintonicille, rohkea yritys. Erikoinen nakki.€ 7.00
2219Chef Wotkin's Lammasgrilleri 12.04.200580Yrttiä! Oregano! Runsaasti! Toisella puraisulla vasta lammas herahtaa esiin. Rohkea makkara. Ei muistuta tyypillistä lammasmakkaraa kuin rakenteeltaan. Valkosipulisinappi sopii hyvin. Lihaa runsaasti ja kuori on hyvä.€ 8.90
1863Pajuniemen Grillimakkara Provence 05.08.200370Hieman tunkkainen maku. Villasukka? Maku mehevä. sinappi peittää villasukan maun sopivasti. Mausteita saisi olla rohkeamminkin.Kuori ja massa OK.€ 8.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //