5157 | Lapin Liha Saksanhirvimakkara | 29.08.2024 | 53 | 45% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri. | € 19.75 |
4548 | Chef Wotkin's Hirvichorizo Pakaste | 29.08.2019 | 88 | Hirvenlihaa 49%, kuivahko pippureita paljon ja useita, säilytys varmasti vaikuttanut makuun, kuori voisi olla paksumpi, makkara läpäisee Kange-testin vaikeuksitta mausteisuudebn avustamana, vähän lisää rasvaa muodossa tai toisessa olisi asiaa. | € 14.90 |
4242 | Culinari Lapin Karitsa Grillimakkara | 07.09.2017 | 49 | Kuori hyvin hyvin tiukka, lihaa, rakenne hajoavaa, suolaa löytyy, tuoksu on toisenlainen, omituiset mausteet, maku tympeä, pitää ottaa huomioon välisäilytys pakkasessa, joka lienee vaikuttanut merkittävästi. | € 12.50 |
790 | Chef Wotkin's Grillikiekerö | 27.10.1998 | 50 | Jämäkkä kuori. Mausteissakin löytyy. Hieman sitkeä. (Pakastaminen lienee vaikuttanut) | € 10.00 |