Arvostellut makkarat:

Haetaan: %välissä

Löydetty osumia: 5 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4289Chef Wotkin's Härkägrilleri 28.12.201771Keinoinen kuori, hyvä puruvastus, lhaa löytyy, mausteet kadoksissa, l8iha hampaidenvälissä ja suola maistuu ja jokin makua voimistava, maku hento, sinappi tuo makkaraa enemmän esille.€ 9.90
4185Tapolan Parrillat Black Label 04.05.201782Mustaleima 15%, hyvä pinta, mehevä ja lihaisa, juustoa tuskin koskaan käytetty makkarassa näin paljon, vaikka hyvä massa, niin juusto maistuu joka välissä, mutta juusto oikein hyvälaatuista€ 11.04
4183Atria Wilhelm Tumma Mallas Grillimakkara 04.05.201786Ruismallas 5%. Rasvaa hyvin paljon, massa mosaiikkimaisen karkeanoloinen, massan seassa selkeästi erottuvia maukkaita rakeita, jotain muuta kuin lihaa, maku miellyttävä, jotain tulisentuntuista välissä, jälkimaku aluksi vaimea mutta parantuu ja kestää melko pitkään. € 5.69
3737Marskogens Varmrökta Ölkorv 25.09.201477Makkara tuppaa kuivamaan lämmitettäessä, joten suositellaan lähinnä kylmänä olutpalana nauttimista, puruvastus hyvä, pippuria tuntuu olevan paljon lihaa jossain pippureiden välissä, selviää Kange-testistä hyvin, pippuri on vallitseva maku, jälkitunnelmissa myös chili jää poskiin polttelemaan.€ 26.00
1294Vuohigrilleri 06.02.200160Ei hirveämmin maustettu. alkuvaikutelma kuivahko - toisten mielestä sopivan rasvainen. Ei pelkkää sikaa - pirunsorkka välissä.€ 7.56

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //