5153 | Pouttu Grillimakkara Tulinen | 08.08.2024 | 71 | Kova kuori, vaikka makkara millä uhkaa, maku tuntuu miedolta, chili rymii hitaasti esille, massa tasainen ja chilikin varmasti tasaisesti jakautunut, jopa liian, polte puuttuu ja maut jälkijunassa- | € 5.56 |
5129 | Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara | 09.05.2024 | 77 | Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet. | € 12.47 |
4932 | Ekenäs Mexican Longaniza | 25.08.2022 | 86 | Maidoton, Gluteiiniton, glutamaatiton, soijaton, Mausteita löytyy, chiliä sen verran että alkaa hikoiluttaa, massassa hiukan ryynimäinen rakenne syystä tai toisesta, hyvää chilin lämpöä paljon vaikka hitaasti pintaan nousee, tasapainoinen tuote | € 14.03 |
4680 | Kivikylän Kot & Go Kananakki | 27.08.2020 | 48 | Kimmoisa, ihan ihmeellinen tuote, kuori kova vaikeasti pureutuva, massa aivan höttöinen, todella ilmavan tuntuinen, mausteet jossain, Viscarin laulutehtaasta? Parempi ilman hiilidioksisipäästöjen lisäystä. | € 7.59 |
4540 | Savupoikien Mökkimakkara | 31.07.2019 | 37 | Possua monesta EU-lihanlähteestä, kylmänä parempi, tuoksu aivan perus, ulkonäkö paljon odotuksia nostata, mutta totuus vielä vaatimattomampi, löysä massa, puruvastus uupui, kuori suhteettoman tomera, rasva ainoa mauste, makkara sopisi huulirasvaksi, rasva peittää myös suun sisäpuolen, hampaat tarpeettomat, kuori taas kysyy purukalustoa jäädessään suuhun pyörimään, vastenmielisyys puuttuu, sopii mainiosti talven rohduttamiin huuliin! | € 6.60 |
4243 | Vasken Chorizo | 07.09.2017 | 60 | Taas pakkassäilytys vienyt terän massasta, vetinen, nesteet karkaavat voimakas chili voi yllättää varomattoman. | € 8.32 |
4063 | Kalliomäen Lammaschorizonakki | 25.08.2016 | 81 | Timmi olemus, chiliä paljon, rapea kuori, lihaisa, mehukas, hyvät mausteet, osasta pääsee nauttimaan vasta myöhemmin, koska jälkimaku kehittyy todella hitaasti. | € 20.00 |
3881 | Merosen Nakki | 13.08.2015 | 68 | Kiinteälihainen nakki, eroaa keskimääräisestä nakista parempaan päin, oikean nakin tuntua, vaikka ruiskukuori, kuivahko, kuori napsuu kuin oikea, taasen havaittavasti pippuria, kohtuullisen maukas. | € 13.60 |
3877 | Atria Wilhelm Makkarapihvi Feta-Mustapippuri | 06.08.2015 | 66 | Voi asettaa kysymyksen kenelle nämä on tarkoitettu taas kerran, maustevalikoima tuntuu erikoiselta, rasvaa on, mitä olisi jos kuoreen sujautettaisiin? ehkä lopputulos olisi goutermakkaran tyyppinen, maku kohtuullinen vaikka kuori aivan kateissa. | € 9.95 |
3858 | Pajuniemen Luomu Mökkimakkara | 18.06.2015 | 53 | Lämmitys kuorruttaa kuoren, massa taasen mössöä, permeä rakenne, helppo syötävyys ehkä paras puoli. | € 8.35 |
3679 | K-Menu Lihaisa Grillimakkara | 28.05.2014 | 68 | Määrätarjouksessa, kuori halkeillut ja ruskettunut valmistuksessa, massa tasainen kutterin ylikierosten ansiosta, makkarassa vähän makua ja mausteita, rasvanmakua löytyy sentään,lämmitys parantaa makkaran makua, joku pippuri tulee myös hitaasti jälkimaussa, helppo syötävyys puruvastuksen puuttuessa. | € 4.50 |
3578 | Snellmanin Kunnon Kuoreton Nakki | 03.10.2013 | 76 | Lihaa porsasta 83% 7% naudanlihaa, jotenkin kylmämä parempi, helppo syödä, suositellaan siirtämistä suoraan jääkaapista lautaselle ilman energiahävikkiä, lämmitys nimittäin hävitti kaikki mausteet ja maut, aika napakka nakki huolimatta kuoren puuttumisesta, jokin keinotekoinen pinnoite sitoi nakin kasaan, makkara aika taideteos verraattuna joihinkin muihin nakkeihin lähinnä kontekstinsa takia, makkaran jäähtyessä alkavat taas pippurit ja muuut mausteet tuntua jälkimaussa. | € 11.75 |
3550 | Dulano Tulinen Braatwursti | 15.08.2013 | 77 | Vähemmän kalpea makkara, näyttää päällisin puolin viattomalta, polttelu leviää suun yläosaan heti, chili jakautunut epätasaisesti, chilin vetäytyminen välillä ja taas salamahyökkäys(blitzkrieg) hetken kuluttua uudestaan, joillekin chilin määrä voi olla liikaa, toiset siitä kykenevät nauttimaan. | € 9.96 |
3517 | Harjun 7-Chilin Tuoremakkara | 06.06.2013 | 76 | massan seassa kuin rusinoita, välillä tuntuu paljon chiliä välillä ei ollenkaan, välillä puhalluttaa makkarannauttijaa välillä taas muuta, lihaa paljon vaikka välillä kasvismakkaran tunnelmaa, seassa myös siemeniä, punaista ja vihreää väriä myös makkarassa, makkara poikkeaa jyrkästi normaalista, erikoisuuden tavoittelijoille? Makkara ollut hetken pakasteena, voisiko vaikuttaa makuun, vaikkei pitäisi? | € 17.50 |
3466 | Snellmanin Kunnon Lenkkimakkara | 27.02.2013 | 71 | Lämpenee todella hitaasti, kannattaa lämmittää ilman kuorta,kotimaisen lenkin makua, epäilys on lihaa, päätelmä lihaa on, lenkiksi mukavan rouhea suutuntuma, liha maistuu ja tuntuu suussa, pippuria jonkin verran muita mausteita vähemmän,suolaa on riittäävästi, makkara joka käy kylmänä, munakkaassa, keitossakin. | € 7.64 |
3464 | Luha Suitsutare Juustoröngas | 27.02.2013 | 67 | Juustoa löytyy, maussa jokin oudohko vivahde, normaalista poikkeva maku, sitruunainen vivahde, jonkun suussa metallisen tuntuinen maku, lämmitys parantanut makua. savun tai oikeammin aromivahventeen tuntua, mitä sitten \"traditsiooniliselt\" valmistustavan osalta taas tarkoittaakaan? Makkara sinänsä syötävà | € 4.00 |
3451 | Laidun Hereford Bratwursti | 31.01.2013 | 54 | Hyvin paljon lihaa, maku jotenkin omituinen, mieleen tulee saippuamaisuus tai jollekin kalanmakuisuus, hyvin erilainen makkara kuin odotettu, vaikka ulkomuoto tumma ja massa kiinteä, joku lukuisasti käytetyistä yrteistä sopimaton makkaralle tässä valmistustavassa? Jäähtyneenä nakki taas maultaan hyvinkin syötävä. | € 18.00 |
3450 | Wigren Cheddar Nakki | 31.01.2013 | 61 | Cheddar 8%, juuston maku tuntuu voimakkaana kun nakin sisältö tirskahtaa naamalle, kädelle ja vähän suuhunkin, juustossa löytyy, juuston ja rasvan maku dominoi makkaraa, kuori hyvä, taas tarvitaan voimakasta sinappia antamaan jotain lisämakua tai edes erottumaan makkarasta. | € 10.00 |
3411 | Korian Palvin Pippurigrilli | 27.09.2012 | 69 | Leikkauspinnasta tihkuu nestettä, massa tasaisempi, mausteutus bratwurstimainen, rasvaisen tuntuinen, suolaa löytyy myös, suuhun jää miellyttävä maku, kuori voisi olla rapeampi, massa kosteantuntuinen, pippuri ryömii hyvin hitaasti esiin jälkimaussa. | € 10.50 |
3365 | Saarioisen Grilliwurst Chorizo | 21.06.2012 | 90 | Chili hiipii esiin hitaasti, mutta kasvaa voimaltaan jälkimakuun asti, pidemmällä alkaa jo kuivaa suuta, vaikka makkara on mehevä, massa erittäin lihaisa, suutuntuma karkean lihainen, makkarassa tulisen miellyttävä chilin polte! | € 12.90 |