4877 | KAi NORISI MESOS Kartai Rūkytos Derelės | 31.03.2022 | 82 | Lihaa runsain mitoin, valkosipulin maku vallitseva, rakenne karkean miellyttäväm, massan seassa rekiä joista lienee juusto lähtenyt liikkeelle, sen varran mehevyyttä, monipuolinen maku, puruvastus hyvä. | € 9.96 |
4667 | Atria Wilhelm Perinteinen Makkarakassi | 02.07.2020 | 80 | 60% hinnanhelpotusta, perhepakkaus? Riittää sekä kylmänä että lämmitettynä vertailtavaksi, mehevä, rasvainen, pippuri löytyy, tuoksuukin, pehmeä hyvä kuori, hyvä syötävyys, sulanut myös rasvaa pois, joka kuohkeuttaa massaa, valkosipulin tuntua. | € 2.23 |
4153 | Fingerporin Sylttytehtaan Nakkipari | 02.03.2017 | 67 | Makean rasvainen valkosipulinen ja muutenkin mausteinen, mukana on aromit ja uutteet, melkolailla omanlaatuinen mausteutus.Paketissa mukana yhdenlainen kahdenkin nakin tarjoiluehdotus. | € 10.00 |
4143 | Emstaler Höhe Lammbratwurst | 02.02.2017 | 84 | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4133 | Lest & Lammas Krakoovi | 12.01.2017 | 89 | Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku. | € 8.00 |
3507 | HK Kabanossi® Spesiaali | 30.05.2013 | 71 | Lämmittäminen tekee hyvää tälle makkaralle, rakenne hieman karkea tarjoten kohtuullisen puruvastuksen, leikkikuori, kuorijäljitelmä hiukan häiritsee, kaipaisi jotain lisää, sinappi hiukan korjaa ja antaa lisää makkaralle, valkosipulin häivähdys maussa. | € 12.63 |
3496 | Savumajan Valkosipuligrilli | 02.05.2013 | 77 | Valkosipulin maku tulee heti suuhun, suola maistuu, umamin tuntua maussa, makua paljon koko ajan, muitta jälkimaku hyvä, kuori myös hyvä ja ohut, makkara sopii myös keskimääräiselle makkaranpurijalle huolimatta mausteutuksesta. | € 10.60 |
3493 | Linnawursti | 02.05.2013 | 73 | Napsahtava kuori, vaikka tuntuukin suussa hiukan paksuhkolta pureskella, makkaramassan jauhatus karkea, mehevä, valkosipulin vivahde tuntuu maussa, maustetutus aiheuttaa hiukan makeuden harhan ja suolan lisätarpeen tunteen, tuoksussa ja suussa tuntuu kuitenkin aitosianliha pekonisella kierteellä, runsas rasvaisuus luo juustoisuuden tunnun, rasva peittää muut maut ja mausteet. | € 8.22 |
3447 | Wurst Fennica Puolalainen Valkosipulimakkara | 03.01.2013 | 94 | Hieman vetelä,, paljon nestettä irtoaa eli grillillä savua nousisi, yrttejä ja mausteita runsaasti, mukava valkosipulin puraisu. Hyvä lampaansuoli | € 19.90 |
3232 | Savuhovi Grillikeisari | 11.08.2011 | 89 | Pippuripurkista kansi ollut irti? Runsas valkosipuli tuntuu ensimmäiseksi, pippurin ja valkosipulin voimakas liitto, kinkunpaloja näkyy leikkaus pinnassa. | € 16.95 |
3088 | West Charkin Peuramakkara Hjort Korv | 26.08.2010 | 87 | Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun. | € 16.64 |
2873 | Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara | 02.12.2008 | 69 | Kuori napakka, rasvaa paljon mutta mausteet aluksi kateissa, lievä valkosipulinen maku,lammas erottuu selvästi heiketen makkaran jäähtyessä, kaikenlaista lihaa mukana, mausteet jäivät suuhun vaikuttamaan pitkänä jälkimakuna. | € 10.49 |
2819 | Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli | 19.08.2008 | 83 | Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä. | € 11.40 |
2771 | Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri | 29.04.2008 | 83 | Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti. | € 12.50 |
2184 | Pajuniemen Helsinkiwursti | 08.02.2005 | 75 | Hyvää tavaraa mutta kuitenkin keinokuoressa. Lihaisa ja valkosipulinen tuote. Rakenne ja taikina napakkaa ja lähes täydellisen oloinen. | € 11.89 |
1993 | Forssan Metsästäjän Nakki | 16.03.2004 | 75 | Rakenne perinteinen : napakka ja napsahtava. Valkosipulin makua vähemmän kuumana kuin kylmänä. | € 7.50 |
1914 | Gero Geick Yrttibratwurst | 21.10.2003 | 95 | Mausteinen. valkosipulinen. mehukas. Enemmän rasvaa / sikaa kuin normaalibratwurstissa. Oreganoa. Tasapainoiset mausteet. Vähän sitkeä kuori. | € 12.61 |
1816 | HK Kabanossi® Valkosipuli | 27.05.2003 | 83 | Pirteä. Valkosipulia. mutta ei liikaa. Ei kuitenkaan liian ohuen makuinen. Ei valkosipulin vihaajille. | € 5.50 |
1351 | Gero Geick Valkosipulibratwurst | 08.05.2001 | 78 | Valkosipulia riittävästi : peittää muun maun. Lihaisaa. ei tönnköä. Hieman jänteitä. Sopii hyvin valkosipulin ystäville. | € 12.61 |
1094 | Pajuniemen Helsinkiwursti | 28.03.2000 | 93 | Vanha tuttu. hyvä maku. Napakka rakenne. miellyttävä valkosipulin tuoksu. | € 9.92 |