Arvostellut makkarat:

Haetaan: %valu

Löydetty osumia: 27 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5122Savo-Karjalan Juusto Sweet Chili 25.04.202470Rasvainen, makea juustoinen, sulaa juustoa valuu, mistä makeus on kotoisin, melassi, hunaja, mikä? Sima-makkara vapun tyyliin? Juusto juoksentelee, massa jotenkin vetisen pehmeän oloinen.€ 10.97
5108Solen Kahvalti Keyfi Susuk Halal 28.03.20248250% hyvitystä hinnassa päiväyksen takia, todella rasvainen, rasvaa riittää jo kylmäpalasessa, lämmitys saa valumaan paperille ja suupieliin, ihan hyvä suoritus enemmän itäisen ruokaperinteen naudanliha makkarassa, pippureita todella ylitsevuotavasti myös, hetken odottavat runsaan rasvan peitossa ennen hyökkäystä makureseptoreihin, sinänsä poltetta tunnu, mikä sulkee pois ajatuksen chilistä.€ 4.95
5031Grillimaisteri Juustoinen Emmental-Paprika Grillimak08.06.202372Rasvaa valuu suupielistä, rasva maistuu ja tuntuu, paljon juustoakin löytyy, juuston laadusta keskustelua käytiin, juustoa löytyy mutta välttämättä parasta, kuori on ihan jhyvä, tuntuma on että juuston seasta löytyy myös lihaa, juustoa voi olla jopa liikaakin.€ 7.33
4913Snellman All Natural Roasted Garlic Grillimakkara 02.06.202281Hinta on kahden paketin tarjous, rasvainen, ryynimäinen rakenne, maku valtaa suun, vaikuttaa lupaavalta, mutta jotenkin epätäydelliseltä, rasvaa suorstaan valuu, miellyttävät mausteet, hyvä jälkimaku.€ 11.96
4891Grillimaisteri Urho Grillibalkan 28.04.202236Tuo mieleen meinneitä makumaailmoja joita ehkä kovasti kaipaakaan, kymmenen vuotta lihateknologiaa tippunut pois, sattumia, rustoa ja jänteirä, tavara ei ole valunut hukkaan.€ 8.97
4526Pirkka Parhaat Lempeän Chilinen Grillimakkara 06.06.201978Rasvaa valuu pitkin suupieliä, chili vähän puraisee, rasva peittää suurimmat maut huolimatta chilin nopeasta iskusta, jälkimaussa chili polttelee edelleen pitkään, pikkasen sitkas kuori, massa tarjoaa puruvastuksen.€ 14.54
4463Atria Artesaani Makkarapihvi 07.02.201951PAKSUUS ok, yrttinen, vähän tunkkainen maku, rasvaa vaikka jakaa ja valuukin runsaasti, toiset tuntee vienon miellyttävän savun tuoksun, pippuria jälkimaussa. € 12.45
4336Hakala Munamakkara 05.04.201852Surkea massa, luotu jotain muuta varten kuin itseään, suolainen pehmeä massa, kuin valutettu muun sisällön väliin, lämmitettäessä massa lohkeilee muna tuoksuu ja maistuu, puruvastus kateissa, jonkinlainen perinnemakkara.€ 14.95
4303Noel Chorizo Barbecue 04.01.201891Vähän suolainen, rasvaa riittää, valuu pitkin suupiltä, mehukas, robusti rakenne, varmasti hyvä olutmakkara ja varmasti löytyy patoaja joihin makkaran upottaa.€ 17.50
4224Metzgerei Peltola Blue Grilleri 03.08.201766Juustoa, juustoa plajon, valuu suorastaan suupielistä, mausteet muuten kateissa, mausteutuksessa ehkä liikaa laskettu juuston varaan, erikoisjuustoa, tasainen lihaisa massa, kuori hiukan potkii vastaan.€ 13.75
4165Otepää Simmani Grillvorst 30.03.201792Keinokuori hiukan pisteitä nitistää, rasvaprosentteja löytyy paljon, rasva suorastaan valuu pitkin suupieltä, karkea jauhatus, jytkypippuri mukana, suutuntuma ihan korrekti, sipuliakin löutyy yleismausteena taustalla, runsas pippuri jää viipyilemään suuhun, vaatien voimakkaan huuhtelun oikeilla juomilla.€ 5.50
4005Snellmanin All Natural Provencale 28.04.201649Rasvaa valuu, maussa rasvaa ja suolaa, suola ainoa mauste mikä tuntuu, kaikki maku ja mausteet muuten peittyy rasvan alle, € 15.17
3998Palcarsa Chorizo Grill Picante 07.04.201678Rakenne mehukas, rasvaa valuu lautaselle ja mahaan ihan tasatahtia, rakenne todella karkea, ilhaa on jätetty perinteisellä tavalla pieneksi jauhamatta, hyvää timmiä tavaraa, chilin polte voimakas,vaikka siihen tottuukin nopeasti, jälkipoltin toimii myös hyvin.€ 12.40
3883Saaremaan Olutgrilli Makkara 13.08.201579Karkean lihan seassa nestemäiseksi muuttuva juusto valuu, joillekin voi sattua kuumasta makkarasta juustopommikin, karkea rakenne toisille miellyttävä kokonaisuus, toisille tuo mieleen mitä mahtaa sisältääkään, ainakin tiedossa mistä makkara koostuu, voimistuvaa chilin makua, chilin määrä sovi kaikille, polttaa suussa herkempiä.€ 11.40
3736Savuhovi Juustokaapeli 25.09.201482Juustoa, sian- ja naudanlihaa, rasvaa pinnassa, juustoa valuu, jäähtyessä juusto tuntuu kuivuneelta, kuori selkeästi poistettava tai vetäytyy kasaan pinnalta, ruokaisa, maistuu leikkelemakkaramaiselta balkanilta juustolisällä, tarveaineet varmasti hyvät, juusto pehmentää mausteisuutta, oikein hyvä omassa sarjassaan.€ 14.90
3515Pajugrilli Chorizo 06.06.201375Paprika ja rasva valuu ulos makkarasta, kunnon chorizo jos mikä, aito chorizo, mausteet kivat vaikka chili dominoi makua, lautasen pinta muuttuu punaisertavaksi, jopa vähän turhan jämäkkä makkara € 14.90
3445Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa 03.01.201370Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52%€ 18.90
3430Bruno's Salsiccia Sisiliana 01.11.201274Lihaa sitkeähkönä suurena palana, tiukanoloinen, mausteet tuoreet ja niitä paljon, mutta ne tuntuvat vasta jälkimaussa, pitkä kypsytys kiuaspannulla vie ehkä liikaa rasvaa makkarasta, tälle makkaralle kypsennys valurautapannulla paras.€ 19.90
3416Karl Eidmann Käsewürshen 04.10.201286Juustoa 10%, lihana myös kalkkunaa, laktoosi ja gluteiini vapaa, massa ruskeahko, juusto valuu molemmista päistä, aika karkea rakenne, jälkimaussa pippuria ja savunmakua.€ 9.90
3088West Charkin Peuramakkara Hjort Korv 26.08.201087Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun.€ 16.64

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //