4647 | Wigren Herkku Grillimakkara | 20.05.2020 | 46 | Palauttaa varmasti monen lapsuuden grillauskokemusten ääreen, valitettavasti myös maut, joita lisäämään tarvittiin hiiltä ja kariketta, kuori halkeaa ja makkara kuorii itsensä, rasvanmaukua, sopii nuotiolle, kesää odotellassa, hampaat tarpeeton väline, maut lähinnä suolaa ja lihaa, lihaa ja vaivaa on kulutettu makkaraan turhaan, Hyvä sinapinlaukaisu alusta. | € 8.35 |
4629 | Snellmannin Eetvartti Pekoni | 15.03.2020 | 62 | Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. | € 6.96 |
4577 | Metsärannan Peurapätkä | 31.10.2019 | 67 | Rakenne aika ok, kurori halkeaa koska lämmitys turvottaa makkaran kaksinkertaiseksi volyymiltään, kuivahko, makkara suorastaan pursuu kuorestaan, väri tummanpunerva, kuin taikinaan olisi laitettu lusikallinnen liikaa leivinjauhetta. | € 11.90 |
4246 | Hein Original Bockwurst Possu-chili | 26.09.2017 | 48 | Mielenkiintoinen, kuoreton kuori halkeaa, jokin löysä sisältö sieltä pilkottaa, jotain lihaa on jauhatus tehnyt lihasta tunnistamatonta, chiliä tuntuu ja rasvaa ja suolaa, massa limaisen tuntuinen, irstas esitys. Makkara, joka säilyy? huoneenlämmössä, aivan uusi saksalainen valmistusmenetelmä. Grillilämmitys ainakaan tehnyt oikeutta makkaralle, jos edes mahdollista. | € 8.48 |
3733 | Atria Uudistettu Suomalainen Nakki | 25.09.2014 | 73 | Hyvä napakka kuori, liian napakka koska helposti halkeaa kypsennettäessä, kuoren ja sisuksen yhteistyö vaillinaista, makkaran maku väähän pehmeä. | € 12.90 |
3568 | Palvimestarien Täyslihanakki | 26.09.2013 | 87 | Halkeaa kauniisti vaikka hyvä kuori, siitä huolimatta paljon makua, nakille sopiva massa, napsahtaa mukavasti, hyvä tasapainoinen maku, lihaisa nakiksi. | € 13.90 |