Arvostellut makkarat:

Haetaan: %sisällöstä

Löydetty osumia: 5 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5199Xtra Kuoreton Nakki 27.02.202550Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa.€ 2.94
4626Korpelan Suomimakkara 15.03.202052Jätkäm pätkän tuntua, kuori irtoaa sisällöstä ikävästi, eikä muutenkin paksu, massa tumma kuin hevosmies, pehmeä ja hyvin rasvaisentuntuinen€ 8.18
3746Kivikylän Juhlasuomi 30.10.201478Sikaa ja hevosta käytetty kunnon suomimakkaran tapaan, tumma väri antaa jo aavistuksen sisällöstä mukana nautaa tai hevosta, hyvä kuori, massa tukeva, pehmeän makuinen, mausteet kuten pippuri tulevat esiin viipeellä.€ 8.75
3526Julkujärven Aito Palvi Yrtti-broiler Grillimakkara 04.07.201374Ihan hyvänmakuinen, vähän löysä, sinappi sopimaton, paremmin mustettu majoneesi sopii, kange aukaisee kyynelkanavat ja muutakin tämän makkaran kohdalla. Amerikkalainen sinappi sopii myös, kertooko sitten jotain sisällöstä?€ 11.23
3139Rakvere Grillviiner Rohke Juustuga 09.12.2010689% juustoa, vähän vetinen, voinee johtua suuresta juustomäärästä ja sen laadusta, vaikuttaa suolaiselta, näkyy mistä juusto sulanut, juuston määrä estää muitten makujan erottamisen, jälkimaussa lievä pippuri, ei suuri vaan makunautinto, lautaselle jää ruskea lammikko jälkeen makkarasta ja sen sisällöstä.€ 4.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //