5239 | HK Maakarit® Meksikon Hidalgo | 12.06.2025 | 79 | Sulaneen juuston sijalle muodostuu graatereita, polte tiukasti mukana jo alusta lähtien, nassan vihreät kertymät tuottavat tosi voimakkaan chilin tuntteen, kapsaiinin määrä on sillä rajalla että voi mmennä usealta yli, mutta onneksi suuri juuston määrä leikkaa tuottesta useimmille maistuvan, Kange-testi jättää sen verran varaa mausteutukselle ettei mistään ylimaustamisesta ole kyse. Sianliha(Suomi) | € 16.50 |
5170 | Savo-Karjalan Kermajuusto-Sweet Chili Grilleri | 31.10.2024 | 85 | Massassa erottuu juustoa ja punaista lupaavasti, hyvä kuori, hyvälaatuista juustoa, raknene hikan löysä koska juustot sulaneet, lihaa kyllä mukana, juusto hiukan peittää muita makuja, pippuri ja chili alkavat jälkimaussa, makeahko yleisilme | € 13.86 |
4483 | Etelän Tasangon Argentiinalainen Salchicha | 07.03.2019 | 90 | Makeahko, massa hyvä, sopiva puruvastus, läskiä sekä sulaneessa tilassa että kiinteässä muodossa, karkea rakenne, hyvä lihanlähde. pippuria mukana, kiitettävät ja riittävät mausteet. | € 20.00 |
3768 | Liha-Iitin Juustoinen Uunimakkara | 04.12.2014 | 67 | Juustoa piisaa, emmental maistuu, käytetty parempaa juustoa kin moniin juustomakkaroihin, muut maut paljon piilossa, rakenne rrankka, leikkauspinta kuin kuunpintaa johtuen sulaneen juuston poistumisesta, kuori syötävä vaikka jäähtyneenä siltä välttämättä tunnukaan. | € 17.00 |