3885 | Korian Palvilihan Juusto-Jalapenogrilli | 13.08.2015 | 63 | Rakenne tiukka, hennot purulihakset joputuvat koville, lähesväsymykseen asti! Juusto juoksee suoraan suuhun, jalopeno vallitsee jälkimakua päästyään esille juuston alta, jälkitunnelma polttava, toisille liiankin. | € 13.60 |
3751 | HK Uunilenkki | 06.11.2014 | 55 | Massa pehmeä, rasvainen suutuntumä, rasvajää suuhun, mauton, menee pieneen nälkään, paras suoraan jääkaapista leivän päälle! | € 3.35 |
3578 | Snellmanin Kunnon Kuoreton Nakki | 03.10.2013 | 76 | Lihaa porsasta 83% 7% naudanlihaa, jotenkin kylmämä parempi, helppo syödä, suositellaan siirtämistä suoraan jääkaapista lautaselle ilman energiahävikkiä, lämmitys nimittäin hävitti kaikki mausteet ja maut, aika napakka nakki huolimatta kuoren puuttumisesta, jokin keinotekoinen pinnoite sitoi nakin kasaan, makkara aika taideteos verraattuna joihinkin muihin nakkeihin lähinnä kontekstinsa takia, makkaran jäähtyessä alkavat taas pippurit ja muuut mausteet tuntua jälkimaussa. | € 11.75 |
3505 | Grillimaisteri Jutidogi Valkosipuli | 16.05.2013 | 58 | Valkosipuli 1%, Aluksi maistuu hiukan pekoni, massa makean rasvainen, jotenkin kummallinen makkara, tympeähkö maku, rasvaa todella runsaantuntuisesti. Makea, kummallinen ja pehmeä vaikutelma tulee makkarasta, suoraan dogipägiin? | € 5.48 |
3422 | Savuhovi Villimies Riistaryynäri | 25.10.2012 | 82 | Erikoinen ryynäri, tosi isot ryynit harvassa, massa lihaisa tasaiseksi kammettu, kuivahko, mutta lihaa, riista tuonee kuivuuden, kuori mukavan rapsakka, maku suoraan skugesta mutta hyvällä tavalla, jälkimaku miellyttävä ja pitkä. | € 13.97 |
3349 | Wigren Frankfurter | 16.05.2012 | 65 | Lihaisa, aika vähän makua, jää hiukan lisämakua kaipaamaan, pippurin häivääkään, savu hiukan maistuu, taitaa tulla suoraan nestesavutynnöristä? Mieleen tulee myös että kuttteri ollut ylikierroksilla niin massaan on saatu kaikki mahtumaan. Tekokuori hyvin syötävä. | € 12.60 |
3339 | Wigren Bierwurst | 26.04.2012 | 93 | Alessa, tuoremakkara, possu maistuu, tuoksuu tuoreelta, mausteutus BBQ-luonteinen, massassa sattumia, maku tasaisen hyvä, maku todella suuntäyteinen, kun maistaa lämmintä makkaraa, tuntuu kuin maistelisi suoraan grillatun porsaan kyljestä reväistyä lihanesteiden meheyttämää hyvin maustunutta lihapalaa. | € 7.46 |
3000 | Chef Wotkin's Kaalimakkara | 05.11.2009 | 93 | Meheväntuntuinen jo ensipuraisulle kuin suoraan makkarauunista! Napakka kuori ja massa karkeahko, makkaran tumma kylki merkitsee sen suoranaiseksi gourmetryynäriksi! Makkarassa pehmeä ja erityisen pitkä jälkimaku. Kaalia käytettiin 24% tähän erinomaiseen ruokamakkaraan. | € 8.90 |
2802 | Kuoreton Perinteinen Hiillosmakkara | 08.07.2008 | 72 | Parempi jääkaapista kylmänä suoraan nautittuna,kiinteä rakenne, lämmitettynä tuoksu miellyttävä, aavistus pippuria ja muutenkin miedosti maustettu, jälkimaku mieto ja vähärasvainen. | € 5.00 |