Arvostellut makkarat:

Haetaan: veijo votkin tehtaanmyymälä

Löydetty osumia: 107 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
3445Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa 03.01.201370Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52%€ 18.90
3442Chef Wotkin's Varsovan Valkosipuli Nakki 06.12.201290Lihaa on, tiukkaa tavaraa, makkara pysyy tukevana lämmityksestä huolimatta, valkosipuli maistuu, jälkimaussa tuntuu valkosipuli ja pippuri, pippuri nousee kielelle mutta valkosipuli tuntuu poskissa.€ 14.90
3338Chef Wotkin's Pekonigrilleri 26.04.201290Shavupekonia 28%, hyvä maku, savuinen perusmaku, hyvä ja miellyttävä suutuntuma, suolaa ja pippuria maussa, pippuria myös enemmän lopussa, pitkä suuntäyteinen jälkimaku, paremman luokan makkara.€ 10.90
3334Chef Wotkin's Currygrilleri 26.04.201291Mehukas, hyvä kuori, miellyttävä pusuvastus, pikkuisen saisi olla suolaisempi, tasapainoinen, mukana oleva runsas rasva miellyttävä, paljon pidettiin makkaran täyteläisestä mausta, massassa kaksi fraktiota, joista tummenpi ja karkeampi selkeästi esillä.€ 10.90
3320Chef Wotkin's Sörkän Juustogrilleri 01.03.201284Makkarassa ei kovin paljon uutta, 9% emmenthal juustoa, juustoa runsaasti, juusto meheyttää makkaran, hyvää.€ 9.90
3198Chef Wotkin's Karhunkierros 01.06.201176Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. € 18.90
3190Chef Wotkin's Hottis Grilleri 26.05.201188Voimakas maku, pikkuisen punaista paprikaa näkyvissä, malta odottaa että jäähtyy, suuhun jää pieni jälkipolte.€ 9.90
3142Chef Wotkin's Tsekkimakkara 30.12.201059Paljon paprikaa ,liian paljon? Chiliäkin paljon, chilin poltettakin, lievää poltetta ehkä chilimiesten suussa, jotenkin teollista makua, makkaran voimakas maku jakoi suuret erot mielipiteisiin.€ 11.97
3076Chef Wotkin's Salamigrilleri 08.07.201092Todella karkea rakenne, rouhea rakenne, seassa rouheena kestomakkaraa, mehukas, virolaisen tietotaidon tuotetta, jää rasvainen jälkimaku suuhun, rasvaa ja lihanesteitä kertyy, pitkä voimakas pippurinen jälkimaku.€ 9.48
3071Chef Wotkin's Kaurisnakki 01.07.201088Kaurista 70%, erittäin jäpäkkä, sula juusto havaittavissa muttei silmille räisky! Rasvaisen tuntuinen, tiukka napsuja kuori, liha erottuu, karkea jauhatus, sinappi sopii muttei anna lisää. € 12.80
3068Chef Wotkin's Kaurisnakki 24.06.201095Lihan makua, makua ja lihaa, hyvin lihaisa, jämäkkä rakenne. Tekokuori mutta syötävä,joku sulavampi juuston maku, pehmeä pyöreä jälkimaku.€ 12.80
3002Chef Wotkin's Hirvibratwursti 05.11.200985Tosinannaa! rakenne hyvä ja tiukka, savu ja suolaisuus maussa aluksi pääosassa, heikohko riistanmaku esiin vasta jälkipoltolla, alun savuisuus hälvenee pian, maistuisi varmaan grillattuna.€ 14.90
3001Chef Wotkin's Hirvibratwursti Tuoremakkara 05.11.200986Timmiä tavaraa tasaisena massana, sinappi tarpeeton, metsä on makkarassa voimakkaana läsnä, hirvenlihan makuna ka katajanmarjan tuoksuna! Tämän makkaran jälkimakua ei riitä tavanomaiset juomat laimentamaan vaan tarpeen lienee snapsi!€ 20.90
3000Chef Wotkin's Kaalimakkara 05.11.200993Meheväntuntuinen jo ensipuraisulle kuin suoraan makkarauunista! Napakka kuori ja massa karkeahko, makkaran tumma kylki merkitsee sen suoranaiseksi gourmetryynäriksi! Makkarassa pehmeä ja erityisen pitkä jälkimaku. Kaalia käytettiin 24% tähän erinomaiseen ruokamakkaraan. € 8.90
2992Chef Wotkin's Juustonakki 01.10.200990Juustonakki, hyvä kuori, hyvä suutuntuma, poiketen normaalista juusto ei dominoi eikä peitä mausteita, oiva suuntäyteinen jälkimaku.€ 9.90
2957Chef Wotkin's Hirvi Chorizo 08.07.200983Rakenne todella tiukka melkein liiankin, pippuria todella runsaasti ja liikaa, mausteet osin epätasaisen jakautuneesti , rasva suorastaan suihkusi tiukan kuoren raoista, massassa läskiä pieninä biitteinä, erittäin pitkä ja voimakas jälkimaku.€ 11.50
2849Chef Wotkin's Herkkutattinakki 07.10.200885Herkkutatti 6%. Mehukas, maistuu jollekin mutta mukana myös sienen maku, yrtit näkyvät mutteivät tunnu, maku tasapainoinen, jäähtyneenä parempi kuin kovin lämpimänä.€ 12.90
2771Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri 29.04.200883Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti.€ 12.50
2747Chef Wotkin's Sörkän Sälli juustogrilleri 11.03.200890Emmenthalia 9% Juustoa paljon, paljon rasvaa ja lihaa, juusto peittää ja tasapainottaa mausteita, mausteet jälkijunassa, jälkimaku pitkä ja pippurinen, hyvää ei huutele sinapin perään, oikealla grilillä makkarasta esiin varmasti lisää vivahteita!€ 9.90
2732Chef Wotkin's Sörkan Pekonilenkki 29.01.200888Hyvä tuoksu ja maku, lihanmakua, mehevä ja mehukas lenkkimakkara, pippureita, sipuleita, mausteet täydentävät makkaraa, hyvä jälkimaku.€ 7.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //