Arvostellut makkarat:

Haetaan: %valkosipulia

Löydetty osumia: 69 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4999Chef Wotkin's Varsovan Valkosipuli nakki 23.02.202385Hyvä kuori, paljon lihaa, napakka, perinteinen napsahtava nakki, rakenne hieno, puruvastus pitää hampaat mukana, mausteita löytyy, valkosipulia ja pippuriakin mukavasti.€ 19.96
4659HK KabanossiŽ Hoikka Valkosipuli 02.06.202074massa kiinteä, rasvaa, pippuria, yrttejä sopuisasti, valkosipulia pajon, lihaisa könysä, mehevä ja mehukas, tuottaa sylkeä kielle. hyvin omanlaisensa.€ 11.00
4477Reinin Lampurin Lenkki 07.03.201986100% Karitsaa Ahvenanmaalta, Miellyttävä, rasvainen, lihaisa, mukava mausteutus, tiukka massa mutta pehmeä, valkosipulia ja chiliä, pippuria, mausteet tuntuvat vielä jälkimaussa, pitkään jaksavat.€ 20.00
4217Korian Palvilihan Palvarin Grilli 27.07.201774Jokin voimakas yleinen maku, valkosipulia, rouhea rakenne, rasvaa voisi olla lisää, sinappi auttaa, sopimaton pikkukansalle.€ 13.30
3955Tarczynski Podwawelska Zlota 07.01.201674Jokin maku hallitsee makkaraa, pitkällisen pohdinnan jälkeen makumuisti kertoo kyseessäolevan sellerin, käytetty koko ruhonosat koska eräässä makkarassa mukana luuosaa, robusti rakenne kokonaisuudessaan, mausteita tuntuu, valkosipulia ja pippureita tulee esiin makkaran hiukan jäähdyttyä, massa murenee jotenkin liian helposti suussa, otettu huonompihampainen kansanosakin huomioon, koska efforttia tarvitse tuhlata pureskeluun?€ 16.00
3915Harjun Valkosipuli-Yrttimakkara 24.09.201594Tuoksu lupaa hyvää, tuoksuu mukavalle ja monipuoliselle, mausteita löytyy, valkosipulia ja jonkinmoista chiliä, kuori hyvä, vahva chili tuntuu, karkea rakenne, voimakas mausteisuus mene kuitenkaan yli sillä suu tottuu nopeasti!€ 21.50
3673Snellmanin Chorizo Lisäaineeton 22.05.201489Lihaa sian ja naudan, valkosipulia runsaasti, rasvaa runsaasti näkyy leikkauspinnassa ja tippuu makkaran päästä,chili tuntuu heti ja myös hetken päästä, mausteinen makkara joka läpäisee kange-testin vaivatta, niin mausteita.€ 13.70
3543HK KabanossiŽ Grillibalkan Mustapippuri-Valkosipuli 08.08.201383Valkosipulia, valkosipulia ja lihaa, pippureita varmaankin, rasvaa tuntuu paljon, massa sileä pienin sattumin, pippuria jälkimaussa € 7.35
3542Kivikylän Juustonakki 08.08.201391Tiukka kuori, huolimatta määrästä pirskahtele tai purskahtele liinalle, on myös valkosipulia, juusto pitää ilmeisen runsaat mausteet kurissa, pippuria tuntuu jälkimaussa vaikka juusto dominoi makuja aluksi.€ 8.50
3527Makulihan Maaherran makkara 04.07.201386Napakkanakki, valkosipulia on kevyempi kange-testi läpi, lihaa on, mausteita kohtuullisesti.€ 19.90
3318Karelian Valkosipulinakki 01.03.201287Kylmänä tukevampi, tasainen massa, valkosipuli dominoi vs. valkosipulia riittävästi, napakka nakki, jälkimaku lyhyt.€ 8.60
3156Pajuniemen Helsinkiwursti 03.02.201190Rasvaa ja valkoisia sattumia, perinteinen makkara, ei kevyt, hiukan valkosipulia, maku muuttunut tavanomaiseksi, sinappi ei tuo lisää..€ 9.90
3089Portin Ukkopekka Juusto-Valkosipuli 26.08.201067Kuori jäi jäykäksi syödä uunipannun lämmössä, makkarassa oli hyvinkin runsaasti sekä valkosipulia että juustoa, juustoa 6% mikä kyseisen makkaran kohdalla antoi vaikutelman liiallisesta määrästä kuin normaali grillimakkaramassa olisi tungettu täyteen heikkolaatuista juustoa? Jäähtyminen parantanut makkaran makua. € 7.48
3050Ruokarenki Perinteinen Grilli 06.05.201088Lihaisa, vaikka vähemmän maustettu niin mukakin on, mehevä, valkosipulia maussa,kuori vähän turhan jämäkkä, mukana voimakas ja luonnollinen lihanmaku, joka pääsee makkarassa oikeuksiinsa!€ 6.50
3013Kuokkamiehen Lammasmakkara 14.01.201059Tiukkaa tavaraa, joutuu pureksimaan todenteolla eli kuoressa liikaa tavaraa, lihaisa, maku pettymys, aluksi lupaa paljon mutta sitten? Mausteutus kohtuullinen mutta kevyt peittyen tavallisen sinapin alle, hiukan valkosipulia mukana, liian timmi, kuivahkokin. € 18.38
2956Raaseporin Lenkki 08.07.200987Jotain riistamaustetta, valkosipulia, rakenne jämäkkä, lihaisanoloinen, tekokuori, miellyttävän runsas mausteutus, rasvaakin on, lämmitys tuo maut esiin, paksu kaipaa viiltelyä että lämpö tunkeutuu sisälle makkaraan, makkara soveltunee moneen käyttöön.€ 14.90
2866Wurstmaster Äcta Salsiccia 04.11.200893Lihaa ja masteita näkyy heti leikkauspinnassa, tuhti mutta mukava mausteseos, sopii hyvin makkaraan, tunnelma muutakin kuin sikaa täytteenä? Valkosipulia ja suolaa runsaasti, jälkimaku suuntäyteinen, makkaraa syö vaikka ei niin nälkä olisikaan.€ 12.00
2771Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri 29.04.200883Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti.€ 12.50
2750Karelian Valkosipuli-juustonakki 18.03.200878Nakki jonka maku pyörii kielen päällä, mukana hiukan valkosipulia, häilyvä maku antaa odottaa itseään, juusto tasapainottaa makua muttei dominoi, makkara profiloituu heikosti, toivoisi enemmän valkosipulia? € 9.00
2601HK KabanossiŽ Aito valkosipuli 08.05.200775Todella karkea rakenne! Kuori mukava, nestesavu ei hyvin sitoutunutta, perussinappi sopii, jälkimaussa pippuria ja runsaasti valkosipulia muttei häiritseviä määriä.€ 6.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //