Arvostellut makkarat:

Haetaan: %suuremp

Löydetty osumia: 12 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5192Artesaani Mausteinen Makkara Paprika-chili 30.01.202591Chiliä tuntuu paljon jo ensi puraisulla, annostelussa ollut mittaa suurempi määrä, makea poltetun karamellisoituneen sokerin maku, myös vienompi parika maistuu, karkean lihaisa, suuntäyteinen maku, mehukas ja maukas makkara, maussa on karaktääriä runsaasti.€ 16.09
5191Savuhovi Pippurinakki 30.01.202591Lihan makua oli vaikea aluksi tunnistaa nykyisessä enemmän liha vihamielisessä ympäristössä, tukeva massa, pippuria kunnolla, toiset jo irvistelee, toiset muikistelee mukavan pippurin/pippureiden makua, tuntuu kuin häivähdys chiliä, kokoaan suurempi nakki maultaan, hintaa tarkistettu yleiseen K-tasoon verraten.€ 11.96
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26
4008Harjun Rouhea Oreganomakkara 28.04.201685Maistuu hiukan makealta, kuori kaipaa vähän suurempaa lämpöä osakseen kuin grilli antaa, robusti rakenne, pitää paljon mausteita ja hyvää makua sisällään, rasvaa riittävästi, ravitseva, puruvastus loistava, yrtti paljon makua antava , karsinogeenit puuttuu, mutta niitten pintaan hankkiminen makkaran arvoa heikennä.€ 20.00
3878Saarenmaan Iltagrilli Makkara 06.08.201583Hyvä liha antaa robustin rakenteen makkaralle mikä voitietenkin merkitä myös heikompien ruhonosien mukanaoloa mikä kuitenkaan ole pahitteeksi kyseisen makkaran kohdalla, joku voisi väittää liian lihaisaksi, suutuntuma myös onnistunut, pippuria mukana mutta pääsee suurempaan osan vasta jälkimaussa.€ 8.75
3624Atria Pikkumakkara Ja Kypsä Pekoni 06.02.201472Pikku makkara pekoniin käärittynä, kuulostaa hyvältä? Pekoni maistuu vähäsen, makkara perustuu pekoniin, kuoreton makkara itse maistu miltään tai ainakin hyvin vähän, pekonista kaikki maku, makkara kaipaa paistinpannuun tai grilliin valmistettavaksi koska suurempi kypsennyslämpö tarpeen, miedompi sinappi pelastaa mitä on pelastettavissa.€ 9.05
3401Atria Kulinaari Herkkunakki 30.08.201286Napakka Nakki, lihaisa, huomattavan suuri lihapitoisuus, kuori naksahtelee makkaran katketessa suussa, hyvät efektit, massan karkeus miltei liian paljon totuttua suurempi, jälkimaussa alkaa tuntua pippureiden makua kestäen pitkään, makkaran massa robustimpi, siinä mukana jopa rustotkin, tummuu kypsyessään.€ 18.60
2462Atria Wilhelm Kevyt 25.07.200668Rakenne karkeahko, pippuria vähän,mausteita vähän muutenkin, ei herätä suurempaa huomiota.€ 5.38
1611Chef Wotkin's Yrttijuustogrilleri 16.07.200260Yrttiä on. Hieman tunkkainen maku. Melko lihaisa. Ei elämää suurempi makunautiinto.€ 10.00
387Atria Atrilli Grillimakkara 15.10.199653Ei elämää suurempaa; jauhoista.€ 3.19
194Wigrenin Ohutlenkki 25.10.199548Perusmakkara; ei elämää suurempi; ei juuri mitään mausteita. muuten ihan OK€ 4.89
185Huittisten Kartanon Grillipala 03.10.199535Ei elämää suurempi makkara; raskas jälkimaku.€ 4.20

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //