5156 | Kotkan Lihamestarien Uunimestarin Salsiccia | 29.08.2024 | 88 | hmehevä voimakas yrttinen maku, mehevä, mausteita runsasti, mutta mikään ei erotu sinällään, tasapainoinnen maustetutus, rasvaa on riittävästi pehmentämään makuja, pippuri jää viipyilemään suuhun, tätä on helppo ottaa toinen ja kolmaskin, erinomainen raakamakkara, yrttinen makkara, joka voi jakaa mielipiteitä yrttisyydellään. | € 27.00 |
5124 | Savo-Karjalan Chipotle Sulatejuusto | 25.04.2024 | 90 | Maku kehittyy joka puraisulla, mausteita runsaasti, voimallisesti levittäytyy suussa maut, laajan lämmin makumaailma, hyvin pitkä jälkimaku, puruvastus pehmeä, joka voi jakaa mielipiteitä. | € 10.97 |
5122 | Savo-Karjalan Juusto Sweet Chili | 25.04.2024 | 70 | Rasvainen, makea juustoinen, sulaa juustoa valuu, mistä makeus on kotoisin, melassi, hunaja, mikä? Sima-makkara vapun tyyliin? Juusto juoksentelee, massa jotenkin vetisen pehmeän oloinen. | € 10.97 |
5120 | Savo-Karjalan Savolainen Sinihomejuusto Grilleri | 25.04.2024 | 76 | Savu ja juusto mukana, vähän liian rasvainen suutuntuma, puruvastus joltinen, savun makua tuntuu kaiken aikaa, juustoa rasvaa ja lihaa, mausteita voisi kaivata lisää ja tuntuu vähäsuolaiselta. | € 10.97 |
5118 | Savo-Karjalan Cheddar Jalapeno Nakki | 11.04.2024 | 91 | Erityinen nakki, jalapeno maistuu, ole pelkkää chilin poltetta, vaikka polttelee niin tulee hyvä fiilis, juusto pidättelee varmasti pahimmat piikit maussa, rapea kuori ja puruvastus moitteettomat, jälkipoltto pitkä, värisokeuskaan haittaa jalapenon tunnistamisessa. | € 10.97 |
5116 | Savo-Karjalan Savujuusto Grilleri | 11.04.2024 | 83 | Lihaisa, hyvä kuori, pippureita, moys jonkinlaista juustoa mukana, maku iskee myohäisessä vaiheessa. | € 10.97 |
5115 | Savo-Karjalan Kesäillan Grilleri | 11.04.2024 | 67 | Maukas, mehevä rasvaa, puruvastuksen tarjoaa, rasva jää kitalakeen, maussa lievää makeutta, kuori hyvä | € 8.83 |
5067 | Chef Wotkin's Hirvi Chorizo | 26.10.2023 | 82 | Yrttejä paljon, lihaa mukavasti, puruvastus hyvä, ehkä toinen valmistusmetodi parempi. | € 28.90 |
5061 | Karelian El Toro | 05.10.2023 | 83 | Mausteita paljon, chilinen, rakenne karkea, lihaa on paljon, liha tuoksuu, chiliä paljon, hyvä rasva, chili melko dominoiva mauste, peittää varmasti monia muita makuja, chiliä laitettu rapsakasti massan sekaan, mautta havaittavissa ehkä jalopenoa mukana. | € 10.00 |
5050 | Chef Wotkin's Mustaleima-valkosipuli Raakamakkara | 31.08.2023 | 86 | Maku tasapainoinenn, selkeästi voi maistaa sipulin, sipulia, rasvaa, pippuria, hiukan sipuliteemakkaran tunnelmaa, tuoksuu possulta, suolaa löytyy, monipuolisen mehukas suutuntuma, pippuri tulee esille viipyisevänä. | € 24.95 |
5048 | Chef Wotkin's Andalucia Chorizo Raakamakkara | 31.08.2023 | 90 | Tasapainoinenn pehmeä maku, yrttisyyttä pinnassa, pippuri tulee kuvaan mukaan hiukan myöhemmin, mehevä, todella suuntäyttävä maku, pippuri etenee hiljalleen ympäri suuta, lihaisa mehukas makkara. | € 24.58 |
5043 | Jalopeno Raakamakkara | 03.08.2023 | 86 | Todella voimakas mausteutus, polttelee, polttelee, mehevä, hyvät mausteet, ole pelkkää chiliä kuitenkaan, tämä vaatii osansa, voisi olla jalopenoa, koska makeampiakin vivahteita ilmenee, hyvä puruvastus, hyvä pohja, ota mausteet korostavat, hyvä kuori. | € 22.90 |
5040 | Hawaij Raakamakkara | 03.08.2023 | 85 | | € 22.90 |
5026 | Palvilahan Nautamozzarella Hot-Dog Makkara | 25.05.2023 | 88 | Rakenne agraarisen rouhea, tanakkaa tavaraa, ilmeisesti koko nautaa tai vastaavaa, pippuri osuu kitalakeen, mutta mausteet pikkasen epätasaiset, keinokuori hiukan himmentää makkaran kokonaisvaikutelmaa, mutta varmasti tällaisellekin on jokin tarkitus olemassa, parasta tässä makkarassa tukevat mausteet. | € 16.54 |
5007 | Hampurin Grilleri | 30.03.2023 | 84 | Agraarinen suorastaan arkaainen , mielenkiintoinen mutta herkullinen rakenne, rasva levittäytyy suupieliin asti, pippuria ja jotain yrttiä makumaailmassa, tasainen rakenne kiitos hyvän cutterin, maku oysyy pitkään suussa. | € 11.00 |
5001 | Hampurin Grilleri | 16.03.2023 | 84 | Mehukas makkara, hyvä rakenne, puruvastusta, rouhea keikkauspinta, sattumia, syötävä kuori rapsakka, vähämausteinen, saa lipomaan huulia, mehevä maukas nestettä tulee lautaselle reilusti, tasapainoinen maku, sopii nuotiomakkaraksi silloin varmaan kuori pääsee oikeuksiinsa vielä enemmän rapeutuen, jälkimaku pitkä ja tasainen, lihaisia biittejä, sinappi sopii miedolle makkaralle hyvin, ainekset hieman epätasaisesti jakautuneet, karkeat ja sileät kohdat erottuvia. | € 11.00 |
5000 | Lapin Lumo | 16.03.2023 | 70 | Pieniryyninen, veri maistuu, melko tiivis rakenne, vähän kuivahko massa, lihaakin löytyy, keinosuolinen, massa itsessään on melko herkullinen, sipulikin, aidon pippurin maku jälkimaussa. plussaa kasassa pysymisestä. Kiinteä sutjakka, suurimoita kivasti, puolukka sopii kylkeen. | € 14.00 |
4931 | Chef Wotkin's Juustoportin Vuohen GR Grilleri | 25.08.2022 | 76 | Juuston laadusta epäselvää, vuohta epäillään vahvasti, makuakin löytyy, ja mausteita, viherpippuri tuntuu ensimmäisenä myöhemmin pääosaan nousee mustapippuri, sopivan karkea massa, | € 13.75 |
4894 | Juustoportin Viinitarhurin Grilleri | 28.04.2022 | 90 | Kuori aika napakka, tasapainoinen mausteutus, juustoa löytyy, juusto tuntuu hyvänlaatuiselta, verraten moniin joita makkaroihin tungetaan, , mausteet pysyy hyvin tasapainossa juuston kanssa, mehevän ja mukavan tuntuinen suussa. | € 12.38 |
4885 | Feris Pistaasi-Lammas Raakamakkara | 07.04.2022 | 61 | Punaista lihaa, hyvä kuori, mukana pähkinää, joittenkin mielestä liiankin pähkinäinen, toivottiin tuoteselosteessa asian olevan hyvin esillä, erikoinen rakenne, lihaosuudessa ole vikaa eikä mausteissa. | € 27.00 |