Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tanakkaa

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5026Palvilahan Nautamozzarella Hot-Dog Makkara 25.05.202388Rakenne agraarisen rouhea, tanakkaa tavaraa, ilmeisesti koko nautaa tai vastaavaa, pippuri osuu kitalakeen, mutta mausteet pikkasen epätasaiset, keinokuori hiukan himmentää makkaran kokonaisvaikutelmaa, mutta varmasti tällaisellekin on jokin tarkitus olemassa, parasta tässä makkarassa tukevat mausteet.€ 16.54
3426Ilmajoen Villisika-Suppilovahvero Salschicha 25.10.201285Suppilovahveroita 2%, Maut alkavat tulla esiin jäähtyessä, tanakkaa tavaraa, yrttimäinen maku, robusti rakenne, makkaran maku tasapainoinen, voimakas mutta tasapainoinen. J.K. suppilovahverot eikä villisiat maussa erityisemmin tuntuneet.€ 29.90
3391West Charkin Buffalo 16.08.201291Tiukan tanakkaa tavaraa,suutuntuma jämäkkä, pureskelta kunnolla, massa karkea, seassa vihertävää pippuria, yrttejä, aivan muuta kuin possunlihaa, viipyilevä jälkimaku, hyvä kuori vaikkei ohuimpia, mukavanmakuinen nälänsiirtäjä. € 18.90
2875Makulihan Yrttibratwursti 02.12.200879Rakenne tiukka, perusbraden tuntua, pippuri puuttuu mutta maksamakkaramaisuus mukana, pippuria jälkimaussa, tanakkaa tavaraa!€ 14.90
2182Atria Wilhelm perinteinen grillimakkara 01.02.200580Tanakkaa grillipölsää, Pureskeltava! Hyvä perusmakkara, msusteet kohdallaan eivät tule silmille, suurimmalta pajalta.€ 7.30
993Kokoliha Bratwursti 23.09.199970Lihaisa. mutta mauton. Valkopippuria lievästi. Vähän turhan tuhtia ja tanakkaa.€ 8.07

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //