3681 | Chef Wotkin's Sörkän Herkkugrilleri | 28.05.2014 | 91 | 6,5% emmentalia, aurinkokuivattua tomaattia, sopivan rasvainen, timmi grillimakkara, kiva kokonaisuus, hyvät maut suussa heti ensimmäisellä puraisulla, tomaatti maistuu aika vallitseva maku, vähempikin riittäisi, juusto maistuu vasta jälkimaussa. | € 11.90 |
2835 | Kivikylän Riistapätkä | 02.09.2008 | 91 | Tasainen lihaisa massa, hyvä kuori napsahti, pitkä jälkimaku pippureineen ja chilineen,vaikka suorastaan harvinaisen paksu grillimakkaraksi, hyvä rakenteeltaan ja kuoreltaan. | € 7.25 |
2827 | Kivikylän Grilleri | 26.08.2008 | 81 | Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa, makkara antaa jämäkän ensivaikutelman, hienojauhatus massassa, puruvastusta myös, mausteet hiukan vähissä mutta maistuu hyvälle, liha pääsee oikeuksiinsa, mausteet vain täydentävät makua. | € 5.00 |
2826 | Kivikylän Juhlasuomi | 26.08.2008 | 87 | Massa lihaisa ja tiukka ja normaalia mehevämpi, kuori napakka ja nariseva, maku antaa ymmärtää muutakin kuin porsasta mukana, savunmakua tuntuu jälkimaussa joka lievän mausteinen, muutakin kuin pippuria mukana. | € 5.00 |
2751 | Karelian Jätkänväärä | 18.03.2008 | 59 | Sipulin ja lihan makua, raikas, karkeampi kutteri, voi olla kylmänä parempaa, paksuhko kuori juuttuu hampaisiin, makkara grilliin? | € 8.00 |
2750 | Karelian Valkosipuli-juustonakki | 18.03.2008 | 78 | Nakki jonka maku pyörii kielen päällä, mukana hiukan valkosipulia, häilyvä maku antaa odottaa itseään, juusto tasapainottaa makua muttei dominoi, makkara profiloituu heikosti, toivoisi enemmän valkosipulia? | € 9.00 |
2742 | Karelian Grilli-Wursti | 26.02.2008 | 74 | Hyvä kuori napsuu, massa tiivis, puruvastusta riittää, mausteet tulevat esiin vasta lopussa, jälkimaku jää, pippuri pyörii kielellä. | € 10.00 |
2741 | Karelian Pekonilenkki | 19.02.2008 | 73 | Lihainen, liha suorastaan maistu, makua poikkeavasti paljon normilenkkimakkaraan verrattuna, keinokuori syötävä, lihaisampi ja maukkaampi lenkkimakkara. | € 9.00 |
2740 | Karelian Hirvinakki | 19.02.2008 | 85 | Mehukas lihaisa, masa´san rakenne karkea, rapea, pippuria jälkimaussa, ei kaipaa sinappia! Paranee jäähtyessään. | € 10.00 |
2736 | Karelian Hirviryynäri | 19.02.2008 | 89 | Poikkeaa normaali ryynäristä verettämänä, ruokaisa, tehty A-luokan tarpeista, suuri lihapitoisuus vs. vähäinen ryymimakkara, jopa mausteita jälkimaussa, pippuri tunkee esille. | € 10.00 |
2444 | Makulihan Kuuma Kurvi | 04.07.2006 | 68 | Jyhkeämpää tavaraa, saa purra tosissaan, hyvin karkea rakenne, lisä rasva voisi pehmentää makkraa? Jälkimaku jäi kesken, kehittelemisen varaa? Aivan liian tiukkaa tavaraa vanhenevien ikäluokkien purtavaksi. | € 11.90 |
2442 | Makulihan Kuuma Kurvi | 27.06.2006 | 85 | Tuoksu hyvä, karkea massa tehty hyvistä aineista, mausteita runsaasti, pitkä pippurinen jälkimaku valtaa suun miellyttävästi. | € 11.90 |
2341 | Karelian Choritso | 15.11.2005 | 50 | Kuori paksu,rasvaa säästämättä? Tuttu maku,jahtimakkaramainen,kuin saksalainen T-makkara, rasvaa liikaa tai muuta nestettä, ei onnistunut kokonaisuus. | € 8.00 |
2340 | Karelia Valkosipulinakki | 15.11.2005 | 50 | Sinappimakkara, sipappia ei mitään peittääkseen vaan ainoastaan lisätäkseen, mietoa sinappia kiitos. | € 8.00 |
2339 | Karelian Juustonakki | 15.11.2005 | 50 | Juustoa, sekunda juustoa? Kaipaa ellei vaadi sinappia Hiukan vastenmielinen. | € 8.00 |
2338 | Karelia-nakki | 15.11.2005 | 55 | Selvästi maukas,suolta käytössä,nakin perusravinteet,suolaa ja aavistus pippuria jälkimaussa, massa kiinteä, ei nautittavaksi ilman lisukkeita, sinappi sopii vaikkei paranna. | € 7.00 |
2264 | Katajan Sompreero | 28.06.2005 | 70 | Tex-mex tyylinen, sopivan tulinen. Jälkimaku polttelee kivasti. Kuori hieman ohuehko? Lihaa runsaasti. | € 7.50 |
2263 | Katajan Kokolihajuustomakkara | 28.06.2005 | 80 | Juustoa on ja pippuria jälkimaussa tukevasti. Kuori on hyvä. Lihaisan ja tukevan oloinen massa. Miellyttävä maku, juusto pehmentää pippuria. Kokonaisuus on onnistunut. Edamia 10 % | € 9.17 |
2258 | Makulihan Salarakas | 21.06.2005 | 63 | sisältää aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellajuustoa ja basilikaa. Tiukkaa kamaa. Mausteita on. Kokonaisuus jämäkkä. Jälkimaku melko olematon. | € 11.60 |
2257 | Makulihan Juustocaponen | 21.06.2005 | 70 | Juustoa runsaasti. Hyvä, napsahtava kuori. Pippurinen jälkimaku. Hyvä kokonaisuus. | € 11.60 |