Arvostellut makkarat:

Haetaan: %vaiheessa

Löydetty osumia: 5 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5116Savo-Karjalan Savujuusto Grilleri 11.04.202483Lihaisa, hyvä kuori, pippureita, moys jonkinlaista juustoa mukana, maku iskee myohäisessä vaiheessa.€ 10.97
3597Kivikylän Possunpaisti Lenkki Ruuanlaittoon 07.11.201376Tasaisen perusmassan seassa ronskinkokoisia lihabiittejä, lisätty massaan loppuvaiheessa, makkarassa pirteät mausteet, sitruunainen aromi tuntuu suussa, perusmassa kuitenkin tasainen ja vivahteeton muuten, jossa lihabiitit kelluu kuin suklaapalaset, makkara sopinee ruuanlaittoon pilkottuna keiton sekaan.€ 10.00
3370Pajuniemen Pajugrilli Provence 05.07.201280Lihaa, kuori jäykkä huono, muutakin kuin sianlihaa, mausteet kadoksissa aluksi ja pääsevät lihan ja rasvan läpi vasta myöhemmässä vaiheessa, rasvainen suuntuntuma vaikkei puolalainen prolemakkara olekaan, pitkä jälkimaku.€ 11.80
2406Ostravská Klobása 04.04.200658Sitkeitä läskiklimppejä ja paljon, paljon sipulia,paikallista mustaa makkaraa? Jälkimaku sipulin täyttämä ja pitkä, mikään ei peitä missään vaiheessa sipulia. Paikallinen Pirkkatuote, valmistettu Tescoa varten.€ 3.50
2289Dulano Berner Wurster, Bernin Makkara 30.08.200568Erikoinen maku, pekonin jälkimaku. Makkara suolainen, happamahko, käyttöiän loppuvaiheessa.€ 6.25

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //