5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
4728 | Metsärannan Bratwursti | 26.11.2020 | 84 | hiukan petraamista etiketin puolesta vastaamaan paremmin elintarvikelainsäädäntöä? Rasvainen, rakenne aika täyteläinen, pussa saa tosissaan, maku aika hyvä pippurit esillä, makuskaala aika tarkka, lihaisa, yrttejä löytyy, | € 13.20 |
4052 | Takaladon Auranakki | 04.08.2016 | 81 | Todella tukevaa tavaraa, saa pureskellä ihan tosissaan lihaa ja muutakin, keinokuori, lämmitys tuo sinihomejuuston esiin, sangen hyvä, pientä viilausta ehkä tarpeen. | € 15.90 |
3564 | Vatajan Kebab Grillimakkara | 05.09.2013 | 71 | Sianlihaa 58% naudanlihaa 15%, Tuoksuu mausteiselle, pippuri heti pilkottaa, pippuri tulee heti maussakin, sitkoinen kuori, saa pureksia tosissaan, tuoksuissa ja mauissa erikoisia mausteita, jälkimaku yllättävän mausteeton. | € 7.66 |
3445 | Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa | 03.01.2013 | 70 | Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52% | € 18.90 |
3184 | Hovi Raivo | 05.05.2011 | 82 | Karkea rakenne, tulisuus mukana tässäkin makkarassa, purutuntuma raskas ja vaatii työskentelyä tosissaan, jopa liian jäykkää tavaraa, tiukka jööti. Tässäkin makkarassa chilin hyökkäys todella voimallinen aluksi. Eräänkin chiliseuran tunnustama voimakkuus makkarassa. | € 26.90 |
3079 | Alppitorin Lihaisa Maalaiskiepura | 22.07.2010 | 62 | Parhaimmillaan ehkä hyvä keittomakkara, rakenne kiinteä ja jämäkkä, jopa liian, makkaraa pitää purekella tosissaan, pippuria runsaasti mukana riittäen jälkimakuunkin. | € 9.30 |
2820 | Wigren Maxi Herkkunakki Juusto | 19.08.2008 | 70 | Emmental juusto runtuu tosissaan, mutta muut maut peittyvät ainakin aluksi, kuori syötävissä mutta napsahdus puuttuu, toisaalta napsahtaa äänekkäästi jo kypsennettäessä juuston roiskahduksen säestyksellä. | € 14.40 |
2756 | Sasliki Parun | 25.03.2008 | 72 | Lihaisa, tiukkaa tavaraa, melkoisia läskibiittejä naapurin tapaan, makkaraa kunnon puruvastuksella saa pureskella tosissaan, kuori hiukan vastahankainen. | € 10.00 |
2596 | Bergwurz | 24.04.2007 | 58 | Maistuu salamille, ilmeinen maitohappokäyminen lienee kyseessä, tiukkaa tavaraa, tosissaan purtavaa, jälkimaussa pippuria. | € 18.00 |
2444 | Makulihan Kuuma Kurvi | 04.07.2006 | 68 | Jyhkeämpää tavaraa, saa purra tosissaan, hyvin karkea rakenne, lisä rasva voisi pehmentää makkraa? Jälkimaku jäi kesken, kehittelemisen varaa? Aivan liian tiukkaa tavaraa vanhenevien ikäluokkien purtavaksi. | € 11.90 |
2321 | Atria Juusto Herkkunakki | 19.10.2005 | 80 | Juusto sopii hyvin. Tuotekehitykseen lienee tosissaan panostettu. Kuori on oikein hyvä. Hyvä nakki, onnistunut tuote. Napsahtaa hyvin eikä juusto roisku purtaessa. Hyvä jälkimaku. | € 9.60 |