Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tuttavuus

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248733% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
4342Ricordi Italiani Tuoremakkara Dolce 05.04.201865Mielenkiintoinen tuttavuus, tuntuu että sokeria öisätty, hapen perusmaku, vaikka makkaraa säilytetty asianmukaisesti, luultava perusmakuvivahde, raakamakkaran perusominaisuudet, karkea rakenne ja kuori hiukas sitkas€ 17.80
4144Stensĺkra Ramslöksgrill 02.02.201791Varoitus lihaisuudesta annettu! Kuori napakka, massa aika makea mutta ruohea, nauttiminen vaatii aika paljon, koska massa tukeva, mausteet jäävät juilimaan suuhun, voimakas pippuri eritoten, puruvastus hyvä, jälkimaku pitkä ja voimakas, yllättävän hyvä tuttavuus! € 16.30
3981Mattilan Juusto-Pekoni Uunimakkara 450 G 25.02.201680Emmental 7%, savupekoni 8%, kuori syömäkelvoton, Hipsterimakkara, sopii isompaakin nälkään, rasvainen maukas tuttavuus, balkan kuitenkaan tule mieleen, jotenkin epätavallisen makuinen, maukas kokonaisuus.€ 13.31
3484Chef Wotkin's Kateenkorva Grilleri 25.04.201385Kateenkorva 11%. Makkara aika rasvaisen tuntuinen, rakenne löysempi, massassa ryynimäisiä mykyjä, mskkara yllättävän pehmeänmakuinen, kostean tuntuinen tuttavuus, jälkimaku on erityisen pitkä ja pehmeä.€ 11.90
3296Zimbo Grillhelden Hot Chili Bratwurst 29.12.201189Tämä makkara on selkeästi segmentoitunut tuote tietynlaisille kuluttajille, chili jakoi mielipiteitä, hyvästä chilimakkarasta aina loistavan makkaran pilaamiseen liialla chilillä, makkaran rakenne kuitenkin täydellinen ja makkaran syötävyys mitä parhain, chilin kuluttajille varmasti mieluinen tuttavuus.€ 9.16
3088West Charkin Peuramakkara Hjort Korv 26.08.201087Tiukka tuttavuus, suuri lihaprosentti, riistanmaku pääosassa, ulkonäkö hyvä, rakenne karkea, mehukas ja maukas vaikka rasva valu pitkin poskipieliä, käsityön tunnelmaa, miellyttävä ja mielenkiintoinen makkara, valkosipulinen sinappi anna mitään lisää makkaran makuun.€ 16.64
2847Otepään Toor-Saslökivorst 23.09.200869Erikoisenmakuinen tuttavuus tämä makkara, maussa kalanvivahteita, niin possua kuin siipikarjaakin? Harvoin nähty rasva-geysir nousi kun makkaran kuoren puhkaisi, makkara saisi hyvät mahdollisuudet grillissä kypsyessään!€ 6.00
2123Tirkkosen Kalkkuna täysliha grillimakkara 28.09.200483Keski karkea rakenne maku hyvä. Kuori karkea. lisää mausteita? Ei muuta mutta miellyttävä tuttavuus käypänen. Hyvä jälkimaku pitka tasainen! Maku hivelee makuhermoja. voisi kuvitella. mutta selvitty ilman sikaa!€ 8.90
964Kalatorin Kirjolohinakki 10.08.199945Kylmänä tuoksu ns. mielenkiintoinen - lämpimänä voimakas. Jälkimaussa on sitteen jo kalaakin. Mielenkiintoinen tuttavuus.€ 9.58

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //