Arvostellut makkarat:

Haetaan: Liha-Iitti, Kausala

Löydetty osumia: 19 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4385Lukkarilan Chorizo 05.07.201883Mehukas, chiliä tuntuu monella tasolla, massa jauhettu mukavan karkeaksi, kuori ok, pahin tulisuus puuttuu makkarasta, mausteutus osunut oikeaan, suuntäyteinen mukava makeahko jälkimaku viipyy pidempään.€ 12.90
4124Liha-Iitin Kinnarin Ruishepo 05.01.201768Liukas pinnalta luikas sisältä, rasvaa melko runsaasti, kuori sitkas, koko makara vähän sinnepäin, jotain puuttuu, mukana jotain erikoisempaa lihafraktiota, jälkimaku puuttuu.€ 13.56
3945Liha-Iitin Volttauslenkki 26.11.201561Suolainen ja rasvainen, jotenkin vetinen ja löysä suutuntuma, puruvastus olematon, muutakin kuin sianlihaa, pippuria vähän jälkimaussa.€ 13.90
3932Liha-Iitin Raippanakki 29.10.201569Pippuria, mielenkiintoinen ja erikoinen nakki, pituus varmasti ensimmäiseksi pistää silmään, vaikka makumaailma hyvin runsas, jotenkin epätasapainoisen tuntuinen, maut lupasivat aluksi enemmän, pieni pettymys loppujen lopuksi.€ 15.90
3866Liha-Iitin Laukkagrilli 02.07.201589Mehukas kunnon tömäkkä makkara, aito liha maistuu paljon, voisi hyvin sopia isompaan grilliin, makkarassa vallitsee hyvin makujen tasapaino, vaikka liha onkin pääosassa, makkaran voimakas maku voi jakaa mielipiteitä, erinomainen.€ 13.90
3846Liha-Iitin Voihan Ryynäri Ruokamakkara 04.06.201565Ryynejä vähän lihaa runsaasti, poikkeaa vakio ryynäristä paljon, makua on, mutta hiukan mitäänsanomaton, jälkimaussa häiritsee liika rasvan maku.€ 13.90
3770Liha-Iitin Chorizo Hepobratwurst 04.12.201486Lihaa useampaa tyyppiä, sikaa ja hevosta löytyy, aluksi tuntuu voimakas chili, jonka vaikutus lauhtuu makkaran jähtyessä, massa melko rankka koostumukseltaan, chili iskee kiinni varhain heiketen vähitellen. € 15.90
3768Liha-Iitin Juustoinen Uunimakkara 04.12.201467Juustoa piisaa, emmental maistuu, käytetty parempaa juustoa kin moniin juustomakkaroihin, muut maut paljon piilossa, rakenne rrankka, leikkauspinta kuin kuunpintaa johtuen sulaneen juuston poistumisesta, kuori syötävä vaikka jäähtyneenä siltä välttämättä tunnukaan.€ 17.00
3330Liha-Iitin Lammasgrilli 05.04.201291Paprikan punaa ja pippurin makua,kuori superhyvä, pitää sisällään kaiken rasvan ja maun, lammas maistuu pääosassa mutta vain riittävästi, mehevä, napsuva, lopussakin pippurin puraisua. € 19.80
3328Liha-Iitin Laukkatee 05.04.201272Mausteita on, kiinteä ja rasvainen makkara, rasva jää kielen päälle, mausteet selvittivät Kange-testin,kylmänä leivän päälle!€ 14.90
3324Liha-Iitin Porlammin Juustohepo 29.03.201290Juustossaan säästelemätön, pieni savuinen vivahde,juustoa melkein epämiellyttävän paljon, juusto melkein varastaa pääosan makkarassa, juusto jakautunut tasaisesti, makea, lihan ja suolan tasapaino hyvä, tässä juustomakkarasssa saa mitä tilaa, juuston laatu sopiva verrattuna muihin makkaran rakennusaineisiin.€ 15.90
3323Liha-Iitin Kyrönmakkara 29.03.201280Pippuria ja mausteita paljon, todella paljon, jos ei tiedä niin makkaran mausteisuus antaisi luulla jotain peiteltävän, mehukkaampi lämmitettynä, vaikkakin käyttö normaalisti leikkeleenä, lämmitettäessä rasvaa vapautuu, mikä sitoo hiukan pippuria, lihaisa, parempi kuin moni grillimakkara, makkaran pippurisuus toki hiukan jakoi mielipiteitä.€ 15.90
3284Liha-Iitin Ihaan Chili Nakki 03.11.201184Hieman hapero, mausteita tulee jälkimaussa, alkaa puskea lisää polttoa, chiliä, helppo syödä kuitenkin€ 12.90
3282Liha-Iitin Ryynäri Kauravoima 03.11.201170Karkea massa, miellyttävä tuoksu, luunpalasiakin. Jauhatus saisi olla parempi. Ryynäri muttei tavanomainen.€ 11.90
3281Porlammin Juustohepo 03.11.201165Karkea rakenne, juusto maistuu heti, peittää muut mahdolliset maut, juustoa tursuu syödessä suu täyteen, kuori vähän sitke䀠14.90
3080Liha-Iitin Strutsimakkara 22.07.201064Napakka ja lihaisa, mausteutus tasainen, jälikimaussa pippuri, lihamassassa tummia biittejä.€ 17.50
2916Liha-Iitin Ryynäri Kauravoima 24.03.200961Hevosta ja sikaa, vaikka mausteita hyvin vähän, joku mauste tuntuu, voi olla salvia? Ryynimakkaraksi lihaisa, ryynejä vähän, pysyy kasassa, ryymimakkaramaisen vähärasvainen, kuivahko vaikutelma, verenmaku puuttuu huolimatta makkaran tummasta ulkonäöstä.€ 11.50
2915Liha-Iitin Hiittigrilli 17.03.200988Mukana hevosta, mausteita kohtuullisesti mutta timmi mausteseos, pippurinmaku päällimmäisenä, pippuria riittää vaimakkaaseen teräväisehköltäkin vaikuttavaan jälkimakuun asti, täyteläinen makkara.€ 11.50
2913Liha-Iitin Volttauslenkki 17.03.200977Makkarassa mukana hevosenlihaa, kuori hyvä, mausteita kohtuudella, joku vähän erikoisempi maku tuntuu poskissa.€ 11.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //