5183 | Atria Artesaani Juhlamakkara Pekoni-punasipuli | 05.12.2024 | 78 | Kylmänä jo mausteita ja makuja erottui selkeästi,maut aika sordiinolla, pippuria tulee esiin, kuori hyvä napsahtava, massa tavanomaista karkeampi lampaansuolessa, suutuntuma aika miellyttävä, mausteet vaikuttavat pitkässä jälkimaussa. | € 8.29 |
5175 | Chef Wotkins Aamiaisnakki | 28.11.2024 | 71 | Tavanomaista parempi, tavanomainen nakki, riippuu arvioijasta, massa ika pehmeä, mehukas, löysä rakenne nhiukan paranee kypsytyksessä, hyvä kuori, mutta missä mausteet, mikään tosiaankaan dominoi nakissa, ainakaan aamuja pilaa. | € 11.40 |
4742 | Chef Wotkins Hirvinakki | 07.01.2021 | 80 | Nakki pippureilla, napsahtaa siitä tietää, suolaa on, tavanomaista tunnetta. | € 14.96 |
4309 | Palvilihan Ryynäri | 25.01.2018 | 82 | Kaivahko suutuntuma, ryynit hiukan kovia, ryynit irtomaisia, lihaa tuntuu löytyvän mutta kaipaisikosteutta, ryynit imeneet ylimääräisen kosteuden massasta, tavanomaista maustetumpi versio rynymakkarasta. | € 12.30 |
4223 | Ekenäs Grilli Bratwurst | 03.08.2017 | 79 | Tavanomaista tiukammat mausteet, rakenne tuntuu onnistyuneelta, mausteet koko ajam läsnä, mehukas, mausteet alkavat vähän poltellakin, jälkimaku loppuu pippuriin. | € 14.90 |
3042 | Snellmanin Kunnon Nakki | 08.04.2010 | 91 | Napakka nakki, mukava maku, kuori hyvä, napsahtaa. Mausteita tavanomaista enemmän, sietää väkevämpääkin sinappia. | € 7.80 |
2710 | Mattilan Palvilenkki | 20.11.2007 | 57 | Makkara ulkomuodoltaan tavanomaista paksumpi, kuivan tuntuinen, vaatii ehdottomasti sinappia sellaisenaan nautittuna, rakenne suutuntuma pyöreä luiskahteleva ryynimäinen, antoi purulihaksille perimmäisen vastuksen. | € 7.90 |
2192 | Mozartkorv av kalkonkött | 22.02.2005 | 43 | Makua ei ole paljon, vivahdus säilykemakkaramaisuutta. Mausteita ei ole, makua ei ole, tavanomaista, ei broileria, joten seidettävää. | € 8.94 |
1065 | Savupoikien Savupoikalenkki | 15.02.2000 | 50 | Melko tavanomaista jauhomössöä! | € 5.01 |