Maistellut makkarat, 30.05.2024
NRO Tuote Valmistaja Tyyppi Pisteet €/kg Arvio ja ostopaikka
Istunnossa makkaroita 7.
  5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri (Suomi)A-lk grillimakkarat 81€ 12.83Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa. (K-Supermarket, Hertta)
  5132Atria Wilhelm Jack & Pepper GrillimakkaraAtria Suomi Oy (Suomi)A-lk grillimakkarat 74€ 6.68Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku. (S-Market, Herttoniemi)
  5133Kipinä Kolmen Chilin GrillimakkaraLihatukku Harri Tamminen Oy (Suomi)A-lk grillimakkarat 76€ 6.68Chilillä alkaa maku, mehukas, massa mukava, chiliä riittää, rasvaa chiliä ja lievää makeutta ja silleen, suutuntuma kohtuullinen, kuorta joutuu hetken työstämään purukaluilla. (S-Market, Herttoniemi)
  5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili (Suomi)Lihattomat valmisteet 28€ 19.75Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. (Prisma, Hertzi)
  5135Pups Tulinen Hot Dog NakkiFodelia Retail Oy (Suomi)A-lk grillimakkarat 82€ 18.05Lihaa rapea kuori, massa aivan kivan karkea nakkimaiseksi tuotteeksi, tasapinoinen mausteutus, pitkähkö jälkimaku. (K-Supermarket Hertta)
  5136Palvilihan HabapätkäPalviliha Oy, Koria (Suomi)A-lk grillimakkarat 83€ 15.30Jotain vihreää massassa, aika tiukka kuori, lihaa paljon, aika hyvä puruvastus, mausteet hyvä, rakenne erinomainen, toiset tarvitsi toista palaa (K-Supermarket Hertta)
  5137Snellman Hot Nduja GrillimakkaraSnellman Oy (Suomi)A-lk grillimakkarat 77€ 12.83Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa. (Prisma, Hertzi)

Edellinen istunto, maistellut
Pysyvä linkki tälle sivuille

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //