| 5215 | Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse | 03.04.2025 | 88 | Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen. | € 28.75 |
| 5186 | TULIP Bratwurst Makkara | 05.12.2024 | 89 | Lisätty soijaa ja sianrasvaa, massan rakenne robusti, keinokuori, kestää Põltsamaa Kange-testin joko mausteidensa tai rasvaisuuutensa ansiosta, seuraa huonosti uusia terveyssuosituksia elintarvikkeiden osalta. | € 13.58 |
| 4978 | Negrini Salsiccia Raakamakkara | 01.12.2022 | 85 | huulirasvaa saa jo tuotteesta aluksi, lihaisa, mukavan karkea rakenne, pippuriakin lievässä määrin, hyvä suutuntuma, voimakas sinappi avaa uusia makuja, mutta huolimatta kaikista hyvistä puolista jotain on kuitenkin kateissa mausteiden iosalta. | € 25.56 |
| 4806 | Atria Jyväbroilerin Ananas Kananakki | 26.08.2021 | 32 | Hiukan makea ja hapan maku, puruvastus puuttuu, maistuu melkein kasvismakkaralle. tuntuu kuin porkkanaa olisi seassa, kuori musteni mukavsti lämmityksessä, tuntui keinokuorelta, lämmittäminen parantanut makua, mutta toi uusia makumaailmoja, vaikkei miellyttäviä kaikkien mieleen. | € 14.54 |
| 661 | Beefgrill | 17.03.1998 | 53 | B-luokan makkaraksi lihaisan oloinen. mutta mauton. Kaipaisi lisukkeita: pottumuusia. hapankaalia yms. | € 5.04 |