Arvostellut makkarat:

Haetaan: %tällaisia

Löydetty osumia: 9 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4502Atria Helapää Grillimakkara 25.04.201937Tasainen kiinteä massa, massa hyvä, maut piilottelevat, hyvä sinapinlaukaisualusta, siitä kun vähän pintaan sipaisee niin, kuori parasta A-luokkaa, tällaisia mahtuu paljon maailmaan.€ 9.00
4496Kymen Lihatukun Possu Chorizo 25.04.201992Maukas, runsaspippurinen, massa mehevä ja sopivan karkea, rasvaa runsaasti, maut suun täyttävät, mausteutus kohdallaan, huolimatta runsaasta pippurista, kuori hyvä, tällaisia tulee harvoin vastaan.€ 10.25
4262Hein Original Bockwurst Kana-Kalkkuna 26.10.201758Melkoinen halloween-nakki, luonnoton ruiskukuori, massa luonnottoman tasainen ja jauhomainen, ole parhaita maisteltuja, tipu tipu. oikein kunnon teollinen tuote, tipun maku jää suuhun jälkimakuna, suuri kysymys on, miksi tällaisia täytyy tehdä. € 11.07
4175Turun Mestaripalvin Nakki 27.04.201768Perusnakki napsahduksineen, suola tuntuu toimineen mausteena nakissa, toiset muistavat tällaisia pureskelleensa jo 60-luvulla, kypsennys hiukan vetistää, mieleen jää rasvainen ja suolainen jälkimaku€ 11.95
4169Elpozo Bigpavo Kalkkunamakkara 06.04.201728Erikoisen makuinen nakki, joittenkin mielestä jopa hiukan epämiellyttävä, lihaa on mutta oliko oikeaa, tämänmakuista liene koskaan maistettu, massa lösö, mausteet? keinokuori oli oikeutettu nakin ympärille, kannattaako tällaisia tuoda ruokapöytäämme?€ 7.17
3925Poutun Tofu Kasvisnakki 22.10.201514Ulkonäky tekee jo epäilyttäväksi, pehmenee lämmityksessä löysäksi ja littanaksi, kuin tunnettu verenimijä, mikään auta tätä soijahötömakkaraa, kenelle tällaisia tehdään voidaan kysyä, mene vegaaninkaan kurkusta alas.€ 11.96
3799Atria Wilhelm Makkarapihvi 05.03.201551Miksi tällaisia pitää tehdĺ? Lihaisan tuntuinen, rasvaakin on, pippuria löytyy, lisääkin mausteita mahtuisi tähän tuotteeseen, sillä hilkulla -tuote.€ 7.00
3452Thaimaalainen Sikamakkara 31.01.201348Massa on hyvin tasainen, tummanpunainen, kova ja kiinteä. Jotenkin kristallisoitunut rakenteeltaan. Maku sokerinen, kyseessä jälkiruokamakkara tai vastaava, tällaisia makkaroita tavataan tehdä Kaakkois-Aasiassa. Makkara on Popeda-makkara, punainen ja makea.€ 6.00
2537Poutun Prinssiryynäri 12.12.200648Juustoa 6%, pursui lähinnä ulos, normaalin lihan ja koneellisesti erotellun lisäksi myös sisäelimiä. Mautonta mössöä, mutta helposti syötävää,rasvainen jälkimaku, tällaisia makkaroita tarvitaan referenssiksi.1.3kg Dymo€ 3.99

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //