Arvostellut makkarat:

Haetaan: %osuu

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5026Palvilahan Nautamozzarella Hot-Dog Makkara 25.05.202388Rakenne agraarisen rouhea, tanakkaa tavaraa, ilmeisesti koko nautaa tai vastaavaa, pippuri osuu kitalakeen, mutta mausteet pikkasen epätasaiset, keinokuori hiukan himmentää makkaran kokonaisvaikutelmaa, mutta varmasti tällaisellekin on jokin tarkitus olemassa, parasta tässä makkarassa tukevat mausteet.€ 16.54
4885Feris Pistaasi-Lammas Raakamakkara 07.04.202261Punaista lihaa, hyvä kuori, mukana pähkinää, joittenkin mielestä liiankin pähkinäinen, toivottiin tuoteselosteessa asian olevan hyvin esillä, erikoinen rakenne, lihaosuudessa ole vikaa eikä mausteissa.€ 27.00
4685Metsärannan Iso Peura 27.08.202070Keinokuori hiukan tunnelmaa laskee aluksi, lämmitys kovettaa ja sitkistää sitä, hiukan kuivantuntuinen massa, lihaa eli possuakin on mukana, tekisikö pieni possulihan osuuden kasvattaminen jotain tai jos silavalla mentäisiin eteenpäin, puruvastus riittävä, mausteet löytyvät vasta jälkijunassa.€ 16.46
4322Palvimestarien Palviryynimakkara 22.02.201883Vähän suolaista, ryynit isoja ja pehmeitä, hiukan hiuvahko, osuutta asiaan makkarasta uhonneella rasvalla grillissä, aika hyvä näinkin, kuori rapea paistuneista kohdista, jotkut löytää huonommin purtavan paikan kuoresta, verta sopivasti, pippuria voimakkaasti mukana, makukompositio voimistaa suolan ja pippurin, ammattitaito? Oikein hyvä.€ 11.03
4320Pouttu Luomukana Nakki 22.02.201854Kuoreton, massa suhteellisen kiinteä, sitkas jopa, pippurilla suuri oosuus makuun varsinkin jälkimakuun, muuten mauton, jotain lihaa käytetty, talousnakki.€ 13.70
4313Deliciest VilleИ VOIMA-JÖRKKI 01.02.201881Lihaa paljon, hyvin paljon, monta sataa prosenttia? Jyrkkä pippuri osuu ensimmäiseksi suuhun, rakenne, makukin hyvin kuivahko ja tiukka. € 25.00
3999HK KabanossiŽ Pekonitikkari 07.04.201687Tikun päässä on kääritty pekoniin makkaroinen, grillaaminen kannattaa, kerrankin pekoniin on jätetty piilottamatta mikään pehmeä b-luokan makkara, poiketen mm. saksalaisten viritelmistä, vaan hyvinkin sinänsä jo arvostelua kestävä makkarasisus, makkaraosuus lihaisa ja vähän mausteinenkin, osat tasapainossa, eikä pekonikuorrutus tuo liikaa rasvaisuutta, purutuntumaakin löytyy, tikkukaan ole hullumpi idea, riittävän mehuka, suuhun jää mukava tunne. Kyseessä KananossiŽn 40-vuotis juhlatuote.€ 7.45
3972A&P Schinkenknacker 04.02.201687rasvaa ja lihaa määrällisesti yli tarpeen, lämmitys irrotta rasvat makkasta, kylmänä jotenkin veltto, karkearakenteinen, puruvastusta runsaasti, lihaa paljon, dijon-sinappi osuu kohdalle.€ 9.67
3553Ekenäs Knackis 29.08.201360Tuoksuu sianlihalta, mukana myös hevosta, hiukan tympeähkö tuoksu ja maku, nakki jättää napsahtamatta, massa jotenkin kummallinen, eroaa perusnakista koska löytyy makua, vaikka maku toisista maku tuntuu huonolta, jotain on liikaa ja jotain tuntuu puuttuvan, lammas maistuu, ehkä sianlihan osuutta voisi kohottaa? € 14.75
3253Perniön Lihan Juustopaistinmakkara 08.09.201179Jo ulkoapäin verinen tunnelma, joka vahvistuu makkaran sisältöön edetessä, rasva kiiltelee leikkauspinnassa, hajoaa suussa helposti hienommaksi, voi epäillä juuston osuutta makkarassa, juusto tuntuu hiukan, syötävä ja hyvä kuori kuitenkin antaa odottaa hiukan enemmän makkarasta.€ 12.00
2969Rannarootsi Grillverivorst 13.08.20098660% ohraryynejä, sisältää veripulveria, ryynien osuus todella suuri vaikka makkara kooltaan pieni ryynit suuria, verta runsaasti, tyypillinen verimakkara.€ 3.74
1491Atria Joulumakkara 11.12.200160Kuori napsahtaa hyvin. Tuoksu ja maku tasapainoisia. Pehmeä maku. Mikon osuusdesta löytyi luunsiru. Vivahteikas maku.€ 6.72

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //