Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ei tunnu

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4958HK Aitonakki™ Amerikan PekoniŽ 27.10.202265Lihateollisuuden taidonnäyte omalta osaltaan, kuori ihan ok mutta massa tummanpuhuva, rakenne jotenkin kummallinen, erikoisen makuinen, mukana savua jostain lähteestä, samanlaista syntyy kun lisätään puhdistettua savua tuoteisiin, pippuria mukana mutta muuten mausteutus jää epämääräiseksi, ei tunnu hyvältä.€ 14.86
4799Tampereen Makosa Hodarinakki 05.08.202145suolaa, rasvaa, tiukkaa lihaa, syy tuntematon, koska lihaa ei tunnu liikoja olevan, tunnelma muualla kuin katossas, lievää parempi puruvastus, kuori rapeutuu merkittästi paistuneista kohdista, muualta tuottaa vähän vaivaa, mausteet tasaiset mutta piilossa.€ 11.50
4612Tapolan Gluteiiniton Mustamakkara 06.02.202051Pysyy hädintuskin kasassa, kuoren halkeamisen jälkeen toivoton tehtävä, hyvin irtonainen massa, makua hämmentävän vähän, makkara myös hyvin kuiva, puolukkaa tarvitaan makua lisäämään, veri näkyy mutta ei tunnu maussa, haarukka ja varsinkin lusikka vaaditaan makkaran maistelemiseksi.€ 11.97
3591Hälsans Kök Ovo-laktovetaarinen Soija Chorizo 31.10.201356Makua jonkun verran paprikaa myös, maistuu yllättävän mukavalle, lihaa ei tunnu olevan, makuneutraali kuitenkin, ei herätä vastenmielisyyden tunteita, ainakaan makkarana.€ 14.60
3019Perniön Lihan Alkuperäinen Paistinmakkara 04.02.201073Leikkauspinta rasvasta helmeilevä, aluksi ei tunnu mitään, hyvin pehmyt maku, pehmyt massa silkkiseksi jauhettu, ryynimakkaramainen oloasu ainoastaan ryynit unohtuneet, mitäänsanomaton muttei huono, mausteet eivät erotu, ei kaipaa sinappia. € 7.11
3004Maag Öllepunnid Juustuga 03.12.2009827% juustoa, juusto hyvää muttei tunnu merkittävästi maussa, tasapainoinen miellyttävä maku, lämmitys kuivattaa makkaraa, joka sopii kohtuullisesti oluen kanssa.€ 4.40
2960Helsingin Makkaratehtaan Chorizo 23.07.200987väri antaa odottaa mausteita, ei tunnu aluksi, mutta jälkimaussa chili alkaa poltella. Tasapainoinen maku, mukava kokonaisuus. Napakka makkara. Juomakaan ei nitistä jälkipolttoja.€ 6.60
2947Helsingin Makkaratehtaan Currywursti 11.06.200993Vaaleahko, saa väriä pintaan pannulla, pippuri tuoksuu muttei tunnu maussa paljon mukana olevan, pippurin lisäksi joku tuntematon mauste, mukavanmakuinen, karri maistuu.€ 11.80
2698Oscar Jahimehe Juustuga 06.11.200782Juoksevaa juustoa irtoaa haljetessa, mausteita ei tunnu juuri nimeksikään, epätasaisesti jakautunut juusto peittoaa kaiken muun maun alleen, tuntui pippuria mukavassa jälkimaussa, parempiakin esityksiä vastaavissa makkaroissa. € 6.00
2644Pajuniemen Juustobratwursti 17.07.200770Juusto räiskähteli paistettaessa. Lihaisa, hyvät tasapainoiset mausteet. Pitkä \"rekyyli\" ennenkuin jälkimaku iskee, ja pysyy suussa pitkään. Juusto ei tunnu lämpimässä makkarass€ 12.40
1457HK:n Savu Kiekura 16.10.200145Tuoksu tympeä. ei savun makua lämpimänä ( kylmänä on). Mausteet ei tunnu missään. Kuori sitkeähkö. raaka-aineet \"köyhää\€ 4.82
1315Wurst Fennican Herkkusienimakkara 13.03.200178Hyvä mausteseos : alussa ei tunnu juuri mikään - lopussa valtaisa maku! Pitkämakuinen! Herkkusienimakkara??!!€ 13.45
1308Atria Punainen Juustolenkkimakkara 27.02.200153Juusto näkyvissä. mutta ei tunnu maussa. Muutenkin mauton. Sopii hyvin hampaattomille eli ikenetkin riittävät tämän syömiseen.€ 2.65
1226Pepperisto 17.10.200065Tiukkaa kamaa. Mausteet? Suola ei tunnu. Hyvää tuopin ohessa.€ 25.06
1177Tapolan Valkosipuli Lammasgrilliwursti 25.07.200063Lammasta on. Valkosipuli sen sijaan ei tunnu. Kuori vähän sitkeä. Huokoinen makkara.€ 6.72
886Maajussin Taikasauva 06.04.199950Maku keskinkertainen. Juustoa pitäisi olla - ei tunnu. Juustoa on vain tuoksussa!€ 9.75
316Hein Härkäbratwursti 18.06.199633Maksamakkaran tuntua!? \"Senkin härkä. senkin härkä\" = härkä ei tunnu sopivan kiuasmakkaraan! Ilkeä vär€ 11.67

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //