3563 | Savuhovin Palviryynäri | 05.09.2013 | 70 | Kuivahko, puolukkakastike tai survos tekisi terää tuotteelle, koossapysyvä massa, ryynejä vähemmän kuin normiryynärissä, palvirynäri, ryynärin lisälihaisuus jätti tuomatta lisää makkarana, kuori pikkuisen jäykähkö, ryynimäinen rakenne +, pippuria jälkimaussa, parempaakin ryynäriä on maisteltu, tällainen lihaisuus hiukan sopimaton, ryynäreissä voisi etsiä muita kehitysmahdollisuuksia, jotain ihan muuta? | € 7.15 |
3504 | Poutun Savujuustoryynäri | 16.05.2013 | 70 | Kuori rapea, mutta sisus lötkö pysyy hyvin kasassa, ryynejä kohtuullisesti, keskiverto ryynäri, lötkömäisempi massa voisi olla hiukan kuivenpi, massan pehmeys ja laatu vaihtelee hiukan kuori sen verran paksu että pitää kaiken kosteuden sisällään. | € 7.47 |
3443 | Savuhovi Villimies Riistaryynäri | 06.12.2012 | 82 | Riistaa tai muuta tummaa lihaa, yllättävän suuri suolaisuus maussa, hyvä kuori, normaali ryynit, melkein kuin perinteinen ryynäri, vähän hullu pläjäys. | € 14.00 |
3397 | Savuhovin Isoviha (Megatulinen) | 23.08.2012 | 82 | Rasvaa irtoaa paljon, chili saapuu hyvin nopeasti aistittavaksi suussa, massa todella karkea, tätä chilin poltetta virvokkeet eivät lievitä, hyvällä omallatunnolla voi makkaraa suositella chiliseuralaiselle evääksi Tampereen Chilifestivaaleille, tavallisen makkaranpurijan kannattaa tämä tuote kaukaa kiertää ja välttää suuhunsa laittamasta, kipuaistimusta riittää hyvin pitkään ja huulissa tuntuu vielä myöhemmin tulista polttoa, toinen pala makkaraa on jo liikaa useimmille. | € 15.00 |
3301 | Portin Ukkopekka Saksalainen Olutmakkara | 05.01.2012 | 83 | Jämäkäntuntuinen, oikein raaan karkea rakenne, läskiä mahtuu ja maistuu, jopa jöötteinä makkaran massassa, pehmeät rasvat pehmeät maut esillä makukartalla. | € 11.39 |
3232 | Savuhovi Grillikeisari | 11.08.2011 | 89 | Pippuripurkista kansi ollut irti? Runsas valkosipuli tuntuu ensimmäiseksi, pippurin ja valkosipulin voimakas liitto, kinkunpaloja näkyy leikkaus pinnassa. | € 16.95 |
3216 | Savuhovi Poropeukalo | 07.07.2011 | 77 | Kuin juusto tuoksuisi muttei tule maussa esiin, pippuri kuitenkin ryntää paikalle, pippuri jakautunut epätasaisesti, mehukas, runsaasti pipppuria, ilmeisesti vähäinen juusto salpaa liiat pippurit, makkaran jälkimaku todella pitkä. Valmmistusmetodi ei ehken suosi tätä makkaraa. | € 19.95 |
3195 | Hovi Kurkkukeisari | 01.06.2011 | 68 | Lämmitys tuo esiin suolakurkun, sekä suolakurkkua että valkopippuria paljon, jopa liian paljon jälkimaussa, ennen kokematonta tällainen sekoitus. | € 14.90 |
3075 | Makulihan Yrttibratwursti | 08.07.2010 | 86 | Tuoksua mukavgasti, hyvin karkea rakenne, pikkaisen yrttejä, yrtit tulavat esiin jäähtyessä, mieto jälkimaku, yrttejä saisi olla hiukan enemmän? | € 13.90 |
3012 | Pirkka Ryynimakkara | 14.01.2010 | 92 | Verinen ryynäri, onko kadotettu ryynärien tekotaito löytynyt? Pysyy kasassa, rakenne jämäkkä, ihan maukas, sopivan kuiva, rasvaakin sopivasti, ehkä hivenen paksuhko kuori, mutta varmaan auttaa makkaraa pysymään formussa. | € 4.00 |
2962 | Chorizo | 23.07.2009 | 76 | rasvaa tippui grillatessa ja syttyi, palava rasva kärtsäsi pintaa, tiukka rakenne, väriäkin irtoaa, hieman makeahko, ei niin kovin tulinen, paprikan maku iskee nopeasti, jälkimaku lyhyt. | € 11.47 |
2952 | Portin UkkoPekka Sour Cream | 02.07.2009 | 69 | Rasvaa, vähän pehmeä, ihme hapan perusmaku, rasvakerros jää suuhun makkaran jälkeen, maku jotenkin sekamelska, mausteet kuin sipsipussista. Kuori jäykkä. | € 7.47 |
2946 | Landhof Bratwürstel | 11.06.2009 | 80 | Pelottava ulkkis! Kalpea mutta mukava rakenne, saa pureskella, valkopippuri esiin jäähtyessä, maku ja tuoksu hyvä, ei tyyppibrade vaikka täyttääkin bratwurstin perusvaatimukset. | € 11.00 |
2943 | Ruukin Täyslihagrilli | 04.06.2009 | 71 | Perinteinen grillimakkara, napakka lihainen rakenne, maut hiipivät viipyillen hitaasti esiin, sisus ei ihan silppua, miellyttävässä jälkimaussa pippuri esiin, ei hätäisen makkara. | € 6.47 |
2921 | Chef Wotkin's Peuragrilleri | 31.03.2009 | 88 | Mukavan karkea rakenne, kutterin koolla on väliä, mausteita jonkin verran, lihaisa makkara, pitkä miellyttävä pippurinen jälkimaku, pippurit selkeämmin esille loppurytäkässä! | € 12.50 |
2918 | Brennecken Viherpippuribratwursti | 24.03.2009 | 80 | Vahva pippurin tuntu maussa, erityisesti voimakas viherpippuri! Jälkimaussa pippuria ja yrttiä riittää, jopa liikaa! Todella voimakas ja pippurinen jälkimaku vaatii paljon \"jälkisammutusta\ | € 9.97 |
2812 | Pajuniemen Palvinuotio | 05.08.2008 | 65 | Massan rakenne rakeinen ja hiukan hötöinen kaivaten tiiviyttä, kuori rapeutui maistuvaksi kypsennettäessä, mausteita jäi kaipaamaan, kuiva jälkimaku. | € 8.97 |
2811 | Pajuniemen Luomunuotio | 05.08.2008 | 63 | Makua häiritsemättömässä määrin, kokonaisuus tyypillinen suomalainen grillimakkara, tuskin pyritty tavoittelemaan erityistä gourmee makkaraa, keskimääräistä enemmän lihaa ja pippuriakin jälkimaussa. | € 13.57 |
2806 | Kivikylän Juustotuhti | 22.07.2008 | 81 | Runsaasti lihaa, enemmän kuin normaalissa suomalaisessa makkarassa, juusto pehmentää makkaran makua, lopussa juusto pehmentää jälkimaus pippurit. | € 12.54 |
2805 | Tammelan Kommee | 22.07.2008 | 88 | Kielen päällä tuntuu voimakas mausteseos, mukana niin pippuria kuin chiliäkin, makkaran rakenne tukeva, kohtuullisen reilu rasvapitoisuus pehmentää makua ja luo makkaralle grilliin sopivan tulevaisuuden. | € 13.90 |