Arvostellut makkarat:

Haetaan: %palaa

Löydetty osumia: 11 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5136Palvilihan Habapätkä 30.05.202483Jotain vihreää massassa, aika tiukka kuori, lihaa paljon, aika hyvä puruvastus, mausteet hyvä, rakenne erinomainen, toiset tarvitsi toista palaa€ 15.30
4830Vegem Boheemi Bratwursti Seitanmakkara 28.10.202126Pinta palaa karrelle ja kovaksi, chili tuntuu ja polttaa ja maistuu pitkään, massa karkean puumainen, chili pelastaa mitä on pelastettavissa, täytyy olla varovainen ettei kelvottomuus tule liikaakin esille.€ 19.26
4534Wurstin Feta-Pinaatti Nakki 04.07.201985Yrttejä paljon, erittäin mehevän tuntuinen, juustoa ja yrttejä, kuori oikein ohut ja mukava, kuori hyvä naputus, tekee mieli toista palaa, yrttisyys jakaa mielipiteitä, ehkä jotain vielä lisää yrttisyyttä tasapainottamaan kaipaa, mutta kuten sanottu \"jokainen tsäässi on mahdollisuus\€ 13.16
4433Palvimestarien Pitkä Juustonakki 29.11.201857Kuori tosi vaikea, massa pehmyt ja vetinen, puruelimet tarpeettomat makkaran kohdalla. ilmeisesti jonkinlaista juustoa ollut mukana tuoden lisäkosteutta, makkaraa ei montaa palaa tarvi maistella.€ 15.40
4018Pouttu Suomalainen Raakamakkara, Sinihomejuust 26.05.2016944% sinihomejuustoa, pippuri sopivan voimakas, tuntuu lihaa, suutuntuma karkea, tasapainoinen mausteutus, kuin citrusta maistuisi, herkullinen kokonaisuus, tuntuu hyvälle suussa, käsi pian hamuaa seuraavaa makkaran palaa, puolikashintainen,€ 5.97
3538Tuottajatorin Maalaisgrillari 08.08.201384sika n. 75% nautaa 25%.Näyttävä massa, touksuu sianlihalta, possunpaistilta, mukava kuori, tiukkalihainen tiivis makkara, pari makkaraa riittää hyvin ateriaksi, alun jälkeen mausteet kadoksissa, kunnes pippurit palaavat jälkimakuun takaisin, tavaramerkkinä lihaisuus.€ 9.40
3523Savuhovi Marskinwursti Auranen 26.06.201385Tiukka rakenne lihaa tiiviissä muodossa, juusto näkyy ja tuoksuu mutta pienen maunhäivähdyksen jälkeen katoaa yhtäkkiä,eikä palaa edes jälkimaussa paljoa, vähän liiankin tiukka makkara rakenteeltaan, huolimatta määrästä juustoa maistuu tosi vähän, jälkimaussa hiukan pippuria.€ 19.96
3428Rinds-Würstchen 01.11.201277Rasvainen, lihainen, suola puskee heti päälle, suolan palaa jälkimaussa vallitsevaksi, sitkeähkö kuori, pippuri tuntuu pienenä jälkimaussa.€ 5.75
3339Wigren Bierwurst 26.04.201293Alessa, tuoremakkara, possu maistuu, tuoksuu tuoreelta, mausteutus BBQ-luonteinen, massassa sattumia, maku tasaisen hyvä, maku todella suuntäyteinen, kun maistaa lämmintä makkaraa, tuntuu kuin maistelisi suoraan grillatun porsaan kyljestä reväistyä lihanesteiden meheyttämää hyvin maustunutta lihapalaa.€ 7.46
1612Hein Salarillos 16.07.200280Tiukkaa. sopivan kokoista suolapalaa.€ 20.00
552Forssan Savustettu Ryynimakkara 22.07.199775Miellyttävä palaaminen havumetsään; tuoksu hyvä.€ 2.65

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //