Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sopi

Löydetty osumia: 619 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5240Snellman Sulatejuusto-habanero Grillimakkara 12.06.202575Juusto dominoi, chilit pysyy piilossa, hyvä puruvastus, chili vilkahtelee juuston seasta, sinappi sopii, useita lihanlähteitä, juusto on hyvää laatua, juusto ja chili tuntuvat epätasaiselta mäkiseltä kyydiötä, juuston haivuttua ja sulettua, chili tuntuu perustunteelta sen jälkeen. Sianliha/naudanliha(EU)€ 9.97
5238Chef Wotkins Vuoristolammasgrilleri 12.06.202591Tummaa lihaa, lienee jonkinmoista riistaa, timmi mausteutus, mehevä, puruvastusta löytyy, kuori kivan ohut, pippuri sopii makkaralle, vähärasvaunen mutta jkuitenkin jotenkin mehukas, jälkimaussa pippurit esille matkan takaa. Kylmäsäilytys paljoa makuun vaikuttanut. Sianliha/Vuorilampaanliha(EU)€ 9.42
5235Mattilan Savusauna Grillimakkara 12.06.202559Kypsennys pehmentää rakenteen, tuntuu hiukan mitäänsanomattomalta, urheilumakkara, mainio sinapinlaukaisualusta, moni sinappi sopii, kuori rtapeurtuu osittain, makua tulee kuoren karsinogeeneistä, jos makkara ehtii siihen kypsyysasteeseen, vähän suolaa, pikkuisen hämärän savuinen. Sianliha(Suomi)(tästä eteenpäin selvitämme myös lihan alkuperämaan)€ 11.13
5218Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara 03.04.20257630% hintaa tarkistettu, lammasta 46% ja sikaa 30%, hyvä kuori, mehevä, lammas maistuu sopivasti, joillekin ehkä liikaa villasukkaa tarjoten, suolaa löytyy, suolan maku vallitsee, vaikka mausteitakaan unohduttu, tunnistamaton erityismauste tuntuu.€ 12.11
5215Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse 03.04.202588Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen.€ 28.75
5214Palvilihan Karitsagrilli 03.04.202588vähän maukkaampi makkara, mukava rakenne massassa, rasvaa löytyy sopibasti, yrttinen, löytyy paljon makuja, yrtisyysjakaa mielipiteitä, toisia miellyttää,, toisia vähemmän, mauta tasapainottuvat jäähtyessä. tuoksu valloittava.€ 19.17
5208HMT Iltalenkki 27.03.202575Puruvastusta on, suolaa sopivasti, lihaa maussa ja hampaiden välissä myös, tasapainoinen mausteutus, hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan.€ 14.77
5182Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki 05.12.202473Ensin maut kateissa, sitten alkaa pippurit tuntua, joku kauste arveluttaa ja sopii suuhun huonommin, tasainen massa, mutta timmin makuinen.€ 12.30
5179Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 28.11.202472Rasvainen suututuma,kuin jouluinen piparkakku mausteutus, luultavasti lihaakin mukana, mausteet sopivat tämän tyyppiseen juhlamakkaraan, hedelmäperäistä pehmeää lisää makkarassa, mausteet potkii hyvin.€ 14.76
5173Chef Wotkins Marcelino Maustenakki 31.10.202490Mausteisuus voi jakaa mielipiteitä mutta, ohut mukava kuori, chili puraisee melko heti, ilman jatkuvaa tukalaa poltetta, leviten kuitenkin suussa, pippuri tuntuu myöhemmin, paljon lihaa käytetty tuotteeseen, tarjoaa norminakkia enemmän puruvastusta, Mausteita sopivasti, joillekin hieman liikaa.€ 18.71
5171Edeka Bayrische Rohpolnische Spitzenqualität 31.10.202490Lämmitys parantaa makkaraa, suolaa löytyy, voidaan laskea hyväksi olutmakkaraksi, rakenne karkeahko, lihaalöytyy, mausteita sopivasti, puruvastus moitteeton.€ 11.60
5169Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 31.10.202455Sopisi yöllä jääkaapin aukaistua pikkunälkään, tasainen kuohkeaksi vatkattu massa, jotain seassa, mikää tekee makkaran jotenkin lievästi tympeän makuiseksi, makkara kaipaa sinappia päälleen ja jotain vierelleen.€ 14.30
5166Krakus Extra Thin Pork Kabanos 17.10.202482Pehmeän makuinen, makupiikit puuttuu, miellyttävä syödä, vaikka onut muoto voisi antaa muuta olettaa, mukava olutpala, suolainen varmasti mutta sopivasti, poikkeaa normaalista olutpalasta, makkarasta paljon.€ 15.33
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5154Klubin Grilleri 29.08.202471Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet.€ 8.54
5146Kotimaista Chorizo Grillimakkara 27.06.202471Jotenkin suuhun sopimaton mausteyhdistelmä, rasvainen makea makea massa, jättää omituisen jälkimaaun, tuntuu että paljon mausteita mutta lajitelma epätasapainoinen, tuo mieleen lajitelman, joka on lakaistu pöydältä, ja vähän lattianpuolelta sekaan, lihaisa, mutta mausteissa sanomisen varaa, kuitenkin pieni chili jää suuhun polttelemaan loppujen lopuksi.€ 12.24
5143JJs BBQ Kuuma Slerba - Mexican Hot Makkara 06.06.202486Chili iskee hetken päästä suussa, chili jyrää, lihan maku erottuu kyllä. hiki nousee pintaan, rapea kuori, chili tekee syvän vaikutuksen, sopii chilimasokisteille, hiukan yksiulotteisen oloinen, chili jää suun joka sopukkaan.€ 19.42
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68
5128Chef Wotkin’s Marcelino Maustemakkara “juuri Oikeal 09.05.202488Rasvainen, paprika pyrkii esille ja värjää lautasen punaiseksi, chili aiheuttaa lievää mukavaa poltetta, makkara tyydyttää kaikkia aisteja, vähäinen jäykkyys kuoressa aiheuta suurempia ongelmia, hyvin karkean rouhea massa, joka hyväilee poskia, mausteita laitettu aika tavalla, voisi sanoa juuri oikealla tavalla, sopien makkaran lihaisaan luonteeseen, massa myös mehevä, makkara ei todellakaan juutu kurkkuun.€ 12.26

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //