Arvostellut makkarat:

Haetaan: %suurimo

Löydetty osumia: 14 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5021Pouttu Oh'rakas 25.05.202383Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa.€ 10.97
5000Lapin Lumo 16.03.202370Pieniryyninen, veri maistuu, melko tiivis rakenne, vähän kuivahko massa, lihaakin löytyy, keinosuolinen, massa itsessään on melko herkullinen, sipulikin, aidon pippurin maku jälkimaussa. plussaa kasassa pysymisestä. Kiinteä sutjakka, suurimoita kivasti, puolukka sopii kylkeen. € 14.00
4414Maatilan Palviryynimakkara 04.10.201877Makkara vähän kuin leipää, ryynejä ja yrttejä, suurimot suuria, massa pysyy hyvin kasassa kuitenkin.€ 10.00
3745Mattilan Musta Gluteiiniton Mustamakkara 30.10.201475Kovin pieniä ovat suurimot, maku sinänsä kohtuullinen, kuivahko kuin vanhemmat ryynimakkarat olivat kuivia, puolukkakastike palauttaa mmehukkuutta, joten suositeltava makkaran kera.€ 10.95
3627Lithells Smĺländska Isterband 06.02.201484Hajoava rakenne, täynnä pientä ohrasuurimoa, ryynejä paljon, tuoksu mielenkiintoinen, makkara vaikuttaa herkulliselta, mausteet runsaat, mukana myös mauste tai valkop+ippuria, lihaakin on, hyvä kuori pitää ryynit ja muun massan ojennuksessa, jälkikuivuus ryynimäärän seurauksena suussa, mutta mukavan makuinen ryynimakkara.€ 7.72
3612Uvic Verivorst Seasooles 02.01.201462Lisäaineeton, pehmeänoloinen, puuromainen rakenne, pysyy suhteellisen hyvin kuitenkin kasassa, kuori jäykkä vaikea pureksittava, vaikka lopulta periksi antaakin, suuret suurimot, maku vähemmän kuin ulkonäkö antaa odottaa, puolukkaa tarvitaan pelastamaan edes vähän makkaran puutteista, tätä tule ikävä.€ 4.65
3552Palvimestarien Palviryynimakkara 29.08.201391Mukavanmakuinen, suuria ryynejä kiinteän massan seassa, hyvännäköinen, suurimot suuria ja erottuvia, hyvä puruvastus, hyvä koostumut, hyvä kokonaisuus, harvoin tavattu koossapysyvä ryynäri, mausteutukseltaan mukava, hyvä maku jää pyörimään pitkäksi aikaa suuhun.€ 8.90
3479Makulihan Palviryynimakkara 28.03.201373Veriryynimakkara, josta puuttuu kyseisentyyppisille makkaroille yleinen metallinen maku,lihaa tuntuu olevan paljon, erikoinen siinä milessä että sisältää poikkeavasti sekä pieniä että suuria suurimoita, hiukan mehevämpi voisi olla, rasvaa pikkuisen lisää? tuhti jälkimaku, aika paljon verta, K18 merkintää ehkäpä tällekin makkaralle tarjotaan.€ 9.90
3314Poutun Onni Luomuryynäri 23.02.201271Tarjouksessa, totutusta poikkeava ryynäri ja samalla rohkeampi ryynäri, massa pieni ja kova suurimoinen, ohrapuuron lisäksi mausteita, rasvaa ja lihaa, sopivaa myös lihapasteijan sisukseksi€ 6.75
3027Pirkka Ryynimakkara 04.03.201090Ohrasuurimo 20%. Kosteahko massa, mutta mautonta mössöä. Verenpunainen, palttumainen, puolukkaa kaipaisi. Pehmeä, kuori napsahtaa, pitää massan hyvin koossa. Erittäin halpaa.€ 3.22
2524Forssan Savuryynimakkara 14.11.200690Lievästi puuromainen, ohrasuurimoisia 20% mukana, Menee helposti kurkusta alas, olisiko valkopippuria mukana, ruokaisa pala, pieni napakkuus parantaisi suutuntumaa.€ 3.40
2405Kylmäsen Pororyynimakkara 04.04.200675Pieniä suurimoisia, kuivakka, pysyy kasassa;syy?, rasva hyvin sitoutunut, hyvännakuinen.€ 7.00
2354Pennan Joulumakkara 13.12.200575Lihaisa, mausteita saisi olla lisää, rasvaisen oloinen kuori paksu ja jäykkä, suurimoisia mukana(35%).€ 7.50
1737Pirkka Ryynimakkara 28.01.200380Ohrasuurimo 20 %. Napakka. perinteinen maku. Miellyttävä jälkimaku. Ryynejä sopivasti. Onnistunut kokonaisuus.€ 3.53

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //