4289 | Chef Wotkin's Härkägrilleri | 28.12.2017 | 71 | Keinoinen kuori, hyvä puruvastus, lhaa löytyy, mausteet kadoksissa, l8iha hampaidenvälissä ja suola maistuu ja jokin makua voimistava, maku hento, sinappi tuo makkaraa enemmän esille. | € 9.90 |
4185 | Tapolan Parrillat Black Label | 04.05.2017 | 82 | Mustaleima 15%, hyvä pinta, mehevä ja lihaisa, juustoa tuskin koskaan käytetty makkarassa näin paljon, vaikka hyvä massa, niin juusto maistuu joka välissä, mutta juusto oikein hyvälaatuista | € 11.04 |
4183 | Atria Wilhelm Tumma Mallas Grillimakkara | 04.05.2017 | 86 | Ruismallas 5%. Rasvaa hyvin paljon, massa mosaiikkimaisen karkeanoloinen, massan seassa selkeästi erottuvia maukkaita rakeita, jotain muuta kuin lihaa, maku miellyttävä, jotain tulisentuntuista välissä, jälkimaku aluksi vaimea mutta parantuu ja kestää melko pitkään. | € 5.69 |
3737 | Marskogens Varmrökta Ölkorv | 25.09.2014 | 77 | Makkara tuppaa kuivamaan lämmitettäessä, joten suositellaan lähinnä kylmänä olutpalana nauttimista, puruvastus hyvä, pippuria tuntuu olevan paljon lihaa jossain pippureiden välissä, selviää Kange-testistä hyvin, pippuri on vallitseva maku, jälkitunnelmissa myös chili jää poskiin polttelemaan. | € 26.00 |
1294 | Vuohigrilleri | 06.02.2001 | 60 | Ei hirveämmin maustettu. alkuvaikutelma kuivahko - toisten mielestä sopivan rasvainen. Ei pelkkää sikaa - pirunsorkka välissä. | € 7.56 |