5079 | Lihakulttuuri Kabanoss | 07.12.2023 | 88 | Liha vaikuttaa runsaasti, hyvin karkean lihainen massa, pippurit rouskuu suussa, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta. | € 28.29 |
5078 | Herkku Premium Edition Joulumakkara | 07.12.2023 | 91 | -30% tiputusta hinnassa,Lihapitoisuus vaikuttaa runsaalta, hyvin karkean lihainen massa, yrttejäkin löytyy puppurin seasta, puruvastus korkealla tasolla, suolaa tuntuu olen aikas paljon, aavistus pientä chilin poltetta. | € 18.90 |
4975 | Rannarootsi Merevaigu Grillvorst | 01.12.2022 | 64 | Sulatejuustoa 10%, suun valtaa melkoinne rasvaisuus ja juustoisuus, juusto vähemmän korkealaituinen, lihaisanoloinen, rasvaa tosiaan paljon, kannattaa nauttia lämpinänä koska jäähtyneenä alkuaineitten laatua pääsee liikaa esille. | € 6.95 |
4962 | Snellman Eetwartti | 03.11.2022 | 81 | Jämäkäntuntuinen, rakenne vahva, kuori tyydyttävä, tarjoaa kohtuullista puruvastusta, lihaa, makuja löytyy, muta sinappi tarpeellinen makkaran osalta, suutuntuma melko rasvainen, solaisuus korkealla tasolla kaikissa maistelun vaiheissa, pippuria tulee esille jälkimaussa vasta. | € 8.48 |
4921 | Vöner Original Grilleri | 30.06.2022 | 31 | Teknisesti korkeatasoinen, tuntuu suussa pehmeältä puupalikalta ja sahajauhoinen suutuntuma, makkaran mimikry, sopii asiantunteville, maustamaton jämähkö. | € 23.45 |
4902 | HMT Naughty BRGR DOG Mexicon chipotle grillimakkara | 05.05.2022 | 69 | Tuima puruvastus karkea rakenne, mausteet odotettua vienommat, lievä chilisyys tuntuu, maut jotenkin pois tasapainosta, korkea pippuri tuntuu jälkimaussa. | € 12.87 |
4849 | Atria Wilhelm Smoky Bites | 02.12.2021 | 74 | Lämmitys auttaa, pintarasvakin sulaa, mausteita on, mutta lisäkään olisi haitaksi, rasvapitoisuus korkea, paljon suolaa kaikki maut hiukan peittyy rasvan alle, sopivan lihaisa, pieni pippuri, suolaa riittää, varman janon aiheuttaa. | € 17.95 |
4507 | Makulihan Besserwisser | 09.05.2019 | 81 | Näyttää ravitsevalta, vähän turhankin jämäkkä, maku ihan hyvä,valkosipuli alkaa maistua, mukavan suuntäyteinen maku, yrttejä runsaasti leikkauspinnassa, lihaprosentti korkealla, yrttejä jälkimaussa ja pippuritkin. | € 16.50 |
4501 | Harjun Välimeren Lammasmakkara | 25.04.2019 | 87 | Pää vähän pilkahtaa, lihan lähde osaksi selvillä, puruvastus ok, mehevä, mutta lammas maistuu, jakaa mielipiteitä, kuori voisi olla rapeampi, valmistus hiukan korkeammilla pintalämmöillä soveliasta. 50% aletta. | € 13.47 |
4195 | Maalaiskartanon Saunamakkara | 01.06.2017 | 46 | Kuoren ja massan suhde väärä, kuori irtoaa pehmeästä massasta ja pyrkii halkeamaan, massan kimmoisuus esille pomppaa pöydältä lähes yhtä korkealle, pippuripussia näytetty makkaralle, suolainen, muuten lähes mauton, puruvastus kadoksissa, mkkaraa voi suositella edes urheilukilpailuihin myyntiin, kaipaa sinappia kuin janoinen vettä. | € 11.38 |
4108 | Grillmeister Rostbratwurst | 24.11.2016 | 89 | Hyvä kuori, lihaisa, mausteet mukavan tasapainoiset, bratwurst, joka pitää tyylinsä hyvin, yrttejä ja muita mausteita riittävästi, jotenkin kuitenkin varma yllätyksetön suoritus, puuttuu se jokin makkarasta, jotta voisi saavuttaa korkeampia pisteitä. | € 3.69 |
4094 | Valla Suitsuvorstike | 27.10.2016 | 79 | Yllättävän robusti rakenne, väliin soljuu läskibiittejä hyvin epäsuomalaiseen tapaan, entisen Itä-Plokin aamiaismakkara parhaimmillaan tulee toisille mieleen, rakkauden rasvarosentti hyvin korkea, vaikka makkaraa rakastaisikin, tämän makkaran kohdalla pitää muistaa mahdollinen sydän- ja verenohennuslääkitys ja kolesteroli pitää olla myös hallinnassa. Mukana kaikki lihantuotantoeläimet, possu, nauta ja broileri. | € 4.25 |
3777 | Kivikylän Saksalaistyyppinen Bratwurst Paistomakkara | 08.01.2015 | 90 | Lihaisa, korkea lihaprosentti tuntuu, tuntuu joistakin jopa liian korkealta, karkea mehukas rakenne, yrttejä ja pippuria pinnassa, puruvastus erinomainen, massasta erottuu punertavia ja vihreitä mausteita, pippurinen jälkimaku mukava. | € 11.15 |
3521 | Julkujärven Pekoni-omena Grillimakkara | 26.06.2013 | 79 | 1,68% omenaa, lämpenee hyvin ja saavuttaa helposti korkean lämpötilan myös sisältä, kuori tiukka makkaramassa myös tiukahko, halkeillut kärsinyt kuori, makkara syötävän hyvä, lihaa mukavasti, massassa lihabiittejä, pippuria lääkärin määräystä vastaavasti, maku on monipuolinen, makkarasta jää hyvä jälkimaku mieleen, | € 14.00 |
3415 | Vatajan Yrren Nitriititön Pikkunakki | 04.10.2012 | 69 | Tiukan lihaisanoloinen nakki, mausteita voisi olla, massan lihapitoisuus korkea, nakin tarjoamista lapsillekin harkittava tarkoin, vähän kuin bratwursti ilman mausteita. | € 11.00 |
3396 | Pajuniemen Helsinkiwursti Naga Morich | 23.08.2012 | 86 | Vähän erilainen tuoksu makkarassa, sieltä chili hiipii suuhun, massa hyvin tukeva kaipaa pureskelua, kuori hyvä makkaran lihapitoisuus korkea, chili tulee pääosin jälkimaussa suuntäyttävänä, chili yltyy polttavaksi jälkimaussa, sopiva sellaiselle joka hakee makkarasta chilin poltetta poskiinsa! | € 14.50 |
2974 | Brennecken Vasikanlihabratwursti | 18.08.2009 | 90 | Kohtuullisen tiukka rakenne, makkara katkeaa mukavasti kun puraisee, maku aika mieto, mausteita kuitenkin mukana kun vähän aikaa odottaa niin makuakin tulee mm. pippuria jälkimaussa. Nähtävissä myös korkean lämmön tuottama etu braden maulle. | € 15.90 |
2744 | Wőron Kraakovi Poolsuitsuwurst | 26.02.2008 | 91 | Pehmeänmakuinen mehukas, aika paljon irtorasvaa johtuen varmasti korkeasta rasvapitoisuudesta, hyvä suutuntuma, hyvin tasapainoiset mausteet, jälkimaku pitkä ja tasainen. | € 6.00 |
2158 | Zimmermann Münchner Weisswurste | 23.11.2004 | 85 | Vahva yrttinen maku. Suomalaista korkeampi suolaprosentti. Suola peittää makuja. Pirteän maukas. Oikein hyvä makkara. Bratwurstia keveämpi versio. Tuoteseloste kertoo että persiljaa löytyy jne. yrttejä. | € 12.00 |
1946 | Snellmanin Bratwurst | 09.12.2003 | 83 | Mausteet hyvät. Tasapainoinen kokonaisuus. Napakka. ohut. Vaatisi korkeamman valmistuslämpö- tilan. | € 10.00 |