Arvostellut makkarat:

Haetaan: %toisenkin

Löydetty osumia: 8 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
4310Teivon Lihan Mustamakkara 25.01.201883Sianlihaa, mausteita runsaasti pippureita ensimmäiseksi yrttejä tuntuu, hyvä kuori mielellään ottaa toisenkin palasen, irtonainen rakenne, ulkkari suorastaan pysäyttävä.€ 11.85
3202Rainbow A-luokan Braatvursti 05.06.201185Oikean bratwurstin makuinen ja tuntuinen, tuntui suussa hyvältä ja meni vilkkaasti kurkusta alas, toisenkin makkaran syönti kävi nopeasti. Kuori ruskistunut ja makoisa sekin. Voi suositella maisteltavaksi, ei mikään bulkkituote!€ 6.27
3032Karelian KLJ -Lenkki 25.03.201076Turvallisen luonnollinen lihaisa peruslenkki, kutteri on pyörähtänyt toisenkin kierroksen antaen tulokseksi hyvin tasaisen massan makkaraan, makua tuloillaan jälkimaussa.€ 5.00
2451Benjamin Ryynäri 11.07.200685Kukkainen maku, rasvainen ryynäriksi, rasva jopu peittää makuja? Mausteseos yllättävä, kokonaisuus mukava, ottaa mielellään toisenkin palan, ei häiritseviä jälkimakuja, sopii myös grilliin!€ 8.80
2185Oskar Jahimehe Juustuga Poolsuitsuvorst 08.02.200578Juustoa on. Kuori kesti hyvin kasassa. Oikein hyvää! Mausteita käytetty suhteellisen runsaasti. \"Voisihan tässä ottaa toisenkin\". Maku on kompleksinen, kehittynyt ja hieman savuinen.€ 7.00
2109Atria Wanhan ajan makkara 07.09.200458tuoksuu perushalpikselta. broilerin makura. ei superhyvää vaatii sinapin ja toisenkin. mauton muovikuori kaipaa mausteita€ 6.00
692Huittisten Grillijuuso 12.05.199878Viitsii ostaa toisenkin kerran. Maukas. sopivan juustoinen. Kokonaisuus hyvä.€ 7.06

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //