4935 | Savuhovi Tuska Chili-Pekoni | 25.08.2022 | 68 | Kuori paksuhko, massassa jotain punaista, rasvainen massa, todella voimakas ja terävä polte valtaa suun, jos kaipaa chilin poltetta eikä makkarasta niin väliä, niin sopiva, sanalla sanoen ÖVERI, voi jäädä ensipalaseen monella. | € 16.21 |
4924 | Italikos GRILL Derelės Kepimui | 11.08.2022 | 89 | Massa miellyttäväm lihaisa, kuori jyvä, suhtellisen terävät mausteet, jotain yrtteja myös, mehukas, sinappi lähes tarpeetom lisuke, lämmitys paransi makua. | € 6.22 |
4426 | Palvimestarien Gluteiiniton Ryynimakkara | 01.11.2018 | 91 | Hyvin lihaisa ryynimakkaroitten kategoriassa, pippuria pinnassa, mukava suutuntuma, hyvin syötävä, hyvät ryynit, makua paljon, hiukan terävähkö alku tasoittuu pian miellyttäväksi. | € 12.85 |
4295 | Ponnath Chili Würshen | 28.12.2017 | 85 | Nyt on tulista makkaeraa, lihaa on, mehevä, keinokuori hiukan latistaa tunnelmaa, chili polttaa poskista kitalakeen, maku on terävä, efektit kohdallaan, jos chilimakkaraa kaipaa! | € 10.00 |
4022 | HK Maakarit® Jaavan Rahmad | 26.05.2016 | 71 | Tarjouksessa. Tuoksu mausteinen ja makukin, lihaa paljon, curry erottuu selvästi, curryn ystäville, terävämpi takapotku maussa, makkarasta joko tykkää tai, jakaa mielipiteet. | € 7.65 |
3514 | Wilhelm Pepperoni- Salami | 06.06.2013 | 84 | Chili hiukan pistelee, rasvaisen tuntuinen makkara, kuori vaatii terävänpää esinettä, vaikka paikoin lohkeaa paremmin, vahva sinappi on kiva kask´tike tälle makkaralle, jälkimaussa lievä chili, polte tuntuu pitkään poskissa vaikka sopivassa määrin sen tekeekin. | € 4.99 |
3372 | Pajuniemen Pehtoorinnakki | 05.07.2012 | 80 | Perinteinen nakki, cutterin terä ollut ohut ja terävä ja vilskonut massan tasaiseksi, tuoksu ja maku neutraaleja, kuori hyvä napsahtava, paremmanoloinen nakki! | € 13.90 |
3015 | Lapin Gourmetkokkien Suopunki Bratwurst | 28.01.2010 | 75 | Ensimaku ja tuoksu voimakas, maku runsastuttuaan alkaa tasaantua, mausteita heitettty toisellakin kädellä, parin palasen jälkeen tunnelma tasaantuu, jokin mauste tulee esiin, jälkimaku terävä, makuprofiili muuttuu maisteltaessa, poroa ja possua mukana. | € 26.80 |
2915 | Liha-Iitin Hiittigrilli | 17.03.2009 | 88 | Mukana hevosta, mausteita kohtuullisesti mutta timmi mausteseos, pippurinmaku päällimmäisenä, pippuria riittää vaimakkaaseen teräväisehköltäkin vaikuttavaan jälkimakuun asti, täyteläinen makkara. | € 11.50 |
2683 | Kivikylän Palvarin ryynimakkara | 25.09.2007 | 73 | Irtoryynejä, vertakin on käytetty, ryynejä runsaasti, veri löysentää rakennetta ja tekee makua hiukan teräväiseksi, kuori napsuu, puolukkahillo ja sen muunnokset täydentävät makkaran makua. | € 5.38 |
2630 | Portin Ukkopekka Juusto Salami | 26.06.2007 | 75 | Kuori kesti lämmityksen, massa rapea, mehukas, mukava terävä maku, raaka-aineet kohdallaan, mukana hyvin tuttu maku, juustoa myös tuntui. | € 4.90 |
2025 | Tapolan Tulikeppi | 27.04.2004 | 83 | Tuoksua ja tunteita. Maku teräväinen.Kipakat mausteet jälkimaussa. Lihaisa. napakka kokonaisuus. | € 10.00 |
1424 | Alaus Parukytos Desreles | 28.08.2001 | 85 | Hyvä. terävä maku! Ohut makkara. joten paistettava nopeasti. ettei kuivu. Sopivan suolainen. Onnistunut olutmakkara. | € 3.70 |
1338 | Pajuniemen Lagerwursti | 17.04.2001 | 68 | Yritystä oli. Rakenne hyvä. neutraali. Vähän terävämpää mausteutusta kaipaisi. | € 9.92 |
1006 | Chef Wotkin's Karhu Makkara | 19.10.1999 | 75 | \"Hoputtavaa tunnelmaa.\" Hernekeiton makua. Kuiva. possu maistuu. Rehellistä. Narskuu. Teräväinen. Rommisinappi sopii tähä | € 21.69 |
337 | Hein Sleesialainen Grillibratwursti | 23.07.1996 | 65 | Maksamakkaran makua! Kaipaa voimakasta. terävänmakuista sinappia! | € 9.25 |
95 | Kassler Juustobratwursti | 25.04.1995 | 60 | Maku terävä.mutta lyhyt.(Alkulämpö - 60 Celsiusta - ilmeisesti passeli juustomakkaroille) | € 7.90 |