Arvostellut makkarat:

Haetaan: %perinteen

Löydetty osumia: 9 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
4973Savuhovi Marskin Chorizo 24.11.202295Lihainen, lihamainen, lihaa liikaakin, tiukka timmi rakenne, puruvastusta riittää, vaikka hyvä pohja jotain kaipaa lisää, rasvaa mausteita, jonkun pitkän amikkaraperinteen jylhä tuotos.€ 25.56
4888Rakvere Lihakas šašlőkivorstid 07.04.202251Erittäin ryppyinen, massa erikoinen sekamelska, jonkun perinteen mukainen mausteutus, tuntuu suomalaiseen suuhun suorastaan omituiselta, lihaa pitkinä siruina makkarassa, suutuntuma omituinen.€ 7.48
4871Eridanous Stuffed Sausages With Goat Cheese 03.03.202291isa rakenne, lihaa, mausteet oikein mukavat, mehevä, murea, hyvä puruvastus, yrttejä ja muita mausteita kiitettävästi, perinteen oiva edustaja. € 5.31
4460Harjun Savuinen Mustapippurinakki 31.01.201992Lihaisa, rankka rakenne nakiksi, läskiä, lihabiittejä, pippurina, mausteet osuneet kohdalleen, itäeurooppalaisen makkaraperinteen edustaja, jakaa mielipiteitä, mutta suurimmalle osalle varmasti maistuu jos ole makkarapoliittisia katsantokantoja kuvitellun terveellisyyden suhteen.€ 20.00
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
3844Snellmanin All Natural Bratwurst 28.05.201593Maksamakkaramaisuutta löytyy perinteen mukaisesti, miellyttävä suutuntuma, yrttejä myös mukana maussa, makujen aatelia, mukava karkea rakenne, makkarassa lihat menneet erittäin hyvään tarkoitukseen!€ 14.99
2117Morliny Kabanosy 14.09.200468Pikkusen kuivakas. tarkoitettu oluen kanssa. hyvistä aineista tehty. ei kovin suolainen. Sinappi sopii tähän hyvin. Pitkän perinteen hyvä edustaja. klassikko.€ 15.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //