Arvostellut makkarat:

Haetaan: %aiheuttama

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4786Pirkka Parhaat Texmex Grillimakkara 03.06.202192Hyvä kuori, hyvän lihaisa tuntuma, rasvaa ja chiliä, rasva pitää chilin aiheuttamat korkeimmat nyppylät piilossa, mehevän rasvainen, tuntuu poltetta mutta miellyttävästi, loistava kuori, loistava mausteutus, tasapainoinen maku vaikka runsaat mausteet.€ 14.39
4173Turun Mestaripalvin Paistimakkara 06.04.201767Nautaa, naudan verta, syötävä kuori tökkii lämmityksen jälkeen, rasva lähtee liikkeelle lämmityksessä tehden hiukan vetisenoloiseksi, väri viittaa vereen ja vaihtoehtoiseen lihanlähteseen, kohtalainen makeus masassa, puruvastus katoaa lämmityksessä, grilli tai joku muu vastaava voisi auttaa makkaraa selviämään lämmityksen aiheuttamasta traumasta tai makkara pitääkin syödä ilman lämmitystä.€ 9.95
4033Wigren Nysä Yrttinen Tuoremakkara 23.06.201684Yrttejä varmasti alkumaussa, mutta chili/jalopeno hallitsee makuja selkeästi, makkarassa lievää makeutta ylipäänsä, johtunee jalopenon aiheuttamasta makuaistimuksesta, polte pysyy hyvin hallinnassa vaikka lievää poltetta havaittavissa eli kyseessä liene chiliyhdistyksen mielimakkara, massasta jää hiukan jauhelihamainen tuntuma. € 12.40
3996Atria Leppäsavu Nakki 07.04.201674Kylmänä tuntuu jo vanva savun tuoksu ja maku, lämmitys liudentaa savunmakua melkein olematomiin, kuori huono keinotekoinen, rakenne varsin karkea nakiksi mutta aiheuttamatta vaivaa, sinappia kaipaa kaveriksi, vaan selviää savun ja pippurin tukemana sellaisenaan nautittavaksi, savuisine jälimakuineen.€ 5.75
3690Kivikylän Liekehtivän Makuinen Lemon-Chili 05.06.201487Sian- ja Naudanlihaa, Lihaa löytyy, rasvaa löytyy, maku muuten täyteläinen, maussa lievä makeus myös tuoreen chilin aiheuttamana, lopussa voimakas chili tulee esille ja sen poistamiseksi vaaditaan suuri määrä virvoketta.€ 11.40
3639HK Sinettibroilerinakki 06.03.201464Hyvin höylättyä luulihaa, makua paljoakaan, syötävyys hyvä, kypsennyksen aiheuttamat karsinogeenit antavat lisämakua, sinappi antaa hiukan lisää nakille ja parantaa mitä on parannettavissa. € 5.52
3581HK KabanossiŽ Grillibalkan 03.10.201367Makkara vähän parempi lämmitetynä, hyvin mieto makumaailma, makkaran oheen sopisi kuin Imbississä lauantaiaamuna, valkoinen sämpylä ja hapankaali ja kylmä Karlsberg ja ohran aiheuttama krapula, makkara vaatii sinappia, mietoa sinappia, makkara yleisolemukseltaan kuitenkin perhemakkara, josta voi perheen pienimmätkään liian vahvoja makuja aistia,€ 11.50
3230Snellmanin Juusto Eetvartti Ost 11.08.20119010% juustoa. Herkullinen, lihaisa ja maukas makkara. Umamin makua, voinee olla valmistusmenetelmän aiheuttamaa, vähän kuten pihvissä paistinpannulla, hyvää.€ 7.10
3038Lapin Gourmetkokkien Porotytön Polku 01.04.201058Maku sokeroituu lämmityksen aiheuttaman kuivumisen seurauksena, hyvin vaikea kiuasmakkara valmistustapa ei suosi makkaraa, tarkoitettu kylmänä olutpalaksi. Poroa 70% sianlihaa loput.€ 60.00
2871Scan Red Hot Chorizo 18.11.200883Paprikaa monissa muodoissa, sekä väriksi että erityisesti mauksi, chilin? aiheuttama kipu pysyy aisoissa tekemättä makkaraa epämiellyttäväksi. Sopinee myös Suomen chiliyhdistyksen suuhun?€ 9.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //