Uusimmat arviot

Makkaran tiedot

Numero: 3426
päivä: 25.10.2012      ensimaistelu
Tuote: Ilmajoen Villisika-Suppilovahvero Salschicha
valmistaja: Ilmajoen Makkaramestarit Oy
maa: Suomi
ostopaikka: Viini ja ruoka, Messukeskus
luokka: tyyppi: A-lk erikoismakkarat
lihaa: 90% 
rasvaa: 15% 
suolaa: 1.7%
hinta: 29.90 euroa/kg
valmistustapa: sahkogrilli
arvio: Suppilovahveroita 2%, Maut alkavat tulla esiin jäähtyessä, tanakkaa tavaraa, yrttimäinen maku, robusti rakenne, makkaran maku tasapainoinen, voimakas mutta tasapainoinen. J.K. suppilovahverot eikä villisiat maussa erityisemmin tuntuneet.
pisteet: m: 31 (35) 
u: 15 (15) 
h: 39 (50) 
yht:
85 (100)

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //