Arvostellut makkarat:

Haetaan: %taas

Löydetty osumia: 39 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5153Pouttu Grillimakkara Tulinen 08.08.202471Kova kuori, vaikka makkara millä uhkaa, maku tuntuu miedolta, chili rymii hitaasti esille, massa tasainen ja chilikin varmasti tasaisesti jakautunut, jopa liian, polte puuttuu ja maut jälkijunassa-€ 5.56
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
4932Ekenäs Mexican Longaniza 25.08.202286Maidoton, Gluteiiniton, glutamaatiton, soijaton, Mausteita löytyy, chiliä sen verran että alkaa hikoiluttaa, massassa hiukan ryynimäinen rakenne syystä tai toisesta, hyvää chilin lämpöä paljon vaikka hitaasti pintaan nousee, tasapainoinen tuote€ 14.03
4680Kivikylän Kot & Go Kananakki 27.08.202048Kimmoisa, ihan ihmeellinen tuote, kuori kova vaikeasti pureutuva, massa aivan höttöinen, todella ilmavan tuntuinen, mausteet jossain, Viscarin laulutehtaasta? Parempi ilman hiilidioksisipäästöjen lisäystä.€ 7.59
4540Savupoikien Mökkimakkara 31.07.201937Possua monesta EU-lihanlähteestä, kylmänä parempi, tuoksu aivan perus, ulkonäkö paljon odotuksia nostata, mutta totuus vielä vaatimattomampi, löysä massa, puruvastus uupui, kuori suhteettoman tomera, rasva ainoa mauste, makkara sopisi huulirasvaksi, rasva peittää myös suun sisäpuolen, hampaat tarpeettomat, kuori taas kysyy purukalustoa jäädessään suuhun pyörimään, vastenmielisyys puuttuu, sopii mainiosti talven rohduttamiin huuliin!€ 6.60
4243Vasken Chorizo 07.09.201760Taas pakkassäilytys vienyt terän massasta, vetinen, nesteet karkaavat voimakas chili voi yllättää varomattoman. € 8.32
4063Kalliomäen Lammaschorizonakki 25.08.201681Timmi olemus, chiliä paljon, rapea kuori, lihaisa, mehukas, hyvät mausteet, osasta pääsee nauttimaan vasta myöhemmin, koska jälkimaku kehittyy todella hitaasti.€ 20.00
3881Merosen Nakki 13.08.201568Kiinteälihainen nakki, eroaa keskimääräisestä nakista parempaan päin, oikean nakin tuntua, vaikka ruiskukuori, kuivahko, kuori napsuu kuin oikea, taasen havaittavasti pippuria, kohtuullisen maukas.€ 13.60
3877Atria Wilhelm Makkarapihvi Feta-Mustapippuri 06.08.201566Voi asettaa kysymyksen kenelle nämä on tarkoitettu taas kerran, maustevalikoima tuntuu erikoiselta, rasvaa on, mitä olisi jos kuoreen sujautettaisiin? ehkä lopputulos olisi goutermakkaran tyyppinen, maku kohtuullinen vaikka kuori aivan kateissa.€ 9.95
3858Pajuniemen Luomu Mökkimakkara 18.06.201553Lämmitys kuorruttaa kuoren, massa taasen mössöä, permeä rakenne, helppo syötävyys ehkä paras puoli.€ 8.35
3679K-Menu Lihaisa Grillimakkara 28.05.201468Määrätarjouksessa, kuori halkeillut ja ruskettunut valmistuksessa, massa tasainen kutterin ylikierosten ansiosta, makkarassa vähän makua ja mausteita, rasvanmakua löytyy sentään,lämmitys parantaa makkaran makua, joku pippuri tulee myös hitaasti jälkimaussa, helppo syötävyys puruvastuksen puuttuessa.€ 4.50
3578Snellmanin Kunnon Kuoreton Nakki 03.10.201376Lihaa porsasta 83% 7% naudanlihaa, jotenkin kylmämä parempi, helppo syödä, suositellaan siirtämistä suoraan jääkaapista lautaselle ilman energiahävikkiä, lämmitys nimittäin hävitti kaikki mausteet ja maut, aika napakka nakki huolimatta kuoren puuttumisesta, jokin keinotekoinen pinnoite sitoi nakin kasaan, makkara aika taideteos verraattuna joihinkin muihin nakkeihin lähinnä kontekstinsa takia, makkaran jäähtyessä alkavat taas pippurit ja muuut mausteet tuntua jälkimaussa. € 11.75
3550Dulano Tulinen Braatwursti 15.08.201377Vähemmän kalpea makkara, näyttää päällisin puolin viattomalta, polttelu leviää suun yläosaan heti, chili jakautunut epätasaisesti, chilin vetäytyminen välillä ja taas salamahyökkäys(blitzkrieg) hetken kuluttua uudestaan, joillekin chilin määrä voi olla liikaa, toiset siitä kykenevät nauttimaan.€ 9.96
3517Harjun 7-Chilin Tuoremakkara 06.06.201376massan seassa kuin rusinoita, välillä tuntuu paljon chiliä välillä ei ollenkaan, välillä puhalluttaa makkarannauttijaa välillä taas muuta, lihaa paljon vaikka välillä kasvismakkaran tunnelmaa, seassa myös siemeniä, punaista ja vihreää väriä myös makkarassa, makkara poikkeaa jyrkästi normaalista, erikoisuuden tavoittelijoille? Makkara ollut hetken pakasteena, voisiko vaikuttaa makuun, vaikkei pitäisi?€ 17.50
3466Snellmanin Kunnon Lenkkimakkara 27.02.201371Lämpenee todella hitaasti, kannattaa lämmittää ilman kuorta,kotimaisen lenkin makua, epäilys on lihaa, päätelmä lihaa on, lenkiksi mukavan rouhea suutuntuma, liha maistuu ja tuntuu suussa, pippuria jonkin verran muita mausteita vähemmän,suolaa on riittäävästi, makkara joka käy kylmänä, munakkaassa, keitossakin.€ 7.64
3464Luha Suitsutare Juustoröngas 27.02.201367Juustoa löytyy, maussa jokin oudohko vivahde, normaalista poikkeva maku, sitruunainen vivahde, jonkun suussa metallisen tuntuinen maku, lämmitys parantanut makua. savun tai oikeammin aromivahventeen tuntua, mitä sitten \"traditsiooniliselt\" valmistustavan osalta taas tarkoittaakaan? Makkara sinänsä syötävÀ 4.00
3451Laidun Hereford Bratwursti 31.01.201354Hyvin paljon lihaa, maku jotenkin omituinen, mieleen tulee saippuamaisuus tai jollekin kalanmakuisuus, hyvin erilainen makkara kuin odotettu, vaikka ulkomuoto tumma ja massa kiinteä, joku lukuisasti käytetyistä yrteistä sopimaton makkaralle tässä valmistustavassa? Jäähtyneenä nakki taas maultaan hyvinkin syötävä.€ 18.00
3450Wigren Cheddar Nakki 31.01.201361Cheddar 8%, juuston maku tuntuu voimakkaana kun nakin sisältö tirskahtaa naamalle, kädelle ja vähän suuhunkin, juustossa löytyy, juuston ja rasvan maku dominoi makkaraa, kuori hyvä, taas tarvitaan voimakasta sinappia antamaan jotain lisämakua tai edes erottumaan makkarasta.€ 10.00
3411Korian Palvin Pippurigrilli 27.09.201269Leikkauspinnasta tihkuu nestettä, massa tasaisempi, mausteutus bratwurstimainen, rasvaisen tuntuinen, suolaa löytyy myös, suuhun jää miellyttävä maku, kuori voisi olla rapeampi, massa kosteantuntuinen, pippuri ryömii hyvin hitaasti esiin jälkimaussa.€ 10.50
3365Saarioisen Grilliwurst Chorizo 21.06.201290Chili hiipii esiin hitaasti, mutta kasvaa voimaltaan jälkimakuun asti, pidemmällä alkaa jo kuivaa suuta, vaikka makkara on mehevä, massa erittäin lihaisa, suutuntuma karkean lihainen, makkarassa tulisen miellyttävä chilin polte!€ 12.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //