4685 | Metsärannan Iso Peura | 27.08.2020 | 70 | Keinokuori hiukan tunnelmaa laskee aluksi, lämmitys kovettaa ja sitkistää sitä, hiukan kuivantuntuinen massa, lihaa eli possuakin on mukana, tekisikö pieni possulihan osuuden kasvattaminen jotain tai jos silavalla mentäisiin eteenpäin, puruvastus riittävä, mausteet löytyvät vasta jälkijunassa. | € 16.46 |
4559 | Compaxo Rookworst | 26.09.2019 | 73 | Ensi maistamalla valtaa ihmetys, mitä tämä on, vastaus lihaa ja rasvaa käytetty tässä makkarassa epäterveellisiä määriä, jos maun määrä ilmaisevana tekijänä, hyvin epäsuomalinen lenkki, onko makkarassa käutetty sitten useita lihanlähteitä selviää tuoteselosteessa, maut balansissa, suolaa, mutta sopivasti. | € 17.30 |
4486 | Pirkka Luomu Grillimakkara | 28.03.2019 | 53 | Kuori tulee rapeaksi grillissä, omalatuinen erilainen maku, joka hirveästi miellytä useita, maku välitön no no -tekijä monille, luomunmakua aistittu aiemminkin? Massa paksu, jotain peruvastusta, lämmitys paranna makua, voimakas sinappi toimii,peittää ylimääräiset maut, rasvainen esitys. | € 12.47 |
4114 | Maks & Moorits Tooma Verivorstikesed Lambasooles | 01.12.2016 | 87 | Pysyy hyvin kasassa, ryynejä voisi olla enempi, puolukka tekisi gutaa makkaralle, verta runsaasti 34%, runsas pippuri avaa kaikki ovet, lihaa, voimakas melkein ylimaallinen jälkimaku. | € 5.80 |
4090 | Atria Wilhelm Juusto Makkarapihvi | 27.10.2016 | 64 | Suolaa ja rasvaa, suolaa, rasvaa, joku maustekin tuntuu, mutta mikä lienee näissä vityksissä ideana? Juusto erottuu seasta vain lisänä rasvaisuuteen, hyvänä puolena on kuoren esteenä olemattomuus, pippuria jälkimaussa. | € 8.28 |
3817 | Snellmanin Lisäaineeton Kunnon Lenkki | 02.04.2015 | 75 | Tarjousta hinnassa, mukava massa, hyva puruvastus, toisilla huonontava tekijä toisilla parantava, massa maistuva ja kiinteä, mausteiden jakautuminen pippuri runtuu aluksi, hyvä perusmakkara, lisäaineeton harmaa väri voi haitata toisia makkarassa. | € 5.38 |
3752 | K-Menu Lihaisa Grillimakkara | 06.11.2014 | 47 | Lämmitys teki tosi kipeää makkaran laadulle ja syötävyydelle, maku jotakuinkin epämiellyttävä, kutteri pyörinyt ennästysnopeudella ja massa tosi tasainen. | € 4.98 |
3664 | Vatajan Maajussi Hevosgrilleri | 08.05.2014 | 64 | Hevosta 12% lihasta, tekisi heti mieli sinappia lisätä, ihan hyvä yritys voidaan todeta, kohtuullisen makuinen, esittää puruvastuksen, mössöä ole, kuori syötävän kohtuullinen. | € 13.90 |
3563 | Savuhovin Palviryynäri | 05.09.2013 | 70 | Kuivahko, puolukkakastike tai survos tekisi terää tuotteelle, koossapysyvä massa, ryynejä vähemmän kuin normiryynärissä, palvirynäri, ryynärin lisälihaisuus jätti tuomatta lisää makkarana, kuori pikkuisen jäykähkö, ryynimäinen rakenne +, pippuria jälkimaussa, parempaakin ryynäriä on maisteltu, tällainen lihaisuus hiukan sopimaton, ryynäreissä voisi etsiä muita kehitysmahdollisuuksia, jotain ihan muuta? | € 7.15 |
3468 | vielLeicht Käsekrainer Mit Fettfriem Schnittkäse | 27.02.2013 | 88 | Syötävä kuori, vaikka aluksi epäilyä, kuori hiukan sitkasta, juston maku tulee myöhään vaikka muuten mausteet tuntuvat,,lihaisa makkara, hyvä suutuntuma, muuten loistava ja mausteikas, mutta kuori pieni miinustekijä.(Die leichteste Wurst der Welt -3% tuottaja ilmoittaa) | € 13.20 |
3309 | West Charkin Cajun | 26.01.2012 | 84 | Pippuria jo leikkauspinnassa, pippuria maussa, pippuria suussa, pippuria jälkimaussa, pippuria liikaa, makkara hiukan yksitotinen pippureineen, pippurin annosteluvihre? Puuttuu tasapinottava tekijä. | € 13.54 |
2938 | Chef Wotkin's Andalusia Chorizo | 28.05.2009 | 92 | Lihaisa, hyvä mausteseos, maku jatkuu pitkään koko nautinnon ajan, mehukas lihaisa kiinteä, voimakas miellyttävä jälkimaku, tasapainoinen, esikypsennyksen jälkeen hyvänmakuinen mutta varsinainen lämpökäsittely parilasähkögrillissä teki erinomaiseksi makunautinnoksi. | € 12.90 |
2807 | Tapolan Nauta Grillimakkara | 22.07.2008 | 82 | Lihaa on, makkaran kovat rasvat tekivät alkumausta tympeän oloisen, jälkimaku pippurinen mutta tasainen, alkutuntuma ja jälkimaku kuin eri planeetoilta, kokonaisuus epätasapainossa vaikka jälkimaku tekikin makkaran lopulta kohtuulliseksi. | € 12.50 |
611 | HK Kabanossi® Original | 11.11.1997 | 60 | Tasaisen makuista; tyypillistä; lihaisa. Ehkä kaipaisi hieman lisää mausteita. Dijon-sinappi dippi teki terää. | € 6.55 |