Arvostellut makkarat:

Haetaan: Järvi-Suomen Portti Oy, Mikkeli

Löydetty osumia: 99 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
3480Kartanon Kuoreton Nakki 28.03.201362Kuoreton nakki, sinappi tulee tämän makkaran kohdalla kyseeseen, sinappi suorastaan tarpeellinen nakin mahaan saattamiseksi, johonkin lisukkeeksi ja varmasti mieluumin kylmänä.€ 2.20
3414Portin Luomu Järvi-Suomen Lenkki 04.10.201249Parempaa kun unohtaa lämmityksen, vähän kuten HK plöö, haarukka upposi aivan liian helposti makkaraan, kuin lämmin veitsi voihin, tasaisen tappava rakenteeltaan ja muutenkin, lisältää jauholisän, ikenet riittää pureskeluun, jäljelle jää rasvainen jälkimaku.€ 8.00
3399Portin Luomu Prinssinakki 30.08.201259Aivan lastennakki, kuoreton prinssinakki, tunnelma kuin \"virolaisessa maitomakkarassa\", puruvastus puuttuu täysin, on olematon tai sitä heikommin havaittavissa, ikenet riittää mainiosti makkaran syöntiin, nakista lähes mahdoton positiivistä löytää, kun siinä ei kuortakaan ol€ 12.45
3398Portin Ukkopekka Nakki 30.08.201280Perusnakki, lihaisa, kiva kuori, puuttuu voimakkaammat maut, kaipaisi hiukan lisää mausteita? Tuntuu vähäsuolaiselta, parempi juhlanakki sille joka suunnittelee kekkereitä.€ 10.00
3369Portin Ukkopekka Sinihomejuusto 05.07.201288Sinihomejuustoa 3%, massassa aivan juuston jämiä, juuston tuoksu valtaa alaa makkaran kohdalla, myös lihaa, timmi aurajuusto, läpikotaisin aurajuuston maun kyllästämä, massa ja kuori napakka. € 10.00
3360Portin Ukkopekka Savusauna 07.06.201285Savun ja tervan tuoksua ja makua,kuori kuulostaa hyvältä napsahduksinensa ja rapsahduksinensa, ulkonäkö hyvä, suutuntuma napakka, makkara mukava pureksittava, massa sopivan karkea, mausteisempikin grillisinappi sopii makkaran kanssa, makkara suorastaan paranee sinappilisällä!€ 9.92
3353Portin Ukkopekka Luomu Grillimakkara 31.05.201281Mehukas, musteita on mutta saisi olla lisää, rasvaa suorastaan paloina joukossa, rasvaisuus päällimmäisenä, rasvaa jää huulille ja suuhun, jälkimaku puuttuu lähes täydellisesti. Tarjousmakkara.€ 10.31
3305X-tra Pikkunakki 26.01.201257Löysähkö, kylämänä kiinteämpi, vähän tympeänmakuinen, kovinkaan herkullinen, joskus huonompiakin kohdalle osunut. € 3.54
3301Portin Ukkopekka Saksalainen Olutmakkara 05.01.201283Jämäkäntuntuinen, oikein raaan karkea rakenne, läskiä mahtuu ja maistuu, jopa jöötteinä makkaran massassa, pehmeät rasvat pehmeät maut esillä makukartalla. € 11.39
3269Portin Juusto Pikkunakki Kuoreton 06.10.201157Laji prinssi, suola peittää, täysin riittävä tausta sinapille, makua ei liiemmälti, hötöä, ainoastaan ikenet riittävät makkaran hienontamiseen, juuston tai muu maku peittyy, nälkään menee.€ 8.00
3264Portin Nuotiomakkara 29.09.201164Halpaa makkaraa tarjouksesta, rasvaisen tuntuinen, massa mitäänsanomaton, mausteet poistettu käytöstä makkaran valmistuksen ajaksi, kuori syötävä, makkara kimmoisa, runsaasti hiilihydraatteja, ei karppaajille, sinappia tai jotain muuta tervitaan kipeästi.€ 4.00
3259Portin Ukkopekka Bratwursti 15.09.201193Suomalainen miniversio bratwurstista, maku hiukan maksamakkaraan vivahtava muttei paljon, pippuri tulee esiin voimakkaasti, onnistunut maisteutus antaa makua \"kolmanteen polveen\", tasapainoinen makkar€ 11.00
3201Portin Ukkopekka Hot 01.06.201179Chiliä on muttei liikaa, ei mikään kiukkuinen eikä kiukkua aiheuttava makkara, huolimatta chilistä pysyy suussa, chilin polte tuntuu kurkussa asti.€ 19.90
3181Portin Ukkopekka Riista 05.05.201175Makkaran mausteet poikkeavat normaalista, vänkä maku, pippuriakin näkyy, pippurit parhaiten esissä, hyvältä maistui mutta toiselle taas ei, ehkä valmistusmenetelmä ei suosinut makkaraa?€ 13.00
3177Portin Ukkopekka Sinappihelmi 28.04.201172Sinappia 10%, Rikkonainen ja pehmeä, mukana sinappia fenkolia? Kuori sitkeä, valmistustapa ei suosinut,pitkä jälkimaku maistuu erilaiselta, makkaran maku jakaa mielipiteitä paljon.€ 7.75
3171Portin Kotiteollisuus 31.03.201173Mehevä makkara, kuori hyvä, aika murea, rakenne jotenkin ryynimäinen, rasvaa paljon, epäsuomalaisenoloinen makkara koska rasvaa niin runsaasti, pippuria tuntuu hiukan muuten maut onnistuneesti peitossa rasvan alla, muu kuin kevyt makkara, sopinee nuotiolla hiilostukseen.€ 9.00
3124Portin Perinteinen Pitolenkki 25.11.201071Normilenkki, mutta massa jauhettu tasaiseksi, suussa tuntuu pehmeä, jauhoinen, vetinen ja rasvainen massa, jotenkin epämiellyttävä. Kuori syötävä. Sopii anopille ikenillä mutusteltavaksi.€ 6.20
3117Portin Ukkopekka Bratwursti 04.11.201092Pikkuisen viileäksi jäi lämmitys eli vaatisi lieden lämpöä ja paistinpannua osakseen vaihtoehtoisesti sähköparilaa tai grilliä, tiukka rakenne, pippuri kihelmöi poskissa jättäen voimakkaan pippurisen jälkimaun suuhun, lihaa on ja kyllä pikkuisen inkiväärinkin makua havaittavissa.€ 10.70
3089Portin Ukkopekka Juusto-Valkosipuli 26.08.201067Kuori jäi jäykäksi syödä uunipannun lämmössä, makkarassa oli hyvinkin runsaasti sekä valkosipulia että juustoa, juustoa 6% mikä kyseisen makkaran kohdalla antoi vaikutelman liiallisesta määrästä kuin normaali grillimakkaramassa olisi tungettu täyteen heikkolaatuista juustoa? Jäähtyminen parantanut makkaran makua. € 7.48
3057Portin Ukkopekka Saksalainen Olutmakkara 03.06.201070Lihaisa jämäkkä peruskyrsä, kuori napsuu lupaavasti, kuitenkaan makkara vastaa lupauksiinsa vaan mausteet loistavat poissaolollaan, makkarassa suolaa kuitenkin rasvaa paljon, esillä lihan omien fosforien maku?€ 10.89

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //