Numero: | 3426 | |
päivä: 25.10.2012 | ensimaistelu | |
Tuote: | Ilmajoen Villisika-Suppilovahvero Salschicha | |
valmistaja: | Ilmajoen Makkaramestarit Oy | |
maa: | Suomi | |
ostopaikka: | Viini ja ruoka, Messukeskus | |
luokka: | A tyyppi: A-lk erikoismakkarat | |
lihaa: | 90% | |
rasvaa: | 15% | |
suolaa: | 1.7% | |
hinta: | 29.90 euroa/kg | |
valmistustapa: | ||
arvio: | Suppilovahveroita 2%, Maut alkavat tulla esiin jäähtyessä, tanakkaa tavaraa, yrttimäinen maku, robusti rakenne, makkaran maku tasapainoinen, voimakas mutta tasapainoinen. J.K. suppilovahverot eikä villisiat maussa erityisemmin tuntuneet. | |
pisteet: |
m: 31 (35) u: 15 (15) h: 39 (50) yht: 85 (100) |