Arvostellut makkarat:

Haetaan: %broileri

Löydetty osumia: 32 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5106Gülcan Tavuk Sosis Helal 28.03.20243664% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, kovin tasaiseksi jauhettu massa, kumimainen, mauton tekele, makeahko, keinokuori, pinta saa grillissä rusketusraidat, edes suola ja liha maistu.€ 10.44
4944Wursti Bloiler Siskonmakkara 29.09.202233Sisältää luulihaa ja broilerin nahkaa, sopivaa vain ihmisravinnoksi, kuori liian paksu ei hyvin syömäkelpoinen, massa puhjetessaan kuorestaan turpoaa moninkertaiseksi, mausteita juuri ole, tarkoitettu valmisettavaksi muuten kuin käytetty menetelmä, suutuntuma ja puruvastus kateissa.€ 10.97
4812Atria Kunnon Arki Kevyt 12% Snack Nakki 02.09.202142Koneellisesti erotettu broileria, tihkuu pintaan jotain, erittäin mössö rakenne, puruvastus kadoksissa, hampaat tarpeettomat käyttöliittymänä, lämmitys kannattaa unohtaa, kylmänä sisään.€ 6.39
4601HK PikkuprinssiŽ 02.01.202069Sian ja naudanlihaa mutta koneellisesti erotettua broilerin jotain, kuoreton, alkumaku mitä milloinkin, kevyt hyvin varovaine maustetutus, puruvastus ja jonkinlainen pippuri löytyy, jälkimaku pippurinen.€ 9.90
4600Kotimaista Kevytnakki 02.01.202044Lämmityksessä löysä lässähti, löytyypi puruvastusta vähän ja broilerin nahkaa, suolaa pikkuisen, hampaat tarpeettomat mutustamiseen, kuoreton, tuotteen lämmitys kannattamaton.€ 2.83
4527K-Menu Uunimakkara 26.06.201962Selvä kanan maku voi jäädä kokeneeltakin maistajalta huomaamatta, massa tiivis, makuelämys kaukana, siisti leikkauspinta=tasainen jauhatus, Turun vihreä sopii makkaran tyyliin, sisältää koneellisesti erotettua broilerin lihaa ja possun lihaa..€ 2.73
4491Pirkka Luomu Nakki 04.04.201950Kuori todella hyvä ruskistuu kauniisti molemmilta puolilta, pienikin palnen riittää arvion tekemiseen, maku jotenkin epämieltymystä herättävä broilerimainen maku vaikka tässä lienee kaikkien kauneustandardien mukaan kasvatettua lihakarjaa tai vastaavaa? Miten on tehty näin huono nakki. vaikka esitettykin hyvää.€ 11.63
4382HK MaakaritŽ Vottosen Vihellys 05.07.201888Broileria ja myös herkkutattia 9%, persoonallinen maku ja rakenne, yrttisen bratwurstin ulkonäkö ja yrttiset maut valtaa suun, massa pehmeä, mutta lihaisa, kuori hyvä, napsuu, hyvät mausteet, massa jotenkin pyöreä, kuten maut, vaikuttaa siltä, että suunnitteluun mennyt jokunen tovi, epätavanomainen valmiste, joka hiukan ellei enemmän jakaa mielipiteitä maistelijoissa, voisi olla grillissä parempi.€ 14.25
4319Atria Rehti Juuresnakki 22.02.20185920% perunaa, porkkanaa ja lanttuva(Ameriikan herkkuva), Lihana käytetty broileria ja viljaporsasta, tuossa järjestyksessä,ihan maukas esitys, kiinteä, jonkinlainen puruvastus. rasvaa ja suolla maussa(lisättyä silavaa), ulkonaisesti kelvokas, tasainan massa ja tasainen maku.€ 8.18
4261Dulano Grillimakkara 26.10.201747Koneellista broileria, mukana myös sianliha, lämmitys muuttaa makkaran suutuntuman kuivaksi, sinappi tuo melko mauttomaan lisää, makkara maistuu juuri siltä sinapilta mitä pintaan pursottaa, makua kuoresta myös.€ 2.47
4251K-Menu Kuoreton Nakki 05.10.201759Koneellisesti eroteltua broilerin- ja kalkkunanlihaa,15% sianlihaa, pyörii hyvin makkaratikussa, rasvaa melko paljon, makua vähemmän, kana vai kukko pääosassa, hyvä esimerkki luokassaan, vähän kaikkea, jälkimaussa tympeyttä. € 2.45
4171Elpozo Bigqueso Juustomakkara 06.04.201741Kalkkunaa ja Broilerin lihaaa. Kuori riittää juuri ja juuri pitämään kaiken juuston sisällään joka on vanoina massassa, juuston maku riittää suurimmalta osaltaan peittämään nakin ikävää makua, ihan syötävä, vaikka puruvastus puuttuu, keinokuori tökkii, € 7.17
4094Valla Suitsuvorstike 27.10.201679Yllättävän robusti rakenne, väliin soljuu läskibiittejä hyvin epäsuomalaiseen tapaan, entisen Itä-Plokin aamiaismakkara parhaimmillaan tulee toisille mieleen, rakkauden rasvarosentti hyvin korkea, vaikka makkaraa rakastaisikin, tämän makkaran kohdalla pitää muistaa mahdollinen sydän- ja verenohennuslääkitys ja kolesteroli pitää olla myös hallinnassa. Mukana kaikki lihantuotantoeläimet, possu, nauta ja broileri.€ 4.25
3995Kuoreton Nakki 07.04.201656Vetelännoloinen lerppu nakki, rakenne kiinteä, vaikka tunnelma on pysyykö vai eikö kasassa, luusta raavittua kotimaista broilerin lihaa, sopii hammashaasteellisille, vauvasta vaariin.€ 2.46
3933Atria Hiillos Juusto Grillimakkara 29.10.201560Varoitus; sisältää koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, 5% juustoa, juusto näkyy hikikarpaloina, kuori sitkeähkö, jankon tuntuinen, kutteri käynyt ylikierroksella ja massaan onnistuttu upottamaan mitä onkin, joku maku jää poskiin pyörimään. € 4.88
3610Pirkka Lihaisa Grillimakkara 02.01.201469Käytetty sian- ja broilerinlihaa, pehmeän ja lihaisan tuntuinen, löysän ja lihaisan välimuoto, hiukan rasvainen, mausteita jonkin verran, pippuria pääosin, rasvainen tuntuma jää suuhun, jälkimaussa myös pippuria.€ 6.00
3427X-tra Grillimakkara 01.11.201259Lihaa 11%, lisäksi koneellisesti erotettua sian ja broilerin luulihaa, tasaiseksi jauhettu massa pysyy hyvin kasassa, helpppo syödä, hampaat tarpeettomat, jotakin makua löytyy, söt och stark senap sopii tälle makkaralle. Tuo mieleen jonkun edullisen makkaran, tyypillinen.€ 3.40
3255Apetit Lohichorizo 08.09.201155Pääosassa lohi. Äärimmäisen tasaiseksi jauhettu massa, mkuelämystä vaikea määrittää, ei ole broileria keveydestään huolimatta, kalanmaunkin aistii vasta pitkällisen yrittämisen jälkeen, rakenteen partikkelit niin pienia ettei rakenteesta selviä makkaran pääasiallinen materiaali, kuori kohtuullinen keinokuori.€ 16.40
3242Gutfried Geflügel Bratwurst 25.08.201173Hyvin maustettu suun täyttävästi, yllättävän hyvä puruvastus, broileria ei muuten epäile kuin tuoksun perusteella, suola on hyvin esillä, suolaa runsaasti, jopa liian runsaasti?€ 11.60
3196Tallegg Pikniku Kanagrill 01.06.201165Mukana sikaa n. 20%, nautaa n. 20% ja broileria n. 20%, massa tanakka, tuoksuu siipikarjalle, maku ja jälkimaku tunkkainen, broilerin makua, nimellisesti A-luokkaa, tosiasialliseti B-luokkaa.€ 4.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //