5096 | Chef Wotkin's Hirvigrilleri | 08.02.2024 | 84 | Rapea kuori, kuori ok, mausteet tuntuvat, lihaisa, puruvastus hyvä, riistan makua, tumma massa, lupaa paljon ja antaakin jonkun verran, näyttää hyvältä tuhdilta, lihaisalta grillimakkaralta. | € 5.52 |
4838 | Metsärannan Hienopeura | 04.11.2021 | 80 | Lihaisa, tiukkaa tavaraa, mausteita tuntuu vähän, riistan makua, pippureita tuntuu, hyvä olutmakkara, kannattaa varoa kuivamista - kypsennyksessä pitää vähän odottaa että maut irtoavat. | € 24.45 |
4785 | Metsärannan Peurajahti | 03.06.2021 | 65 | Ulkonäkö hyvä, tiukka massa, hyvä kuori, Lihaisa, lihan rakeisuus merkillepantavää, varmasti muutakin kuin possua, riistan tuntua, hiukan kuivakka, tarvisi jotain rasvaista lisää, sianliaa? Päämausteet suola ja rasva, voisiko harkita lihaisan olemuksen täydentämistä jollain maisteella. | € 13.55 |
4367 | Wild Food Poromiehen Grillibalkan | 07.06.2018 | 50 | Poroa 49%, kohtuu hyvä tuoksu, riistan tuoksua ja näkyä, kuori epämiellyttävä, maku melko vastenmielinen, kuoret jäävät hmpaiden väliin, kannattiko? | € 19.96 |
3755 | Suomisen Hirvi Makkara | 06.11.2014 | 73 | Makua ja väriä, näyttää ja tuntuu tosi rouhealta, hyvä kuori, vaikka pikkuisen vastaan panee, mausteutus jotenkin outo sekamelsa, liikaa mausteita? Mausteet epätasapainossa, linjaus puuttuu, jotain pippuria kyllä tuntuu, riistan makua, maku paranee jäähtyessä, suolaa riittämiin, jotenkin huolimaton mausteutus, vaatisi vähän lisää kehitystyötä, hiukan b version ellei c-version luonteinen. | € 12.33 |
3387 | Wurstmaster Struts-Bratwurst | 09.08.2012 | 74 | Jämäkkä jööti, tummaa lihaa, leuat saavat töitä, riistanmaun tuntua, erikoista lihaa käytetty makkarassa, tiukka keinokuori, pippuri tulee kielen päälle. | € 14.00 |
3248 | Villisika Grilleri | 01.09.2011 | 66 | Erikoinen riistan maku, erittäin karkea rakenne, mausteita on vahvasti, lihan maku tuntuu mausteiden läpi, kuori sen sijaan vähän kuin purukumia. | € 15.00 |
3088 | West Charkin Peuramakkara Hjort Korv | 26.08.2010 | 87 | Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun. | € 16.64 |
3002 | Chef Wotkin's Hirvibratwursti | 05.11.2009 | 85 | Tosinannaa! rakenne hyvä ja tiukka, savu ja suolaisuus maussa aluksi pääosassa, heikohko riistanmaku esiin vasta jälkipoltolla, alun savuisuus hälvenee pian, maistuisi varmaan grillattuna. | € 14.90 |
2869 | Kuokkamiehen Hirvimakkara | 18.11.2008 | 79 | Makkarassa on paljon tuoksuja, kuori turhan jämäkkä, voimakas riistanmaku, makkaralle sopii tuore voimakas sinappi, jälkimaku täyttää suun. | € 19.00 |
2852 | Wurstmaster Ört och Viltgrill | 07.10.2008 | 91 | Pizzamausteinen alku maussa, todella ovela ennenmaistamaton mausteseos, muheva riistan kuiin possunkin maku, suuntäyttävä jälkimaku, makua runsaasti jälkimakuun asti, makkara toimii erityisesti jälkimaussa ja pidempään jäähtyneenäkin! | € 12.00 |
2548 | Viinisorsan Repe Grilli-sorsamakkara | 23.01.2007 | 75 | Pehmeä maku, rasvaa vähän, selkeästi erilainen maku, pippuri ei haittaa, riistanmaku, kylmänä pippuri esillä paremmin, lihaisa, tasapainoinen. | € 13.50 |
2317 | Maajussin Tilajalosteen Chorizo | 10.10.2005 | 43 | Outo kitkerä maku. Massa on tiukkaa tavaraa. Mutta maku on kummajainen, pettymyksen tuottanut. Ehkäpä hieman riistanoloinen? | € 14.30 |
1829 | Kivikylän Peuran Täyslihagrilleri | 17.06.2003 | 75 | Jämäkkä. napsahtava kuori. Lievä riistanmaku. Lihaisa. mausteet piilossa. | € 8.30 |
1459 | Wurst Fennican Hirvimakkara | 23.10.2001 | 35 | Jokin mättää! Väri punainen. kumimainen suutuntuma. ei hyvä. Riistan maku missä? | € 16.48 |
1252 | Hakalan Hirvilenkki | 21.11.2000 | 53 | Kuivaa. Hirven ja riistan maku katosi lmmitettäessä. Sitkeä kuori. | € 6.64 |
751 | Kylmäsen Poropalviryynimakkara | 18.08.1998 | 65 | Poikkeaa normaalista ryynäristä: mehukkaampi. poronlihan maku tuntuu. ryynit pienempiä. Riistan makua. | € 4.29 |
659 | Snapsi Grilli | 10.03.1998 | 53 | Makua (riistan?) on; kuori napsahteli hyvin. Pippuria löytyy. Nostalginen maku ( lapsuudesta tuttu!). Olisi vaatinut kovempaa lämpöä. | € 10.93 |
576 | Mattilan Riistakas | 26.08.1997 | 55 | Riistan makua ei havaittavissa ellei broilerit kasva villeinä Ylöjärvellä! Muuten maukas ja tasapainoinen. | € 8.39 |
390 | Peuramakkara | 23.10.1996 | 60 | Kuivahko sisus; riistan makua; ruokamakkara; pitkä jälkimaku. | € 12.10 |