Arvostellut makkarat:

Haetaan: HERKKUJEN SUOMI, RAUTATIENTORI

Löydetty osumia: 26 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4242Culinari Lapin Karitsa Grillimakkara 07.09.201749Kuori hyvin hyvin tiukka, lihaa, rakenne hajoavaa, suolaa löytyy, tuoksu on toisenlainen, omituiset mausteet, maku tympeä, pitää ottaa huomioon välisäilytys pakkasessa, joka lienee vaikuttanut merkittävästi.€ 12.50
4240Culinari Poro-Herkkutattigrillimakkara 07.09.201770Löysä kuori, mehukas, rakennekin vähän löysähkö,pippuria näkyy massassa, karkeahko rakenne, lihaa ja rasvaa paljon, mausteita vähän sinnemäki, mausteutus poissa balanssista.€ 12.50
4236Culinari Musta Poweri Poroverimakkara 07.09.201781Massa täynnä pieniä ryynintapaisia, makeahko maku, kaipaa puolukkaa vierelleen, kuori ja massan rakenne hyvä, pysyy kasassa hyvin, maku pyöreän pehmeä, jälkimaku pitkä, viereen voisi sopia myös hapankaali.€ 12.50
4063Kalliomäen Lammaschorizonakki 25.08.201681Timmi olemus, chiliä paljon, rapea kuori, lihaisa, mehukas, hyvät mausteet, osasta pääsee nauttimaan vasta myöhemmin, koska jälkimaku kehittyy todella hitaasti.€ 20.00
4061Kalliomäen Lammasnakki 25.08.201669Tummaa lihaa suolessa, kuori halkeilee, rakenne hyvä karkea, ölläsigarin tunnelmaa, yrttejä jo ulkonäössä, dominoivat makua, hyvin pitkä jälkimaku. € 20.00
3898Bosgĺrd Luomu Charolois-Chorizo 27.08.201586Ulkonäkö hyvä, lihaa löytyy tarpeellisen paljon, mausteitä löytyy myös, chiliä oikeassa määrin, jykevän suolainen, karkeahko rakenne ja suutuntuma hyvä, tarvitse mitään vierelleen, todellinen ÄIJÄmakkara!€ 29.20
3897Alkärr Farm Lammaschorizo 27.08.201573Rasvaisentuntuinen, lammas maistuu, chili ja suola maistui vaikka peittyivät aluksi nakin yleisen lihaisuuden ja rasvaisuuten alle, maltillisesti chiliä kuitenkin vaikka poltetta jälkiaistimuksissakin.€ 16.50
3896Rintalan Lammasbratwurst 27.08.201545Näyttää yrttiseltä, massassa lihaa ja yrttejä, ole kuitenkaan parhaimpia maisteltuja, näyttää erehdyttävästi hyvältä bratwurstilta, toinen pala voi juuttua jo kurkkuun. € 14.28
3895Yläneen Lambada 27.08.201566Tuoteselosteessa karitsan ja savukalkkunan lihaa, tasainen massa, maussa tuntuu jotain erikoista lihaa, muuta kuin possunmakua, kuori melko luonnollisen tuntuinen, puruvastus ok, jokin tökkii, mausteutus sopimaton useille.€ 14.00
3894Satakuntalainen Perinnemakkara Lihamakkara 27.08.201587Veikeänoloinen, yrttinen makkara, yllättävän hyvä kuori, lämmitys tuo maut esiin, pehmeähkö massa, kuuluneee tämäntyyppiseen makkaraan, tasapainoinen maultaan.€ 9.90
3893Grillimestarin Grillimakkara 27.08.201578Lihaisa, puruvastusta löytyy, mausteet hiukan kadoksissa, sinappi parantaa makua joten jonkinlainen maustepohja on olemassa, rakenne melko hienoksi jauhettu, vaikka hieno rakenne tuntuma kuitenkin jämäkkä, hiukan naudanmakua.€ 8.90
3727Merosen Willigrilli 04.09.201474Lihaisa, tiukka napakka kuori, massa karkea, hyvä syötävyys mutta suolaisuus jotenkin lyö yli muusta mausta, suolaa jälkimaussa.€ 13.60
3723Merosen Lammasbratwursti 28.08.201484Pippuria nautinnollisia määriä maltillisia määriä, rasvaa palleroina seassa,hyvin karkealihainen, vaikka leikkauspinta ei sellaista anna odottaakaan, lampaanmaku pysyy piilossa pitkään eikä tunnu heti aluksi.€ 17.90
3721Liha Trio Herkkunakki 28.08.201455Nautaa ja sikaa käytetty nakkiin, keinokuori, joka määrittää makkaraa voimakkaasti, makkaran haju ja maku hiukan tympeähköjä, jos kuoren poistaa maku hiukan paranee, voimakas maku tasapainoton, mielenkiintoinen kokeilu makkaran valmistuksen alalla, kohderyhmä hakusessa, mitenhän toimisi luonnonkuoressa? € 13.90
3720Helsingin Makkaratehtaan Kukko Pils Olutmakkara 28.08.201474Rasvaa on, kuori saisi olla ohuempi, ohuen grillimakkaran tuntumaa, kuori pitää sisällään massan, aluksi tuntuvat kaikki mausteet puuttuvan, mutta saapuvat pahasti jälkijunassa, hiukan tasapainoton makkara, pippuria toki löytyy, rasvaa paljon, tiukka kuori.€ 11.90
3718Hinders Gĺrd KaritsaChorizo 28.08.201479Kuori aika paksu, lihaa on, hyvää makua siitä, paprikaa löytyy, chilisiä tunnelmia antaa, puruvastus mukana, kestää hyvin Kange-testin, mukavan tulinen loppumaku jää suuhun makkarasta. (Käytetty sekä karitsan- että lampaanlihaa?)€ 24.00
3717Liha Trio Herkkugrillimakkara 28.08.201472Naudan- ja Sianlihaa käytetty, tumman vivahteinen väri, makua löytyy, massa antoi kunnon puruvastuksen, rasvaa löytyy, pippureita on mukana,koostumus saisi olla hiukan kiinteämpi, latistuu jäähtyessään kun rasva lakkaa makua antamasta.€ 10.00
3716Viltgĺrden Riistaryynimakkara 28.08.201486Tiivis kuori pitää ryynimakkaran kasassa, suuret ovat ryynit, tavanomaisesta poikkeava vähemmän kuiva ryynäri, verta käytetty , maistuu sekin, veren maku pysyy aisoissa, mehukas makeahko sivumaku, makoisa, pitkä jälkimaku.€ 20.00
3574Palvimestarien Juustonakki 26.09.201387Hyvä kuori, juusto mieltyy lämmitettäessä makkaranmassan joukkoon, vaikka kylmänä selkeästi omana epätasaisena fraktionaan, hyvä purutuntuma, tuntuu miellyttävältä syödä, hyvät ainesosat korostuvat napsahduksen säestyksellä.€ 13.90
3568Palvimestarien Täyslihanakki 26.09.201387Halkeaa kauniisti vaikka hyvä kuori, siitä huolimatta paljon makua, nakille sopiva massa, napsahtaa mukavasti, hyvä tasapainoinen maku, lihaisa nakiksi.€ 13.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //