4502 | Atria Helapää Grillimakkara | 25.04.2019 | 37 | Tasainen kiinteä massa, massa hyvä, maut piilottelevat, hyvä sinapinlaukaisualusta, siitä kun vähän pintaan sipaisee niin, kuori parasta A-luokkaa, tällaisia mahtuu paljon maailmaan. | € 9.00 |
4496 | Kymen Lihatukun Possu Chorizo | 25.04.2019 | 92 | Maukas, runsaspippurinen, massa mehevä ja sopivan karkea, rasvaa runsaasti, maut suun täyttävät, mausteutus kohdallaan, huolimatta runsaasta pippurista, kuori hyvä, tällaisia tulee harvoin vastaan. | € 10.25 |
4262 | Hein Original Bockwurst Kana-Kalkkuna | 26.10.2017 | 58 | Melkoinen halloween-nakki, luonnoton ruiskukuori, massa luonnottoman tasainen ja jauhomainen, ole parhaita maisteltuja, tipu tipu. oikein kunnon teollinen tuote, tipun maku jää suuhun jälkimakuna, suuri kysymys on, miksi tällaisia täytyy tehdä. | € 11.07 |
4175 | Turun Mestaripalvin Nakki | 27.04.2017 | 68 | Perusnakki napsahduksineen, suola tuntuu toimineen mausteena nakissa, toiset muistavat tällaisia pureskelleensa jo 60-luvulla, kypsennys hiukan vetistää, mieleen jää rasvainen ja suolainen jälkimaku | € 11.95 |
4169 | Elpozo Bigpavo Kalkkunamakkara | 06.04.2017 | 28 | Erikoisen makuinen nakki, joittenkin mielestä jopa hiukan epämiellyttävä, lihaa on mutta oliko oikeaa,
tämänmakuista liene koskaan maistettu, massa lösö, mausteet? keinokuori oli oikeutettu nakin ympärille, kannattaako tällaisia tuoda ruokapöytäämme? | € 7.17 |
3925 | Poutun Tofu Kasvisnakki | 22.10.2015 | 14 | Ulkonäky tekee jo epäilyttäväksi, pehmenee lämmityksessä löysäksi ja littanaksi, kuin tunnettu verenimijä, mikään auta tätä soijahötömakkaraa, kenelle tällaisia tehdään voidaan kysyä, mene vegaaninkaan kurkusta alas. | € 11.96 |
3799 | Atria Wilhelm Makkarapihvi | 05.03.2015 | 51 | Miksi tällaisia pitää tehdĺ? Lihaisan tuntuinen, rasvaakin on, pippuria löytyy, lisääkin mausteita mahtuisi tähän tuotteeseen, sillä hilkulla -tuote. | € 7.00 |
3452 | Thaimaalainen Sikamakkara | 31.01.2013 | 48 | Massa on hyvin tasainen, tummanpunainen, kova ja kiinteä. Jotenkin kristallisoitunut rakenteeltaan. Maku sokerinen, kyseessä jälkiruokamakkara tai vastaava, tällaisia makkaroita tavataan tehdä Kaakkois-Aasiassa. Makkara on Popeda-makkara, punainen ja makea. | € 6.00 |
2537 | Poutun Prinssiryynäri | 12.12.2006 | 48 | Juustoa 6%, pursui lähinnä ulos, normaalin lihan ja koneellisesti erotellun lisäksi myös sisäelimiä. Mautonta mössöä, mutta helposti syötävää,rasvainen jälkimaku, tällaisia makkaroita tarvitaan referenssiksi.1.3kg Dymo | € 3.99 |