3445 | Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa | 03.01.2013 | 70 | Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52% | € 18.90 |
3442 | Chef Wotkin's Varsovan Valkosipuli Nakki | 06.12.2012 | 90 | Lihaa on, tiukkaa tavaraa, makkara pysyy tukevana lämmityksestä huolimatta, valkosipuli maistuu, jälkimaussa tuntuu valkosipuli ja pippuri, pippuri nousee kielelle mutta valkosipuli tuntuu poskissa. | € 14.90 |
3338 | Chef Wotkin's Pekonigrilleri | 26.04.2012 | 90 | Shavupekonia 28%, hyvä maku, savuinen perusmaku, hyvä ja miellyttävä suutuntuma, suolaa ja pippuria maussa, pippuria myös enemmän lopussa, pitkä suuntäyteinen jälkimaku, paremman luokan makkara. | € 10.90 |
3334 | Chef Wotkin's Currygrilleri | 26.04.2012 | 91 | Mehukas, hyvä kuori, miellyttävä pusuvastus, pikkuisen saisi olla suolaisempi, tasapainoinen, mukana oleva runsas rasva miellyttävä, paljon pidettiin makkaran täyteläisestä mausta, massassa kaksi fraktiota, joista tummenpi ja karkeampi selkeästi esillä. | € 10.90 |
3320 | Chef Wotkin's Sörkän Juustogrilleri | 01.03.2012 | 84 | Makkarassa ei kovin paljon uutta, 9% emmenthal juustoa, juustoa runsaasti, juusto meheyttää makkaran, hyvää. | € 9.90 |
3198 | Chef Wotkin's Karhunkierros | 01.06.2011 | 76 | Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. | € 18.90 |
3190 | Chef Wotkin's Hottis Grilleri | 26.05.2011 | 88 | Voimakas maku, pikkuisen punaista paprikaa näkyvissä, malta odottaa että jäähtyy, suuhun jää pieni jälkipolte. | € 9.90 |
3142 | Chef Wotkin's Tsekkimakkara | 30.12.2010 | 59 | Paljon paprikaa ,liian paljon? Chiliäkin paljon, chilin poltettakin, lievää poltetta ehkä chilimiesten suussa, jotenkin teollista makua, makkaran voimakas maku jakoi suuret erot mielipiteisiin. | € 11.97 |
3076 | Chef Wotkin's Salamigrilleri | 08.07.2010 | 92 | Todella karkea rakenne, rouhea rakenne, seassa rouheena kestomakkaraa, mehukas, virolaisen tietotaidon tuotetta, jää rasvainen jälkimaku suuhun, rasvaa ja lihanesteitä kertyy, pitkä voimakas pippurinen jälkimaku. | € 9.48 |
3071 | Chef Wotkin's Kaurisnakki | 01.07.2010 | 88 | Kaurista 70%, erittäin jäpäkkä, sula juusto havaittavissa muttei silmille räisky! Rasvaisen tuntuinen, tiukka napsuja kuori, liha erottuu, karkea jauhatus, sinappi sopii muttei anna lisää. | € 12.80 |
3068 | Chef Wotkin's Kaurisnakki | 24.06.2010 | 95 | Lihan makua, makua ja lihaa, hyvin lihaisa, jämäkkä rakenne. Tekokuori mutta syötävä,joku sulavampi juuston maku, pehmeä pyöreä jälkimaku. | € 12.80 |
3002 | Chef Wotkin's Hirvibratwursti | 05.11.2009 | 85 | Tosinannaa! rakenne hyvä ja tiukka, savu ja suolaisuus maussa aluksi pääosassa, heikohko riistanmaku esiin vasta jälkipoltolla, alun savuisuus hälvenee pian, maistuisi varmaan grillattuna. | € 14.90 |
3001 | Chef Wotkin's Hirvibratwursti Tuoremakkara | 05.11.2009 | 86 | Timmiä tavaraa tasaisena massana, sinappi tarpeeton, metsä on makkarassa voimakkaana läsnä, hirvenlihan makuna ka katajanmarjan tuoksuna! Tämän makkaran jälkimakua ei riitä tavanomaiset juomat laimentamaan vaan tarpeen lienee snapsi! | € 20.90 |
3000 | Chef Wotkin's Kaalimakkara | 05.11.2009 | 93 | Meheväntuntuinen jo ensipuraisulle kuin suoraan makkarauunista! Napakka kuori ja massa karkeahko, makkaran tumma kylki merkitsee sen suoranaiseksi gourmetryynäriksi! Makkarassa pehmeä ja erityisen pitkä jälkimaku. Kaalia käytettiin 24% tähän erinomaiseen ruokamakkaraan. | € 8.90 |
2992 | Chef Wotkin's Juustonakki | 01.10.2009 | 90 | Juustonakki, hyvä kuori, hyvä suutuntuma, poiketen normaalista juusto ei dominoi eikä peitä mausteita, oiva suuntäyteinen jälkimaku. | € 9.90 |
2957 | Chef Wotkin's Hirvi Chorizo | 08.07.2009 | 83 | Rakenne todella tiukka melkein liiankin, pippuria todella runsaasti ja liikaa, mausteet osin epätasaisen jakautuneesti , rasva suorastaan suihkusi tiukan kuoren raoista, massassa läskiä pieninä biitteinä, erittäin pitkä ja voimakas jälkimaku. | € 11.50 |
2849 | Chef Wotkin's Herkkutattinakki | 07.10.2008 | 85 | Herkkutatti 6%. Mehukas, maistuu jollekin mutta mukana myös sienen maku, yrtit näkyvät mutteivät tunnu, maku tasapainoinen, jäähtyneenä parempi kuin kovin lämpimänä. | € 12.90 |
2771 | Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri | 29.04.2008 | 83 | Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti. | € 12.50 |
2747 | Chef Wotkin's Sörkän Sälli juustogrilleri | 11.03.2008 | 90 | Emmenthalia 9% Juustoa paljon, paljon rasvaa ja lihaa, juusto peittää ja tasapainottaa mausteita, mausteet jälkijunassa, jälkimaku pitkä ja pippurinen, hyvää ei huutele sinapin perään, oikealla grilillä makkarasta esiin varmasti lisää vivahteita! | € 9.90 |
2732 | Chef Wotkin's Sörkan Pekonilenkki | 29.01.2008 | 88 | Hyvä tuoksu ja maku, lihanmakua, mehevä ja mehukas lenkkimakkara, pippureita, sipuleita, mausteet täydentävät makkaraa, hyvä jälkimaku. | € 7.00 |