5111 | Sol & Mar Chorizo A La Parilla | 28.03.2024 | 95 | Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä. | € 13.30 |
5108 | Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal | 28.03.2024 | 82 | 50% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä. | € 4.95 |
4973 | Savuhovi Marskin Chorizo | 24.11.2022 | 95 | Lihainen, lihamainen, lihaa liikaakin, tiukka timmi rakenne, puruvastusta riittää, vaikka hyvä pohja jotain kaipaa lisää, rasvaa mausteita, jonkun pitkän amikkaraperinteen jylhä tuotos. | € 25.56 |
4888 | Rakvere Lihakas alőkivorstid | 07.04.2022 | 51 | Erittäin ryppyinen, massa erikoinen sekamelska, jonkun perinteen mukainen mausteutus, tuntuu suomalaiseen suuhun suorastaan omituiselta, lihaa pitkinä siruina makkarassa, suutuntuma omituinen. | € 7.48 |
4871 | Eridanous Stuffed Sausages With Goat Cheese | 03.03.2022 | 91 | isa rakenne, lihaa, mausteet oikein mukavat, mehevä, murea, hyvä puruvastus, yrttejä ja muita mausteita kiitettävästi, perinteen oiva edustaja. | € 5.31 |
4460 | Harjun Savuinen Mustapippurinakki | 31.01.2019 | 92 | Lihaisa, rankka rakenne nakiksi, läskiä, lihabiittejä, pippurina, mausteet osuneet kohdalleen, itäeurooppalaisen makkaraperinteen edustaja, jakaa mielipiteitä, mutta suurimmalle osalle varmasti maistuu jos ole makkarapoliittisia katsantokantoja kuvitellun terveellisyyden suhteen. | € 20.00 |
4143 | Emstaler Höhe Lammbratwurst | 02.02.2017 | 84 | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
3844 | Snellmanin All Natural Bratwurst | 28.05.2015 | 93 | Maksamakkaramaisuutta löytyy perinteen mukaisesti, miellyttävä suutuntuma, yrttejä myös mukana maussa, makujen aatelia, mukava karkea rakenne, makkarassa lihat menneet erittäin hyvään tarkoitukseen! | € 14.99 |
2117 | Morliny Kabanosy | 14.09.2004 | 68 | Pikkusen kuivakas. tarkoitettu oluen kanssa. hyvistä aineista tehty. ei kovin suolainen. Sinappi sopii tähän hyvin. Pitkän perinteen hyvä edustaja. klassikko. | € 15.00 |