Arvostellut makkarat:

Haetaan: %terävä

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4935Savuhovi Tuska Chili-Pekoni 25.08.202268Kuori paksuhko, massassa jotain punaista, rasvainen massa, todella voimakas ja terävä polte valtaa suun, jos kaipaa chilin poltetta eikä makkarasta niin väliä, niin sopiva, sanalla sanoen ÖVERI, voi jäädä ensipalaseen monella.€ 16.21
4924Itališkos GRILL Dešrelės Kepimui 11.08.202289Massa miellyttäväm lihaisa, kuori jyvä, suhtellisen terävät mausteet, jotain yrtteja myös, mehukas, sinappi lähes tarpeetom lisuke, lämmitys paransi makua.€ 6.22
4426Palvimestarien Gluteiiniton Ryynimakkara 01.11.201891Hyvin lihaisa ryynimakkaroitten kategoriassa, pippuria pinnassa, mukava suutuntuma, hyvin syötävä, hyvät ryynit, makua paljon, hiukan terävähkö alku tasoittuu pian miellyttäväksi.€ 12.85
4295Ponnath Chili Würshen 28.12.201785Nyt on tulista makkaeraa, lihaa on, mehevä, keinokuori hiukan latistaa tunnelmaa, chili polttaa poskista kitalakeen, maku on terävä, efektit kohdallaan, jos chilimakkaraa kaipaa!€ 10.00
4022HK Maakarit® Jaavan Rahmad 26.05.201671Tarjouksessa. Tuoksu mausteinen ja makukin, lihaa paljon, curry erottuu selvästi, curryn ystäville, terävämpi takapotku maussa, makkarasta joko tykkää tai, jakaa mielipiteet. € 7.65
3514Wilhelm Pepperoni- Salami 06.06.201384Chili hiukan pistelee, rasvaisen tuntuinen makkara, kuori vaatii terävänpää esinettä, vaikka paikoin lohkeaa paremmin, vahva sinappi on kiva kask´tike tälle makkaralle, jälkimaussa lievä chili, polte tuntuu pitkään poskissa vaikka sopivassa määrin sen tekeekin.€ 4.99
3372Pajuniemen Pehtoorinnakki 05.07.201280Perinteinen nakki, cutterin terä ollut ohut ja terävä ja vilskonut massan tasaiseksi, tuoksu ja maku neutraaleja, kuori hyvä napsahtava, paremmanoloinen nakki!€ 13.90
3015Lapin Gourmetkokkien Suopunki Bratwurst 28.01.201075Ensimaku ja tuoksu voimakas, maku runsastuttuaan alkaa tasaantua, mausteita heitettty toisellakin kädellä, parin palasen jälkeen tunnelma tasaantuu, jokin mauste tulee esiin, jälkimaku terävä, makuprofiili muuttuu maisteltaessa, poroa ja possua mukana.€ 26.80
2915Liha-Iitin Hiittigrilli 17.03.200988Mukana hevosta, mausteita kohtuullisesti mutta timmi mausteseos, pippurinmaku päällimmäisenä, pippuria riittää vaimakkaaseen teräväisehköltäkin vaikuttavaan jälkimakuun asti, täyteläinen makkara.€ 11.50
2683Kivikylän Palvarin ryynimakkara 25.09.200773Irtoryynejä, vertakin on käytetty, ryynejä runsaasti, veri löysentää rakennetta ja tekee makua hiukan teräväiseksi, kuori napsuu, puolukkahillo ja sen muunnokset täydentävät makkaran makua.€ 5.38
2630Portin Ukkopekka Juusto Salami 26.06.200775Kuori kesti lämmityksen, massa rapea, mehukas, mukava terävä maku, raaka-aineet kohdallaan, mukana hyvin tuttu maku, juustoa myös tuntui.€ 4.90
2025Tapolan Tulikeppi 27.04.200483Tuoksua ja tunteita. Maku teräväinen.Kipakat mausteet jälkimaussa. Lihaisa. napakka kokonaisuus.€ 10.00
1424Alaus Parukytos Desreles 28.08.200185Hyvä. terävä maku! Ohut makkara. joten paistettava nopeasti. ettei kuivu. Sopivan suolainen. Onnistunut olutmakkara.€ 3.70
1338Pajuniemen Lagerwursti 17.04.200168Yritystä oli. Rakenne hyvä. neutraali. Vähän terävämpää mausteutusta kaipaisi.€ 9.92
1006Chef Wotkin's Karhu Makkara 19.10.199975\"Hoputtavaa tunnelmaa.\" Hernekeiton makua. Kuiva. possu maistuu. Rehellistä. Narskuu. Teräväinen. Rommisinappi sopii täh䀠21.69
337Hein Sleesialainen Grillibratwursti 23.07.199665Maksamakkaran makua! Kaipaa voimakasta. terävänmakuista sinappia!€ 9.25
95Kassler Juustobratwursti 25.04.199560Maku terävä.mutta lyhyt.(Alkulämpö - 60 Celsiusta - ilmeisesti passeli juustomakkaroille)€ 7.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //