Istunnossa makkaroita 7. |
5131 | Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri | (Suomi) | A-lk grillimakkarat | 81 | € 12.83 | Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa. (K-Supermarket, Hertta) |
5132 | Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara | Atria Suomi Oy (Suomi) | A-lk grillimakkarat | 74 | € 6.68 | Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku. (S-Market, Herttoniemi) |
5133 | Kipinä Kolmen Chilin Grillimakkara | Lihatukku Harri Tamminen Oy (Suomi) | A-lk grillimakkarat | 76 | € 6.68 | Chilillä alkaa maku, mehukas, massa mukava, chiliä riittää, rasvaa chiliä ja lievää makeutta ja silleen, suutuntuma kohtuullinen, kuorta joutuu hetken työstämään purukaluilla. (S-Market, Herttoniemi) |
5134 | Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili | (Suomi) | Lihattomat valmisteet | 28 | € 19.75 | Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. (Prisma, Hertzi) |
5135 | Pups Tulinen Hot Dog Nakki | Fodelia Retail Oy (Suomi) | A-lk grillimakkarat | 82 | € 18.05 | Lihaa rapea kuori, massa aivan kivan karkea nakkimaiseksi tuotteeksi, tasapinoinen mausteutus, pitkähkö jälkimaku. (K-Supermarket Hertta) |
5136 | Palvilihan Habapätkä | Palviliha Oy, Koria (Suomi) | A-lk grillimakkarat | 83 | € 15.30 | Jotain vihreää massassa, aika tiukka kuori, lihaa paljon, aika hyvä puruvastus, mausteet hyvä, rakenne erinomainen, toiset tarvitsi toista palaa (K-Supermarket Hertta) |
5137 | Snellman Hot Nduja Grillimakkara | Snellman Oy (Suomi) | A-lk grillimakkarat | 77 | € 12.83 | Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa. (Prisma, Hertzi) |