Arvostellut makkarat:

Haetaan: prisma

Löydetty osumia: 150 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5252Tapolan Manchego-chili Grillimakkara 07.08.202582Sianliha(EU), Manchego-juusto 10%,mukavan tulinen, mukana tiukkaa chiliä, sopivan polttava, polte jatkuu pitkään, jälkimaussa paljon chiliä.€ 16.58
5251Metsärannan Chillipätkä Grillimakkara 07.08.202582Sianliha(Suomi), Valion Cheddar 8%, chili-juusto combo, polttelee poskissa, chiliä riittävästi, lihaisa, rasvaisenoloinen, chiliä.€ 13.89
5246Tapolan Tappara Makkara 07.08.202554Sianliha(EU), kuori rapeutuu, massa tasainen ja pehmeä, vähärasvainen, suolaa, puruvastus vähissä, kisamakkaran luonteinen. € 7.37
5224Kotimaista Arkansas Raakamakkara 23.04.202597Miellyttävä yrttisyys, kuori ohuen ohut, maku chilin vahvistama, tulisuutta mukana mutta säntillisesti, suutuntuma oikein mukava, mausteet paikallaan ja tasapainoiset, mukava hyvän tuoreen lihan maku, jollaisen voi löytää vain raakamakkarasta€ 14.54
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94
5161Tamminen Kipinä® Kolmen Chilin Grillimakkara 26.09.20248730% eheytystä hinnasssa, paksu kuori, makua ja kipuakin paljon tarjoaa makkara, massa vähän vetisenoloinen, toiset pitää mehevänä, jalopeno mukana keississä koko ajan, messevästi maustettu, pyöreä pippuri täydentää jalopelon polttetta, rasva tasoittaa makuja myös.€ 8.33
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
5127Wilhelm Hujoppi 09.05.202469Hyvin tiukka massa, jota lämmitys löysennä, kuori muuttuu rapsakaksi paistinpannulla, massa säilyttää jämäkkyytensä loppuun asti, jopa liian tiukka puruvastustus, mikä vie ilon maistelulta, maussa rasva ja suola pääsevät etuasemaan muihin makuihin nähden, maukas lihaisa perusnakki, joka muistuttaa lähinnä grillibalkaneita ilman maustelisää.€ 13.91
5104Snellman Hot Dog Nakki 29.02.202486Lihaa, hyvää, heti lähdössä paljon makuja,tosi hyvä, loistava mausteutus, vaatisi jotain jopa rinnalleen, hyvä yrttisyys myös havaittavissa, mehevä, pitkä jälkimaku.€ 16.04
5098Norron Kalawursti Chorizo Lempeä Paprika-chili 08.02.202468Hyvinkin äkkiä mausteisuus valtaa suun lievä polte, jonka chili varmasti tuo esiin, hiukan kuivakka rakenne, rasvaa kaipaisi lisää, polte jatkuu pitkään.€ 24.95
5095Norron Kalawursti Bratwursti Sitruuna-meirami 08.02.202466Hyvin , hyvin, ohut keinokuori, tuoksu lievä, maussa sitruunaa, melissaa, ole aivan mahdoton makuyhdistelmä, pehmeän mausteinen, pippureita jälkimaussa.€ 24.95
5082Wigren Gourmet Bratwurst Grillimakkara 28.12.202387Yrttejä tuntuu maussa ensimmäiseksi, hyvä kuori, hyvä maku valtaa suun, sopii varmasti monen lisukkeen viereen, massa kohtuu karkea, liha rakenne tunuu suussa, kuori optimaalisen ohut ja maku tasapainoinen€ 17.50
5080Lecker Aito Saksalainen Bratwursti 28.12.202390Pientä makeutta maussa, rasvaa paljon, rasva tekee mehukkaan tuntuiseksi, suutuntuma hyvä, lihaa on, pippuria mukana, pieni pippuri jää suuhun pidemmäksi aikaa, pippuri hiipii vähitellen makujen noukkoon suuri rasbvaprosentti pidättelee varmaan hetken, oikein hyvä kokonaisuus.€ 18.63
5073Herkku Premium Edition Joulumakkara 30.11.202394Mausteita, lihaa, miellyttävä kokemus, ohut kuori, jouluiset mausteet onnistuneet, mukava suutuntuma, mausteet jäävät suuun viipyilemään, oikein hyvä makkara.€ 27.04
5069Herkku Premium Edition Riista Artesaaniraakamakkara 30.11.202381Suolainen, pippuriakin mukana, aika mehukas, massa karkeahko, oikein hyvä olutmakkara ajatellen oluen kulutusta, ouruvastus kiitettävä, hiukan erikoiset mausteet, mausteutus aika överi.€ 33.13
5068Palvimestarien Gluteiiniton Ryynimakkara 30.11.202388Kuori hyvin rapea, massa aika kiinteä, pysyy kasassa mehevä myös, massa yllättävän runsasryyninen, veri tuntuu maussa, pippurit täyttää suun jälkimaussa. € 12.53
5062MUU Hot Dog Nakki 26.10.202347Tympeän tuntuinen alku rusketusraidat pinnassa antaa pisteet tasainen liukas massa, suutuntuma puinen,lämmitys kiinteyttää, lupaa jotain mutta, vaalimakkara. € 17.95
5059Pouttu Grillimakkara Chimichurri 05.10.202385Kuori tuntuu mukavalta, pippuri juoksee heti kehiin, mausteet täyttävät heti koko suun, mukava chili, chili kuitenkaan hiosta nauttijaa, pitkä chilinen jälkimaku.€ 14.05
5057Wilhelm Luonnonkuorinakki Kaikilla Mausteilla 05.10.202363Aluksi tuntuu mausteina vain rasva ja suola, ulkomuoto laihanlainen, mehevän suolainen aluksi, mutta sitten maut katoavat, vaikka mehevyys säilyy, mausteista apua löydy, leikkauspinta kiiltelee, hyvin tasainen massa, puruvastus puuttuu..€ 13.31

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //