Arvostellut makkarat:

Haetaan: %vaatii

Löydetty osumia: 70 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5100Tapolan Original Savulenkki 29.02.202453Ulkoasu räjähtänyt, vaatii sinappia, rapea kuori, jokin maku, maut muuten kateissa, rasva ja suola pääosissa, makukavalkadi liiankin neutraali, maut vähissä, suola maistuu pitkään, paljon suolaa.€ 10.09
5043Jalopeno Raakamakkara 03.08.202386Todella voimakas mausteutus, polttelee, polttelee, mehevä, hyvät mausteet, ole pelkkää chiliä kuitenkaan, tämä vaatii osansa, voisi olla jalopenoa, koska makeampiakin vivahteita ilmenee, hyvä puruvastus, hyvä pohja, ota mausteet korostavat, hyvä kuori.€ 22.90
5004Vöner Grilleri Chorizo Kasvismakkara 30.03.202358Voimakas mausteutus, Chiliä löytyy, pippuria ja vähän muutakin, pehmeähkö rakenne, pienirakeinen, chili vaatii runsasta huuhtelua, porkkanaraastetta keinokuoressa oli mielipide, makkaran maustett epätaisesti, päissä oli mustekeskittymiä, mukana jokin tyrmäävä mauste muttein positiivisesti. 50% kevennystä hinnasta.€ 13.95
4964Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara 03.11.202286Poltetta tuntuu kylmä jo, pirteitä kappaleita massassa, hyvä kuori, jännitys jatku pitkään, chiliä riittää, osin jakautunut epätasaisesti, juusto näkyy leikkauspinnassa, ja myös maussa, meheväntuntuinen, jalopeno polttaa suussa, tuntuu suussa pitkään maistelun päätyttyä jälkimaussa tai ainakin vaatii soveliaita virvokkeita lauhtuakseen.€ 19.90
4911Pirkka Kanagrillimakkara 02.06.202240Jotenkin tympeän makuinen, makeutta havaittavissa, vähäsuolaisen tuntuinen, vaatii sinappia kylkeensä, tullakseen syödyksi tai edes maistettavaksi.€ 11.94
4899Makuliha Kaunis Veera Grillimakkara 05.05.202269Lihaa on, mutta maussa tulee hyvin voimakas suorastaan pihkamainen maku, joka peittää alleen lähes kaiken muun, seassa jotain pehmeää määrittelemätöntä, erikoinen setuppi suorastaan liian erikoinen, joillekin maut jo kylmänä liikaa toisille vaatii lämmityksen.€ 14.54
4821Saunakylä Lapin Rilli 07.10.202176Rasva sulaa suussa, kuori sitkeä, suola rasvaa runsaasti, lihaisa, hyvin mehukas. kuori sitkeä vamistusajasta riippumatta, lisää hönkää putkeen? vaatii lisää lämpöä, hyvin mehukas ja rasvaien.€ 10.00
4729Wigren Chorizo Snack 26.11.202069Kylmänä nautittava, rasvainen, pippurin makua paljon esillä, hyvin suolainen kuten olutpalan tuleekin olla, esiruoka tai tapas-palana, voimakkaasti maustettu, vaatii runsaasti suun huuhteluun virvokkeita€ 26.50
4650HK MaakaritŽ Cannesin Claudia 20.05.202089Todella hienostunut lajinsa edustaja, mausteet ja yrtit erottuvat, tasapainoiset mausteet, tosi lihaisa, hyvä suutuntuma, mukava pureskella, sopiva puruvastus, todella ohut kuori melkein huomaamaton, värin saaminen pintaan vaatii kovaaa pintalämpöä kuten paistinpannun tai grillin, jotain puuttuu täydellisestä nautinnosta..€ 6.00
4616Sainsbury's Caramelised Onion Sausages - The Sweet 06.02.202066Vähän makea, lihaa, mutta makus tuntuu häiritsevältä, maku kuin makean hedelmämehun, vaatii seurakseen suolaista lisujetta.€ 8.75
4424Snellmanin Kuoreton Grillimakkara 01.11.201856Vaatii sinappia, tuoksu parempi kuin maku valju, sinappi tekee tuotteesta makkaran, koska makkaran omat maut eivät sinappia häiritse.€ 8.50
4144Stensĺkra Ramslöksgrill 02.02.201791Varoitus lihaisuudesta annettu! Kuori napakka, massa aika makea mutta ruohea, nauttiminen vaatii aika paljon, koska massa tukeva, mausteet jäävät juilimaan suuhun, voimakas pippuri eritoten, puruvastus hyvä, jälkimaku pitkä ja voimakas, yllättävän hyvä tuttavuus! € 16.30
4132Atria Hiillos Perinteinen 12.01.201763sisältää perunatärkkelystä ja vähän sian- ja naudanlihaa, silavaa, tasapaksumauton, säilytti lämpönsä hämmästyttävän hyvin, juuri sellainen kuin kisamakkaran kuuluukin olla, ikoninen perusgrillimakkara. Syöminen vaatii tummennetut lasit ja vähemmän kirkasta auringon paistetta.€ 4.40
4095Chef Wotkin's Hirvilenkki 27.10.201676Lihaa on, timmi rakenne, jopa liian tiivis, savun tai muun vastaavan maku tuntuu, pippuria löytyy, massa tuntuu jotenkin kuivalta, tiukka massa vaatii hiukan liian tiukan kuoren ympärilleen. Lihaa 30% hirvestä.€ 12.90
3997Vatajan Lammasnakki 07.04.201665Tiukkaa tavaraa, maku vaatii lisäkseen sinappia, jotain mausteita ja pipputia hiukan tuntuu, keinokuori sopii makkaraan, liha jauhettu melko rubostina kuoreen, lammasta saa kyllä etsiä ja suurimmalta osalta löytämättä jääkin.€ 14.25
3910Harjun Harissa-lammasmakkara 10.09.201587Makkara jossa makua heti alusta alkaen, tuntematon mausteseos täyttää suun, hyvä suutuntuma, maku joka alkaa aikaisin ja jatkuu pitkään, vaatii hyvän huuhtelun hyvillä juomilla. € 17.00
3725Edun Gluteiiniton Mustamakkara 04.09.201480Kuivahko mustamakkara, pienet ryynit paksuhko kuori, pysyy hyvin kasassa, rasvaakin löytyy, vaatii mustanmakkaran kastiketta, mausteita tulee esille jälkimaussa.€ 9.95
3708Grillimaisteri Kiuasmakkara 07.08.201469Kuori hyvä ja ohut, massa pysyy kasassa, vähälihainen, jauhomakkaran tuntua, B-sarjan tuntua, sinappia vaatii, hyvä perusmakkara, tarjousta oli 30 %.€ 4.97
3661Harjun Hirvi-Lipstikka Makkara 23.04.201485Juhlava mausteseos, mausteet tuntuvat kaikkialla, joittenkin mielestä jopa liiankin mausteinen, rasvaakin tuntuu olevan, maussa voisi olla jotain lisää? Makkara on sinällään hiukan liikaa, sopisi jonkin bratwursti tai raakamakkarakeon päälle, hyvä syötävyys, selvitti Kange-testin moitteetta, vaatii asennetta kuten yleensäkin voimakkaat ruuat ja juomat!€ 27.00
3643GŘL Röda Hot Dog Pölser 06.03.201461Possu maistuu, kuori punainen, massa tasainen, kutteri käynyt vähän ylikierroksella, tuoksu ja maku vaisu, sopinee hodarin sissän, vaatii sinappia ja ketsuppia täydentyäkseen maultaan, lihaa kuitenkin laitettu paljon makkaraan.€ 11.33

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //