Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tosissaan

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
4728Metsärannan Bratwursti 26.11.202084hiukan petraamista etiketin puolesta vastaamaan paremmin elintarvikelainsäädäntöä? Rasvainen, rakenne aika täyteläinen, pussa saa tosissaan, maku aika hyvä pippurit esillä, makuskaala aika tarkka, lihaisa, yrttejä löytyy, € 13.20
4052Takaladon Auranakki 04.08.201681Todella tukevaa tavaraa, saa pureskellä ihan tosissaan lihaa ja muutakin, keinokuori, lämmitys tuo sinihomejuuston esiin, sangen hyvä, pientä viilausta ehkä tarpeen. € 15.90
3564Vatajan Kebab Grillimakkara 05.09.201371Sianlihaa 58% naudanlihaa 15%, Tuoksuu mausteiselle, pippuri heti pilkottaa, pippuri tulee heti maussakin, sitkoinen kuori, saa pureksia tosissaan, tuoksuissa ja mauissa erikoisia mausteita, jälkimaku yllättävän mausteeton.€ 7.66
3445Chef Wotkin's Aitoa Villisika Krakovaa 03.01.201370Kylmänä sitkeää, saa pureskella tosissaan. Kuumennettuna juusto valui pannulle, jäljellä paikoitellen sattumia juustopommeja. Kuori tiukka, juuri ja juuri syötävissä. Maku suolainen, voimakas maku lihassa, riistaa? Olutmakkaramainen eli jano yltyy. Villisikaa 52%€ 18.90
3184Hovi Raivo 05.05.201182Karkea rakenne, tulisuus mukana tässäkin makkarassa, purutuntuma raskas ja vaatii työskentelyä tosissaan, jopa liian jäykkää tavaraa, tiukka jööti. Tässäkin makkarassa chilin hyökkäys todella voimallinen aluksi. Eräänkin chiliseuran tunnustama voimakkuus makkarassa.€ 26.90
3079Alppitorin Lihaisa Maalaiskiepura 22.07.201062Parhaimmillaan ehkä hyvä keittomakkara, rakenne kiinteä ja jämäkkä, jopa liian, makkaraa pitää purekella tosissaan, pippuria runsaasti mukana riittäen jälkimakuunkin.€ 9.30
2820Wigren Maxi Herkkunakki Juusto 19.08.200870Emmental juusto runtuu tosissaan, mutta muut maut peittyvät ainakin aluksi, kuori syötävissä mutta napsahdus puuttuu, toisaalta napsahtaa äänekkäästi jo kypsennettäessä juuston roiskahduksen säestyksellä.€ 14.40
2756Sasliki Parun 25.03.200872Lihaisa, tiukkaa tavaraa, melkoisia läskibiittejä naapurin tapaan, makkaraa kunnon puruvastuksella saa pureskella tosissaan, kuori hiukan vastahankainen.€ 10.00
2596Bergwurz 24.04.200758Maistuu salamille, ilmeinen maitohappokäyminen lienee kyseessä, tiukkaa tavaraa, tosissaan purtavaa, jälkimaussa pippuria.€ 18.00
2444Makulihan Kuuma Kurvi 04.07.200668Jyhkeämpää tavaraa, saa purra tosissaan, hyvin karkea rakenne, lisä rasva voisi pehmentää makkraa? Jälkimaku jäi kesken, kehittelemisen varaa? Aivan liian tiukkaa tavaraa vanhenevien ikäluokkien purtavaksi.€ 11.90
2321Atria Juusto Herkkunakki 19.10.200580Juusto sopii hyvin. Tuotekehitykseen lienee tosissaan panostettu. Kuori on oikein hyvä. Hyvä nakki, onnistunut tuote. Napsahtaa hyvin eikä juusto roisku purtaessa. Hyvä jälkimaku.€ 9.60

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //