Arvostellut makkarat:

Haetaan: %maustett

Löydetty osumia: 127 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5145Grillimaisteri !AI, Karamba Grillimakkara 27.06.202482Rasvainen ja juustoinen, hyvä kuori, jotain maustetta, makkara mausteinen melkein puhuttelee, mutta juusto aika tuntuva,suutuntuma melko täyteläinen, hiukan pehmeä massa, lihaisa€ 7.66
5114Pups Hot Dog Nakki Original 11.04.202477Lihaisa, hyvä kuori, tuotteen maku hyvin lievä, erityiset maut tuntuvat puuttuvat tai sitten makkara on hyvin sofistikoituneesti maustettu, rasvaa ja suolaa on ainakin.€ 18.05
5074Tapolan Joululenkki 07.12.202360Hiiltyneissä tai tanakasti ruskettuneissa kohdissa makua, rasva suussa pursuu, kuori pätevä, kun vähän karamellisoitunut, kylmänä jauhoinen fiilis, lämmitys parantaa, aika mieto massa maultaan, jotain jouluista maustetta havaittavissa, voimakkaat maut puuttuvat.€ 10.87
5035Toscanan Makkara 29.06.202376Lihaa on, runsaasti maustettu, massa värikäs ilmestys, odotus oli tulinen lopputulos mutta mausteet odotivat itseään enne odotuksiin verattuna vähäistä makua, rasvainen, mikä varmasti oain syypää vähäiseen pettymykseen mausteisuuden puolesta, massa kohtuu karkea, vaikka maut hiiukan jäävät lähtökuoppiinsa suuhun jää pyörimään tasainen mausteisuuden tuntu.€ 12.63
5033Herkku Grills Chili-Jam Artesaaniraakamakkara 08.06.202390Raakamakkaramainen, hyvä rakenne, pysyy kasassa, chiliä maltillisesti, hyvä kuori, puruvastus ja suutuntuma hyvä, hyvin maustettu, maku hyvin täyteäinen näin ohueksi.€ 27.04
5028Wigren WiGG Grillimakkara 08.06.202364Sileä kuori, rasvaa tuntuu löytyvän, varmasti hyvä nuotiolle tai suureen grilliin, aavistus puruvastusta, mehukas, joistakin jopa vetisenoloinen, hyvää rasvaa, sinappi parantaa makkaran makua, hyvä sinapin laukaisualusta, suola ja rasva pääasialliset maustett, pienen pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 11.08
5004Vöner Grilleri Chorizo Kasvismakkara 30.03.202358Voimakas mausteutus, Chiliä löytyy, pippuria ja vähän muutakin, pehmeähkö rakenne, pienirakeinen, chili vaatii runsasta huuhtelua, porkkanaraastetta keinokuoressa oli mielipide, makkaran maustett epätaisesti, päissä oli mustekeskittymiä, mukana jokin tyrmäävä mauste muttein positiivisesti. 50% kevennystä hinnasta.€ 13.95
4912Wigren Kalkkuna Wurst 02.06.202261Kuiva ilmapiiri vallitse emakkarassa, mausteita vähän mutta pippuri tuntuu, sinappia tarvitaan ainakin kostutukseen, tuntuu myös joku muu maku, mukana aiis ainakin kaksi maustetta.€ 15.75
4856Bosgĺrd Herkkumakkara 03.02.202283Rapean maukas makkara, lämmitys vapauttaa mukavasti makuja, miellyttävän lihaisa, sopivan maustettu, massa tuntuu mukavalta suussa, miellyttävä syödä. jälkimaku jää viipyilemään suuhun pitkäksi aikaa, keinokuori irtoaa pannulla pois. € 24.30
4729Wigren Chorizo Snack 26.11.202069Kylmänä nautittava, rasvainen, pippurin makua paljon esillä, hyvin suolainen kuten olutpalan tuleekin olla, esiruoka tai tapas-palana, voimakkaasti maustettu, vaatii runsaasti suun huuhteluun virvokkeita€ 26.50
4718Savo-Karjalan Tosi Lihaisa Ylämaan Karja Grilleri 05.11.202076Lihaa on saatu mahtumaan paljon, jämäkäntuntuinen rakenne, hyvä kuori, mausteet vähissä, tässä luotetaan paljon pelkkään lihaisuuteen, voisi olla rohkeammin maustettu, ehkä rasvaa lisää, muutakin kuin possua mukana.€ 12.50
4638HK MaakaritŽ Monzan Massimo 07.05.202083Oikein hyvä kokonaisuus, massa miehekkään värikäs ja karkeanoloinen, yrttisyys tulee helposti esille, tiukka kuori joillekin jää vaivaamaan, vaikka pinnan alla näkyy värikäs massa, kivasti ruskettuu, pippuria ja suolaa mukana, tuote on juuri sopivankokoinen, toiset kaipaavat jotain tiukempaa maustetta, hyvä syötävyys ja suutuntuma.€ 14.90
4622Wursti Broileri Bratwursti 27.02.202073Ulkonäkö lupaa enemmän, hyvin miedon makuinen, weisswurstimainen, kuorta tarvi kuitenkaan riisua, vaan aivan kohtuullinen ja ohuehko kuori, koska ei esikuvansa niin ehkä jotain maustetta lisää? Massa hiukan pomppuinen ja kimmoisa, suolaa on ja pippuria voi joku aistia. € 9.90
4602Palvilihan Hodarinakki 02.01.202080Tekokouri, syötävä selluloosa, maustettu reippaammin, sipulia ja muitakin mausteita,pippuria löytyy ja hiukan jälkipoltetta, pääsee pippurin makuun lukuunottamatta kuorta, oikein kiva, mukavan mehukas.€ 9.90
4592Pirkka Parhaat Joulumakkara 28.11.201979Jouluiset tuoksut ja jouluiset maut, runsaasti mausteita, jotain maustetta aika runsaasti, luultavasti neilikkaa, voi toisilta jäädä syömättä, kuin mausteinen brade, neilikka dominoi, mikä voi olla liikaa joillekin.€ 16.62
4546Palvilihan Cheddargrilli 29.08.201994Karkea rankka rakenne, maalaismaisen rustiikki, hyvää, hyvä kuori, kuori rapeutuu yllättvän hyvin sähkögrillissä, mehukasjuusto tasapainottaa kivasti maut, maustett tasapainossa, hyvin onnistunut combo, suolaa pitkässä jälkimaussa, oikein hyvä.€ 13.90
4479Tapolan Savupojat Hot Dog Nakki 07.03.201972Suolaa löytyy, kuori napsuu, napsuu vielä suussakin, hyvää kylmänä ja kuumana, jatain maustetta, yrttejäkin mukana, savu tuoksuu, sinappi jouduttaa makkaran matkaa kohden vatsaa.€ 8.39
4475Savuhovi Tuska 28.02.201966Voimakkaasti maustettu, kuivahko, massa aika tavallinen, tavanomaiseen massaan sotkettu vain chiliä, kelpaa ehkä alkupalaksi chiliharrastuneiden lautaselle, makkara hiukan tasapainoton.€ 6.20
4455Feris Saucisse De Toulouse Raakamakkara 03.01.201980Kevyesti maustettu, mehukas, tuhti rakenne melkein pelkkää lihabiittiä, joku jäi kaipaamaan lisämausteutusta.€ 20.00
4294Chef Wotkin's Tulinen Härkänakki 28.12.201789Mukana myös pippuri, lihaa on sopivan tuhtia, voimakas jalopenon maku, vaikka voimakkaasti maustettu, niin hivelee myös vähemmän maustettujem makkaroiden ystävien makuhermoja, myös jälkimaussa voimakas.€ 15.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //