4999 | Chef Wotkin's Varsovan Valkosipuli nakki | 23.02.2023 | 85 | Hyvä kuori, paljon lihaa, napakka, perinteinen napsahtava nakki, rakenne hieno, puruvastus pitää hampaat mukana, mausteita löytyy, valkosipulia ja pippuriakin mukavasti. | € 19.96 |
4659 | HK KabanossiŽ Hoikka Valkosipuli | 02.06.2020 | 74 | massa kiinteä, rasvaa, pippuria, yrttejä sopuisasti, valkosipulia pajon, lihaisa könysä, mehevä ja mehukas, tuottaa sylkeä kielle. hyvin omanlaisensa. | € 11.00 |
4477 | Reinin Lampurin Lenkki | 07.03.2019 | 86 | 100% Karitsaa Ahvenanmaalta, Miellyttävä, rasvainen, lihaisa, mukava mausteutus, tiukka massa mutta pehmeä, valkosipulia ja chiliä, pippuria, mausteet tuntuvat vielä jälkimaussa, pitkään jaksavat. | € 20.00 |
4217 | Korian Palvilihan Palvarin Grilli | 27.07.2017 | 74 | Jokin voimakas yleinen maku, valkosipulia, rouhea rakenne, rasvaa voisi olla lisää, sinappi auttaa, sopimaton pikkukansalle. | € 13.30 |
3955 | Tarczynski Podwawelska Zlota | 07.01.2016 | 74 | Jokin maku hallitsee makkaraa, pitkällisen pohdinnan jälkeen makumuisti kertoo kyseessäolevan sellerin, käytetty koko ruhonosat koska eräässä makkarassa mukana luuosaa, robusti rakenne kokonaisuudessaan, mausteita tuntuu, valkosipulia ja pippureita tulee esiin makkaran hiukan jäähdyttyä, massa murenee jotenkin liian helposti suussa, otettu huonompihampainen kansanosakin huomioon, koska efforttia tarvitse tuhlata pureskeluun? | € 16.00 |
3915 | Harjun Valkosipuli-Yrttimakkara | 24.09.2015 | 94 | Tuoksu lupaa hyvää, tuoksuu mukavalle ja monipuoliselle, mausteita löytyy, valkosipulia ja jonkinmoista chiliä, kuori hyvä, vahva chili tuntuu, karkea rakenne, voimakas mausteisuus mene kuitenkaan yli sillä suu tottuu nopeasti! | € 21.50 |
3673 | Snellmanin Chorizo Lisäaineeton | 22.05.2014 | 89 | Lihaa sian ja naudan, valkosipulia runsaasti, rasvaa runsaasti näkyy leikkauspinnassa ja tippuu makkaran päästä,chili tuntuu heti ja myös hetken päästä, mausteinen makkara joka läpäisee kange-testin vaivatta, niin mausteita. | € 13.70 |
3543 | HK KabanossiŽ Grillibalkan Mustapippuri-Valkosipuli | 08.08.2013 | 83 | Valkosipulia, valkosipulia ja lihaa, pippureita varmaankin, rasvaa tuntuu paljon, massa sileä pienin sattumin, pippuria jälkimaussa | € 7.35 |
3542 | Kivikylän Juustonakki | 08.08.2013 | 91 | Tiukka kuori, huolimatta määrästä pirskahtele tai purskahtele liinalle, on myös valkosipulia, juusto pitää ilmeisen runsaat mausteet kurissa, pippuria tuntuu jälkimaussa vaikka juusto dominoi makuja aluksi. | € 8.50 |
3527 | Makulihan Maaherran makkara | 04.07.2013 | 86 | Napakkanakki, valkosipulia on kevyempi kange-testi läpi, lihaa on, mausteita kohtuullisesti. | € 19.90 |
3318 | Karelian Valkosipulinakki | 01.03.2012 | 87 | Kylmänä tukevampi, tasainen massa, valkosipuli dominoi vs. valkosipulia riittävästi, napakka nakki, jälkimaku lyhyt. | € 8.60 |
3156 | Pajuniemen Helsinkiwursti | 03.02.2011 | 90 | Rasvaa ja valkoisia sattumia, perinteinen makkara, ei kevyt, hiukan valkosipulia, maku muuttunut tavanomaiseksi, sinappi ei tuo lisää.. | € 9.90 |
3089 | Portin Ukkopekka Juusto-Valkosipuli | 26.08.2010 | 67 | Kuori jäi jäykäksi syödä uunipannun lämmössä, makkarassa oli hyvinkin runsaasti sekä valkosipulia että juustoa, juustoa 6% mikä kyseisen makkaran kohdalla antoi vaikutelman liiallisesta määrästä kuin normaali grillimakkaramassa olisi tungettu täyteen heikkolaatuista juustoa? Jäähtyminen parantanut makkaran makua. | € 7.48 |
3050 | Ruokarenki Perinteinen Grilli | 06.05.2010 | 88 | Lihaisa, vaikka vähemmän maustettu niin mukakin on, mehevä, valkosipulia maussa,kuori vähän turhan jämäkkä, mukana voimakas ja luonnollinen lihanmaku, joka pääsee makkarassa oikeuksiinsa! | € 6.50 |
3013 | Kuokkamiehen Lammasmakkara | 14.01.2010 | 59 | Tiukkaa tavaraa, joutuu pureksimaan todenteolla eli kuoressa liikaa tavaraa, lihaisa, maku pettymys, aluksi lupaa paljon mutta sitten? Mausteutus kohtuullinen mutta kevyt peittyen tavallisen sinapin alle, hiukan valkosipulia mukana, liian timmi, kuivahkokin. | € 18.38 |
2956 | Raaseporin Lenkki | 08.07.2009 | 87 | Jotain riistamaustetta, valkosipulia, rakenne jämäkkä, lihaisanoloinen, tekokuori, miellyttävän runsas mausteutus, rasvaakin on, lämmitys tuo maut esiin, paksu kaipaa viiltelyä että lämpö tunkeutuu sisälle makkaraan, makkara soveltunee moneen käyttöön. | € 14.90 |
2866 | Wurstmaster Äcta Salsiccia | 04.11.2008 | 93 | Lihaa ja masteita näkyy heti leikkauspinnassa, tuhti mutta mukava mausteseos, sopii hyvin makkaraan, tunnelma muutakin kuin sikaa täytteenä? Valkosipulia ja suolaa runsaasti, jälkimaku suuntäyteinen, makkaraa syö vaikka ei niin nälkä olisikaan. | € 12.00 |
2771 | Chef Wotkin's Valkosipuligrilleri | 29.04.2008 | 83 | Kuori hyvä, massa karkea rakenteeltaan, valkosipulia paljon kuitenkaan aivan ylettömästi, jälkimaku pehmeän valkosipulinen, valkosipulia runsaasti. | € 12.50 |
2750 | Karelian Valkosipuli-juustonakki | 18.03.2008 | 78 | Nakki jonka maku pyörii kielen päällä, mukana hiukan valkosipulia, häilyvä maku antaa odottaa itseään, juusto tasapainottaa makua muttei dominoi, makkara profiloituu heikosti, toivoisi enemmän valkosipulia? | € 9.00 |
2601 | HK KabanossiŽ Aito valkosipuli | 08.05.2007 | 75 | Todella karkea rakenne! Kuori mukava, nestesavu ei hyvin sitoutunutta, perussinappi sopii, jälkimaussa pippuria ja runsaasti valkosipulia muttei häiritseviä määriä. | € 6.00 |