Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kokonaisuudessa

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5056Neittamon Valkosipulinakki 05.10.20236350% helpotusta hinnassa päiväyksen johdosta.Jokin pikkuisen epämiellyttävä vivahde makumaailmassa, mehevä napakka nakki, kylmänä parempi, jokin erottumaton mauste ihan sovi, pippuris löytyy ja varsinkin jälkimaussa pippuri valtaa suun kokonaisuudessaan, napakka nakki, syötävä kuori.€ 7.45
5008Poutun Lenkkimakkara 13.04.202349Keinokuori poistettava kylmänä kiinteämpi, lämmitys tekee pehmeäksi suuhun leviäväksi mössöksi, maut kateissa, juhlavuoden makkara? Lievä savun tai vastaava maku, kokonaisuudessa rasva ja suola pääosissa.€ 7.17
4989HK Kabanossi® Chorizo Grillimakkara 26.01.202354Lenkkimäinen pehmeä rakenne, tuntuu kuin paprika tai chili vain viskattu tavanomaiseen makkaramassaan,, tuotekehitys jäänyt tekemättä, suussa pikkuisen polttelee mutta kokonaisuudessaan esitys resonoi huonosti käsityksen hyvästä makkarasta kanssa.€ 8.31
4922Grillimaisteri Valloittava Feta-Pinaatti 30.06.202275Suutuntuma mukava, kasvista yrttiä myös, rasvaa ja lihaa löytyy, suolaa myös, kokonaisuudessaan sarjassaan toimiva konsepti, josta ansaitsee arvonimen hyvä olutmakkara.€ 7.16
4213K-Menu Bratwurst 06.07.201778Käytetty suomalaista ja saksalaista possunlihaa. Vaalea, eikä meinaa ruskistua kiuaspannulla millään, miellyttävä maku kokonaisuudessaan, kuori tökkii, mehevä ja rasvainen, massa rakeisen karkea, vaikka bratwursti-puritaanien mukaan tällaista tuotetta saksassa saisi edes kutsua bratwurstiksi, epätyypillisen mausteutuksen takia, hiukan värikäs massa.€ 8.54
3955Tarczynski Podwawelska Zlota 07.01.201674Jokin maku hallitsee makkaraa, pitkällisen pohdinnan jälkeen makumuisti kertoo kyseessäolevan sellerin, käytetty koko ruhonosat koska eräässä makkarassa mukana luuosaa, robusti rakenne kokonaisuudessaan, mausteita tuntuu, valkosipulia ja pippureita tulee esiin makkaran hiukan jäähdyttyä, massa murenee jotenkin liian helposti suussa, otettu huonompihampainen kansanosakin huomioon, koska efforttia tarvitse tuhlata pureskeluun?€ 16.00
2821Wigren Ei Niin Ohutlenkki Savupekoni 19.08.200859Lämmitys löysensi makkaran rakenteen, kokonaisuudessaan rakenne profiloituu vähälihaiseksi, kuori melko hyvä, maku pääosassa on rasvanmaku, muut mausteet hyvin piilossa.€ 11.40
2817Wigren Maxi Herkkunakki Original 12.08.200860Aluksi maku suolainen, hyvä puruvastus ilmaisi että massan rakenne hyvin onnistunut sopivan pehmeä sopivan kova,jälkimaku jää puuttumaan kokonaisuudessaan. € 13.20
2504Tuotteen Linnakunkku 17.10.200655Juusto 10-15% ? Emmental, sekä sian- että naudanlihaa. Imelyys tökkii aluksi, ei tee mieli lisää, sinappi ei peitä ominaismakua, suutuntuma ei hjyvä kokonaisuudessaan, vaikka napakka tunnelma.€ 10.07
2312Maajussin Marskin Sauva 27.09.200588Tiukka rakenne, juustoa on (10%) kuin myös pippuria, kuitenkin kokonaisuudessa sopivan mausteinen. Karkealla kutterilla jauhettu, mukava suutuntuma ja jälkimaku.€ 11.05

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //