5199 | Xtra Kuoreton Nakki | 27.02.2025 | 50 | Koneellisesti erotettua broilerinlihaa luistansa. Tuntuu puruvastusta, maussa rasvaa ja jotain lihaan verrattavaa, suolaa, joku voi väittää pippurinkin makua löytävänsä. Lämmitya parantanut makua, päinvastoin pinnan korvaava kerros muuttui kovaksi ja sitkeäksi, irroten pehmeästä sisällöstä. Kylmänä hienon tasainen massa, Lämmitys vähemmän suositeltavaa. | € 2.94 |
4626 | Korpelan Suomimakkara | 15.03.2020 | 52 | Jätkäm pätkän tuntua, kuori irtoaa sisällöstä ikävästi, eikä muutenkin paksu, massa tumma kuin hevosmies, pehmeä ja hyvin rasvaisentuntuinen | € 8.18 |
3746 | Kivikylän Juhlasuomi | 30.10.2014 | 78 | Sikaa ja hevosta käytetty kunnon suomimakkaran tapaan, tumma väri antaa jo aavistuksen sisällöstä mukana nautaa tai hevosta, hyvä kuori, massa tukeva, pehmeän makuinen, mausteet kuten pippuri tulevat esiin viipeellä. | € 8.75 |
3526 | Julkujärven Aito Palvi Yrtti-broiler Grillimakkara | 04.07.2013 | 74 | Ihan hyvänmakuinen, vähän löysä, sinappi sopimaton, paremmin mustettu majoneesi sopii, kange aukaisee kyynelkanavat ja muutakin tämän makkaran kohdalla. Amerikkalainen sinappi sopii myös, kertooko sitten jotain sisällöstä? | € 11.23 |
3139 | Rakvere Grillviiner Rohke Juustuga | 09.12.2010 | 68 | 9% juustoa, vähän vetinen, voinee johtua suuresta juustomäärästä ja sen laadusta, vaikuttaa suolaiselta, näkyy mistä juusto sulanut, juuston määrä estää muitten makujan erottamisen, jälkimaussa lievä pippuri, ei suuri vaan makunautinto, lautaselle jää ruskea lammikko jälkeen makkarasta ja sen sisällöstä. | € 4.50 |