Arvostellut makkarat:

Haetaan: Liha ja Säilyke Oy, Forssa

Löydetty osumia: 102 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
2643Forssan Kypsä Siskonmakkara 17.07.200750Kuoreton, hyvin vaalea, nakin kokoinen. Maku lähes olematon, sinappi auttaa. Ei toimi kiukaalla, keitossa parempia.€ 5.80
2524Forssan Savuryynimakkara 14.11.200690Lievästi puuromainen, ohrasuurimoisia 20% mukana, Menee helposti kurkusta alas, olisiko valkopippuria mukana, ruokaisa pala, pieni napakkuus parantaisi suutuntumaa.€ 3.40
2502Forssan Savuryynimakkara 10.03.200690Maukas, veretön, mehevä, ei kuitenkaan liikaa rasvaa, ryynejä niukasti. € 3.80
2401Forssan Herkkunakki 04.04.200645Kuori napsahtaa, ei maukasta, vaatii jotain pientä? makeahko€ 6.50
2268Kauppiaan paras grillimakkara 20.07.200573Omaa makua niukasti, makeahko sinappi sopii hyvin. Taikina voisi olla hieman karkeampikin mutta kuori on hyvä. Grillissä kannattaisi kokeilla, voisi sopia paremmin.€ 5.18
2214Pirkka Herkkunakki 05.04.200568Napsahtava nakki, massa sangen tasainen, suutuntuma hieman rasvainen.€ 7.00
2181Forssan Savu Ryynimakkara 01.02.200555Pettymys, Paksu, Puuromainen mössö, Massa feelu, todella halpa prosessimakkara, -kuori hyv䀠3.70
2051Forssan Herkkugrillimakkara 15.06.200460Turvallinen vaihtoehto mihin tahansa kesätapahtumaan! Rakenne huokoinen. Mieto Upsalan sinappi sopii täydentämään makua.€ 4.20
2039Forssan Iso Grilleri 18.05.200468Kostea. maukas perusgrillimakkara. Hauska mausteseos täydentää makua. Hienoinen lisäaineiden tuntu..€ 6.00
2038Forssan Kevyt Grilleri 18.05.200475Massa hienoksi jauhettua. mausteet täydentävät makua hyvin. Maukas kokonaisuus. Pehmeä. Hyvä purutuntuma.€ 6.00
2003Forssan Tulinakki 30.03.200483Lämmössä hieman halkeilivat ja juustoa valui ulos. ei kuitenkaan haitannut lopputulosta. Mukavan rasvainen ja tulinenkin. Mehukas ja jälkimaku jättää pikkujanon.€ 7.50
1998Forssan Metsästäjän Nakki 23.03.200478Rapea nakki. Ei saisi valmistaa liian kuumaksi : maku kärsii. Maku hyvä ja lihaa piisaa.€ 7.50
1995Forssan Tulinakki 16.03.200485Paprikaa. chiliä ja runsaasti juustoa (emmentalia). Hyvä. juustoa on mutta chili voittaa. Jakoi mielipiteet puolesta ja vastaan.€ 7.50
1994Forssan (Aito Luonnonsuoli) Maalaisnakki 16.03.200465Rakenne hyvä. Napsahtava ja lihaisa. mutta missä maku? \"Ei kuvota eikä okseta\€ 7.50
1993Forssan Metsästäjän Nakki 16.03.200475Rakenne perinteinen : napakka ja napsahtava. Valkosipulin makua vähemmän kuumana kuin kylmänä.€ 7.50
1938Forssan Kuoreton Ruokamakkara 02.12.200350Hienoksi jauhettu massa. melko neutraali maku.€ 3.00
1850Forssan Kuoreton Nakki 22.07.200360Lapset varmaan tykkää tästä. tasaista massaa. Perusnakki ilman kuorta.€ 3.40
1822Forssan Savu Ryynimakkara 03.06.200390Kuori kehittyvä. lupaava. Pysyy kasassa. puuromainen rakenne. Ei liian kuiva. Tasapainoinen. Kovempi lämpö ei haittaa. Grilliin tai paistiinpannuun sopii hyvin.€ 3.40
1770Forssan Bratwurst 18.03.200363Helppo syödä. mutta maku melko olematon. Mausteseos saisi olla vähän tuhdimpi.€ 10.00
1768Forssan Balkan 18.03.200378Napakka. lihaisa. hyvä suutuntuma. Aika mielenkiintoinen mausteseos.€ 8.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //